Hírek > A Masterplast 23 forint osztalékot fizet >

A Masterplast 23 forint osztalékot fizet

2017.04.29 02:00
A Masterplast pénteki közgyűlése részvényenként bruttó 23 forint osztalék kifizetéséről határozott - közölte a társaság a Budapesti Értéktőzsde honlapján.

A közgyűlési határozatok szerint az osztalékfizetés fordulónapja 2017. október 2., az osztalékra jogosító részvényekkel utoljára 2017. szeptember 28-án lehet kereskedni.
   
A közgyűlés felhatalmazta az igazgatótanácsot arra, hogy a következő 18 hónapban legfeljebb 3 millió darab 100 forint névértékű "A" sorozatú törzsrészvényt vegyen darabonként legfeljebb 20 000 forintért.
   

Tudta, hogy bankbetétben romlik a pénze?
A csökkenő kamatkörnyezetben egyre nehezebb jó hozamú befektetést találni. A betéti kamatok általában 1% alatti éves hozamot fizetnek, miközben az infláció 1,8% (KSH, 2016. dec.). Így az Ön pénze reálértéken romlik.
Töltse ki kalkulátorunkat és megoldást találhat pénzügyeire!
Milyen távra fektet be általában?
   
Mekkora éves kamatot kap jelenleg?
   
Milyen kockázat mellett fektet be Ön?
   
Milyen ügyfél Ön?
 
Milyen éves hozammal lenne Ön elégedett?
   
Szeretne adómentes befektetést?
 
Pénzügyi megoldásunk:
Ahhoz, hogy testreszabott ajánlattal tudjuk Ön felkeresni, kérjük, töltse ki a következő adatokat:
Név:
Irányítószám:
Telefon:
E-mail:
Információ: Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény törvényben foglaltak alapján személyes adataim jelen weboldalon történő megadásával hozzájárulok ahhoz, hogy adataimat a ProfitLine.hu a Személyes adatok védelméről és biztonságáról szóló adatvédelmi szabályzatában leírtak szerint kezelje és adataimat továbbítsa a Partnereink menüpontban felsorolt szolgáltató partnerei részére további egyeztetés, tájékoztatás céljából.
Köszönjük megkeresését
Köszönjük megkeresését, kollégáink hamarosan felkeresik a megadott elérhetőségek egyikén.

A tulajdonosok által elfogadott beszámoló alapján a számviteli törvény szerint 7,617 milliárd forint mérlegfőösszeg mellett, 354,147 millió forint adózás utáni veszteséggel zárta a cég a 2016-os évet. A konszolidált, IFRS (nemzetközi pénzügyi szabvány) szerinti beszámoló 60,081 millió eurós mérlegfőösszeget és 2,322 millió eurós mérleg szerinti eredményt tartalmaz. A cég eredménye 7, forgalma 4 százalékkal csökkent a korábban közzé tett jelentés szerint.
   
A korábbi tájékoztatás alapján tavaly az építőipari szigetelőanyagokat gyártó vállalat forgalma azért esett vissza, mert fő stratégiai terméke, az üvegszövet-háló esetében a tavalyi év közepétől megkezdődött a kereskedelmi termékek lecserélése saját gyártásúakra.
   
Az 1997-ben alapított Masterplast-csoportnak 10 országban van saját tulajdonú leányvállalata és további 30 országba értékesít termékeket.
    

A Masterplast részvényeivel a Budapesti Értéktőzsde standard kategóriájában kereskednek. A pénteki kereskedést 532 forinton zárta a papír, az elmúlt egy évben a legmagasabb árfolyama 582, a legalacsonyabb 486 forint volt.

 

Kalkulátor ajánlónk:

Fix számokkal lottózol? Akkor ez neked való kalkulátor

Összeilletek-e a pároddal? Párkapcsolati kalkulátor

Mekkora az agyam a magyar átlaghoz képest?


És erről mit gondolsz?
A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. A hozzászólások tartalmáért azok írója felel. A szerkesztőség fenntartja magának a mindenkori jogot arra, hogy saját megítélése szerint, részben vagy egészben töröljön, illetve ne töröljön hozzászólásokat vagy regisztrált felhasználókat. A szerkesztőség ezen döntéseit nem köteles indokolni.

Legfrissebb fórum témák