Hírek > Tizennégy új bírósági végrehajtó tette le esküjét >

Tizennégy új bírósági végrehajtó tette le esküjét

2017.04.14 07:00
Tizennégy újonnan kinevezett önálló bírósági végrehajtó tette le esküjét csütörtökön - tájékoztatta az MTI-t a Magyar Bírósági Végrehajtói Kar hivatala, jelezve azt is, hogy 2014 óta először bővül csoportjuk.
Tizennégy új bírósági végrehajtó tette le esküjét

Az újonnan kinevezett önálló bírósági végrehajtók kedden lépnek hivatalba - írták. Utaltak arra is, hogy az igazságügyi kormányzat és a végrehajtó kar hivatala az igazságügyi reform részeként írt ki pályázatot a 14 álláshelyre, amelyek betöltésével 188-ra emelkedik a testület létszáma.
   
Idézték Szecskó Józsefet, az Igazságügyi Minisztérium igazságügyi szolgáltatásokért felelős helyettes államtitkárát, aki hangsúlyozta: az igazságügyi kormányzat nagy hangsúlyt fektet arra, hogy az igazságszolgáltatásba vetett közbizalom növekedjen. Beszédében utalt arra, hogy ha a végrehajtás nem működik hatékonyan, netán kijátszható, az a bírósági döntésekbe vetett közbizalom gyengüléséhez, jogbizonytalansághoz, végső soron pedig a jogállamiság sérelméhez vezet.

Tudta, hogy bankbetétben romlik a pénze?
A csökkenő kamatkörnyezetben egyre nehezebb jó hozamú befektetést találni. A betéti kamatok általában 1% alatti éves hozamot fizetnek, miközben az infláció 1,8% (KSH, 2016. dec.). Így az Ön pénze reálértéken romlik.
Töltse ki kalkulátorunkat és megoldást találhat pénzügyeire!
Milyen távra fektet be általában?
   
Mekkora éves kamatot kap jelenleg?
   
Milyen kockázat mellett fektet be Ön?
   
Milyen ügyfél Ön?
 
Milyen éves hozammal lenne Ön elégedett?
   
Szeretne adómentes befektetést?
 
Pénzügyi megoldásunk:
Ahhoz, hogy testreszabott ajánlattal tudjuk Ön felkeresni, kérjük, töltse ki a következő adatokat:
Név:
Irányítószám:
Telefon:
E-mail:
Információ: Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény törvényben foglaltak alapján személyes adataim jelen weboldalon történő megadásával hozzájárulok ahhoz, hogy adataimat a ProfitLine.hu a Személyes adatok védelméről és biztonságáról szóló adatvédelmi szabályzatában leírtak szerint kezelje és adataimat továbbítsa a Partnereink menüpontban felsorolt szolgáltató partnerei részére további egyeztetés, tájékoztatás céljából.
Köszönjük megkeresését
Köszönjük megkeresését, kollégáink hamarosan felkeresik a megadott elérhetőségek egyikén.

   
A helyettes államtitkár hangsúlyozta, hogy a pályázati feltételek szigorodása miatt kizárólag magasan képzett, jogász végzettségű, többéves szakmai tapasztalattal, adott esetben tudományos munkával, nyelvtudással, illetőleg további felsőfokú végzettséggel rendelkező szakemberek közül kerülhettek ki a pályázat nyertesei.

 

Kapcsolódó kalkulátorok:

Mennyi adójóváírás járna nekem éves szinten?

Mennyi adót kell fizetni albérlet kiadásakor?

ÁFA adó-kalkulátor


És erről mit gondolsz?
A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. A hozzászólások tartalmáért azok írója felel. A szerkesztőség fenntartja magának a mindenkori jogot arra, hogy saját megítélése szerint, részben vagy egészben töröljön, illetve ne töröljön hozzászólásokat vagy regisztrált felhasználókat. A szerkesztőség ezen döntéseit nem köteles indokolni.

Legfrissebb fórum témák