Hírek > Nőtt a Magyarvíz Kft. forgalma >

Nőtt a Magyarvíz Kft. forgalma

2017.04.15 13:00
Nőtt a Magyarvíz Kft. forgalma tavaly, a cég 2016-ban összesen 300 millió liter, 200 millió palack ásványvizet adott el, ebből 6,56 milliárd forint nettó árbevétele volt, 2015-ben 291 millió liter vizet értékesített, és 6,33 milliárd forint nettó bevételre tett szert.

A vállalat adózott eredménye 2015-ben 326 millió forint volt, 2016-ban várhatóan 40 százalékkal lesz magasabb.
   
A cégnek tavaly 53 dolgozója volt, hárommal több, mint egy évvel korábban.
   
A Magyarvíz Kft.-nek 2016-ban a Mizse ásványvízből 3,3 milliárd forint forgalma származott, 10 százalékkal több, mint egy évvel korábban - közölte a kft. az MTI-vel.

Tudta, hogy bankbetétben romlik a pénze?
A csökkenő kamatkörnyezetben egyre nehezebb jó hozamú befektetést találni. A betéti kamatok általában 1% alatti éves hozamot fizetnek, miközben az infláció 1,8% (KSH, 2016. dec.). Így az Ön pénze reálértéken romlik.
Töltse ki kalkulátorunkat és megoldást találhat pénzügyeire!
Milyen távra fektet be általában?
   
Mekkora éves kamatot kap jelenleg?
   
Milyen kockázat mellett fektet be Ön?
   
Milyen ügyfél Ön?
 
Milyen éves hozammal lenne Ön elégedett?
   
Szeretne adómentes befektetést?
 
Pénzügyi megoldásunk:
Ahhoz, hogy testreszabott ajánlattal tudjuk Ön felkeresni, kérjük, töltse ki a következő adatokat:
Név:
Irányítószám:
Telefon:
E-mail:
Információ: Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény törvényben foglaltak alapján személyes adataim jelen weboldalon történő megadásával hozzájárulok ahhoz, hogy adataimat a ProfitLine.hu a Személyes adatok védelméről és biztonságáról szóló adatvédelmi szabályzatában leírtak szerint kezelje és adataimat továbbítsa a Partnereink menüpontban felsorolt szolgáltató partnerei részére további egyeztetés, tájékoztatás céljából.
Köszönjük megkeresését
Köszönjük megkeresését, kollégáink hamarosan felkeresik a megadott elérhetőségek egyikén.

   
A társaság a tervek szerint 3 milliárd forintos összköltségű beruházással bővíti a Mizse ásványvíz gyártói kapacitását, 2018 januárjától egy új egyedi tervezésű, szénsavmentes vizes palackot gyártó gépsort helyez üzembe a lajosmizsei telephelyén. A beruházással 100 millió palackkal nő a gyártás, így az összkapacitás meghaladja majd az évi 300 millió palackot, valamint 10 emberrel nő a dolgozók száma.
    

 

Balog Zoltán, a Magyarvíz Kft. kereskedelmi igazgatója az MTI-vel közölte, hogy Magyarországon az egy emberre jutó átlagos ásványvízfogyasztás évente 126 liter, minden létező kiszerelést beleértve a magyarországi teljes ásványvíz piac forgalma 1,2 milliárd liter.
   
A 2000-ben alapított Magyarvíz Kft. 2002 óta termel és forgalmaz ásványvizet. Lajosmizsei telephelyén az idén 215 millió palack ásványvizet állítanak elő, több márkanéven.
    

A kft. Mizse ásványvize a márkapiacon hozzávetőlegesen 30 százalékot képvisel.

 

Kalkulátor ajánlónk:

Fix számokkal lottózol? Akkor ez neked való kalkulátor

Összeilletek-e a pároddal? Párkapcsolati kalkulátor

Mekkora az agyam a magyar átlaghoz képest?


És erről mit gondolsz?
A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. A hozzászólások tartalmáért azok írója felel. A szerkesztőség fenntartja magának a mindenkori jogot arra, hogy saját megítélése szerint, részben vagy egészben töröljön, illetve ne töröljön hozzászólásokat vagy regisztrált felhasználókat. A szerkesztőség ezen döntéseit nem köteles indokolni.

Legfrissebb fórum témák