Hírek > Jönnek a legújabb filmek a Corvin moziéjszakán >

Jönnek a legújabb filmek a Corvin moziéjszakán

2017.04.17 10:00
Április 22-én délutántól egészen másnap hajnalig, hat teremben folyamatosan forognak a legújabb filmek, és néhány premier is lesz a Corvin moziéjszaka elnevezésű programon.
Jönnek a legújabb filmek a Corvin moziéjszakán

A szervezők közlése szerint az idei műsorban a premierek között látható lesz az egyik legújabb amerikai horror-szenzáció, a Tűnj el!, Jonás Cuaróntól pedig a Desierto - Az Ördög országútja című thrillert lehet megtekinteni Gael García Bernal és Jeffrey Dean Morgan főszereplésével.
   
Az Oscar-díjas filmek közül a Kaliforniai álmot és az Érkezést is vetítik, de látható lesz a Tékasztorik, A szépség és a szörnyeteg, a John Wick 2, A martfűi rém és a Halálos iramban 8 is.
   
A mozi pénztáraiban már kaphatók a karszalagok, amelyek korlátlan számú film megtekintésére jogosítanak fel az éjszaka során.

 

Kalkulátor ajánlónk:

Fix számokkal lottózol? Akkor ez neked való kalkulátor

Összeilletek-e a pároddal? Párkapcsolati kalkulátor

Mekkora az agyam a magyar átlaghoz képest?


És erről mit gondolsz?
A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. A hozzászólások tartalmáért azok írója felel. A szerkesztőség fenntartja magának a mindenkori jogot arra, hogy saját megítélése szerint, részben vagy egészben töröljön, illetve ne töröljön hozzászólásokat vagy regisztrált felhasználókat. A szerkesztőség ezen döntéseit nem köteles indokolni.

Legfrissebb fórum témák