Hírek > Tanulj Európa egyik legjobb kereskedőjétől és mentorától az otthonodból >

Tanulj Európa egyik legjobb kereskedőjétől és mentorától az otthonodból

2017.04.17 04:02
Birger Schäfermeier kereskedési stílusát többezer ember ismeri, Európa egyik leghíresebb day-traderének is nevezhetjük. 5 lépéses stratégiájáról, amelynek célja a sikeres gondolkodás, korábban még sehol máshol nem mesélt, ám novemberben közel 500 embernek volt lehetősége meghallgatnia tippjeit Magyarországon. Az tréning felvételeit most Te is megkaphatod!

Egyre nagyobb az igény az online tőzsde tanulásra


Szerencsére napjainkban egyre többen fordítanak figyelmet az online kereskedés kockázatának csökkentésére, ami sokszor függ attól, hogy ki, mennyi időt szán arra, hogy megtanulja ezt a tevékenységet. Egyre szigorúbb felügyelet alá tartoznak a brókercégek is, főként az angol felügyelet alatt lévők. Azoknál a brókercégeknél, akik szigorú felügyelet alá tartoznak, magasabb szintű a védelem, ami az ügyfél tőkéjének a biztonságát szolgálja.

 

Azokat, akik tanulás nélkül, minden előzetes ismeretszerzés hiányában ugranak fejest a tőzsde világába, több kudarc érheti, mint azokat, akik időt szánnak arra, hogy megtanulják legalább az alapokat.

 

Sokan érdeklődnek az online kereskedés tanulás iránt is, ez persze nem csoda, hiszen az interneten oktató videók és e-bookok százaihoz férhetünk hozzá egyetlen kattintással. Érdemes utánanézni, hogy megbízható forrásból táplálkozunk-e, ahol valóban olyan trénertől tanulhatunk, akinek több éves kereskedési tapasztalata van.

 

 

5 könnyű lépés a nyerő gondolkodáshoz Birger Schäfermeier-től


Az Admiral Markets 2016 novemberében elhozta Magyarországra Birger Schäfermeier-t, aki egy egésznapos szemináriumot tartott az érdeklődőknek. A rendezvényt egész Európában élő közvetítésben nézték. Birger Schäfermeier - DER TRADER – 15 éve van jelen a piacokon, szenvedélyét a kereskedés iránt az előadásai alatt végig lehet érezni, így egy jó nagy adag inspirációt is meríthetünk. A BACKSTAGE TRADING című előadás komoly sikerrel zárult, több mint 500 ember nem először hallgatta végig Birger Schäfermeier-t, aki már több stratégiának a szülőatyja, amit itthon sok kereskedő használ például a DAX kereskedéshez is.

 

Az Admiral Markets úgy döntött, hogy a szeminárium felvételeit elérhetővé teszi mindenki számára, aki érdeklődik a kereskedés iránt.


“Megtisztelő számunkra, hogy ilyen sokan fejezték ki az érdeklődésüket az online kereskedés iránt és azon leszünk, hogy az online Forex kereskedés oktatásának színvonala a legmagasabb legyen az Admiral Markets-nél Magyarországon.” -mondta Molnár Zalán, az Admiral Markets regionális igazgatója.

 

 

Akár tapasztalt kereskedő vagy, akár érdeklődő kezdő ez az egyedülálló oktatóanyag segítségedre lehet a kereskedés megtanulásában. Nem kell semmi mást tenned, csak regisztrálnod ezen az oldalon.


És erről mit gondolsz?
A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. A hozzászólások tartalmáért azok írója felel. A szerkesztőség fenntartja magának a mindenkori jogot arra, hogy saját megítélése szerint, részben vagy egészben töröljön, illetve ne töröljön hozzászólásokat vagy regisztrált felhasználókat. A szerkesztőség ezen döntéseit nem köteles indokolni.

Kapcsolódó hírek

Legfrissebb fórum témák