Hírek > Erősödött a forint a dollárral szemben >

Erősödött a forint a dollárral szemben

2017.04.25 21:30
Csekély mértékben változott a forint árfolyama az euróval szemben kedden a bankközi devizapiacon, de a dollárral szemben az euróval együtt a forint is mintegy fél százalékkal erősödött.
Erősödött a forint a dollárral szemben

Az eurót a kora reggeli 311,41 forint után este nyolc órakor 311,77 forinton jegyezték. Az euró árfolyama a reggeli 1,0861 dollárról 1,0935 dollárra emelkedett estére, a dollárt reggel 286,57 forinton, este 285,12 forinton jegyezték.
   
Az euró 0,68 százalékkal erősödött a dollárral szemben, a forint pedig 0,51 százalékkal erősödött a dollárral és 0,12 százalékkal gyengült az euróval szemben.
   
A svájci frank jegyzése a kora reggeli 287,84 forintról estére 287,23 forintra csökkent.

Kalkulátor ajánlónk:

Fix számokkal lottózol? Akkor ez neked való kalkulátor

Összeilletek-e a pároddal? Párkapcsolati kalkulátor

Mekkora az agyam a magyar átlaghoz képest?


És erről mit gondolsz?
A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. A hozzászólások tartalmáért azok írója felel. A szerkesztőség fenntartja magának a mindenkori jogot arra, hogy saját megítélése szerint, részben vagy egészben töröljön, illetve ne töröljön hozzászólásokat vagy regisztrált felhasználókat. A szerkesztőség ezen döntéseit nem köteles indokolni.

Legfrissebb fórum témák