Hírek > Magyar Telekom részvény - mit tegyünk, vegyünk, ne vegyünk? >

Magyar Telekom részvény - mit tegyünk, vegyünk, ne vegyünk?

2017.05.08 08:15
Valamelyest megindult a Telekom, de a forgalom még így is nagyon alacsony. 489 Ft-on 1 ponttal 490 alatt zárta a hetet a papír, ezzel ismét megközelítve fontos ellenállását, melyet immáron az 50 napos mozgóátlag is erősít.

Nem szeretnénk telhetetlenek lenni, ám ki kell mondani a tényeket: 500, sőt 505 Ft alatt szinte esélye sincs az árfolyamnak, hogy elkerülje a 200 napos mozgóátlag alá való leesést.

 

 

Ha az OTP-nek is sikerült benézni alá, akkor jelenlegi teljesítményével bizony nem a Telekom lesz a kivétel. Szerdán forog utoljára osztalékszelvénnyel a papír, erre figyeljünk!És erről mit gondolsz?
A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. A hozzászólások tartalmáért azok írója felel. A szerkesztőség fenntartja magának a mindenkori jogot arra, hogy saját megítélése szerint, részben vagy egészben töröljön, illetve ne töröljön hozzászólásokat vagy regisztrált felhasználókat. A szerkesztőség ezen döntéseit nem köteles indokolni.

Legfrissebb fórum témák