Hírek > Világszerte nagy sikert aratott a The Chainsmokers lemeze >

Világszerte nagy sikert aratott a The Chainsmokers lemeze

2017.04.17 06:00
A The Chainsmokers debütáló albuma 62 országban, köztük az Egyesült Államokban, Kanadában, Brazíliában, Spanyolországban és Oroszországban nyitott az első helyen az iTunes-listán.

A közelmúltban a legjobb dance felvétel kategóriában a Don't Let Me Down című számért Grammy-díjjal jutalmazott amerikai dj-duó, Alex Pall és Drew Taggart április 7-én jelentette meg bemutatkozó lemezét Memories... Do Not Open címmel - közölte a Sony Music magyarországi forgalmazója, a Hear Hungary csütörtökön az MTI-vel.
   
A Memories... Do Not Open című anyag 62 ország, többek között az Egyesült Államok, Ausztrália, Brazília, Kanada, Mexikó, Oroszország vagy Spanyolország iTunes listáján startolt az első helyen, további tizenhét országban (például az Egyesült Királyságban, Franciaországban és Olaszországban) került be a Top 5-be.

Tudta, hogy bankbetétben romlik a pénze?
A csökkenő kamatkörnyezetben egyre nehezebb jó hozamú befektetést találni. A betéti kamatok általában 1% alatti éves hozamot fizetnek, miközben az infláció 1,8% (KSH, 2016. dec.). Így az Ön pénze reálértéken romlik.
Töltse ki kalkulátorunkat és megoldást találhat pénzügyeire!
Milyen távra fektet be általában?
   
Mekkora éves kamatot kap jelenleg?
   
Milyen kockázat mellett fektet be Ön?
   
Milyen ügyfél Ön?
 
Milyen éves hozammal lenne Ön elégedett?
   
Szeretne adómentes befektetést?
 
Pénzügyi megoldásunk:
Ahhoz, hogy testreszabott ajánlattal tudjuk Ön felkeresni, kérjük, töltse ki a következő adatokat:
Név:
Irányítószám:
Telefon:
E-mail:
Információ: Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény törvényben foglaltak alapján személyes adataim jelen weboldalon történő megadásával hozzájárulok ahhoz, hogy adataimat a ProfitLine.hu a Személyes adatok védelméről és biztonságáról szóló adatvédelmi szabályzatában leírtak szerint kezelje és adataimat továbbítsa a Partnereink menüpontban felsorolt szolgáltató partnerei részére további egyeztetés, tájékoztatás céljából.
Köszönjük megkeresését
Köszönjük megkeresését, kollégáink hamarosan felkeresik a megadott elérhetőségek egyikén.

   
A The Chainsmokers anyagán olyan slágerek szerepelnek, mint a Coldplay tagjaival közösen rögzített Something Just Like This vagy a Paris, amely eddig több mint 265 millió kattintást számlál a legnépszerűbb videomegosztó oldalon.
   
Alex Pall és Drew Taggart dj-producer duója tizenkét dalt rögzített a debütáló korongra. Olyan ismert előadók vettek részt a számok megírásában és feléneklésében, mint Emily Warren, Jhene Aiko, Louane, a Florida Georgia Line, valamint a már említett Coldplay.
    

A Memories... Do Not Open megjelenését negyvenállomásos észak-amerikai arénaturnén mutatja be a The Chainsmokers. Az estek felében dj-szettet, a második részben élőzenekaros koncertet láthat tőlük a közönség


Kalkulátor ajánlónk:

Fix számokkal lottózol? Akkor ez neked való kalkulátor

Összeilletek-e a pároddal? Párkapcsolati kalkulátor

Mekkora az agyam a magyar átlaghoz képest?


És erről mit gondolsz?
A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. A hozzászólások tartalmáért azok írója felel. A szerkesztőség fenntartja magának a mindenkori jogot arra, hogy saját megítélése szerint, részben vagy egészben töröljön, illetve ne töröljön hozzászólásokat vagy regisztrált felhasználókat. A szerkesztőség ezen döntéseit nem köteles indokolni.

Legfrissebb fórum témák