Hírek > Érdemes most már OTP részvényt venni? >

Érdemes most már OTP részvényt venni?

2017.05.08 07:30
Pénteken változott valamelyest a felállás a magyar bankpapír árfolyamánál.

A kimagasló amerikai munkaerő-piaci adat hozott egy kis jó hangulatot a börzékre. Ez a hét leginkább a jegybankokról és továbbra is Amerikáról fog szólni. Kamatot ül a brit és az új-zélandi központi bank, de jön a CPI és a kiskereskedelmi adat USA-ból, amely legalább olyan fontos lesz.

 

otp részvény elemzés

 

Az OTP technikailag egy kicsit vihar vert árfolyamnak néz ki, az elmúlt hét történései után, de a 200 napos mozgóátlag (lila) megmentett a további eséstől az árfolyamot. Érdemes meghúzni a 7788-as lokális aljat támasznak, ameddig ez a szint tart, addig nem kell tartani újabb eséstől, ellenkező esetben a korábban már megjelölt 7560-as zóna állíthatja meg a medvéket.És erről mit gondolsz?
A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. A hozzászólások tartalmáért azok írója felel. A szerkesztőség fenntartja magának a mindenkori jogot arra, hogy saját megítélése szerint, részben vagy egészben töröljön, illetve ne töröljön hozzászólásokat vagy regisztrált felhasználókat. A szerkesztőség ezen döntéseit nem köteles indokolni.

Legfrissebb fórum témák