Hírek > Richter - újra csúcstámadásra indulhat >

Richter - újra csúcstámadásra indulhat

2017.05.08 08:45
Felülteljesítő volt a magyar tőzsde pénteken. A jó hangulatért elsősorban a MOL volt a felelős. A Richter eközben 1,87%-ot tudott emelkedni, ez 127 pontot jelent. Ezzel újra 6900 Ft felett, 6922 Ft-on zárta az elmúlt kereskedési hetet a gyógyszergyártó papírja.

Egyelőre úgy fest, hogy a támaszok jól vizsgáztak és megússza a május eleji eladásokat a részvényárfolyam. Jelenleg a rövidebb távú ereszkedő trendvonallal, valamint ismét a hosszú távú emelkedő trendcsatornája tetejével bonyolódhat harcba a jegyzés.

 

richter részvény árfolyam

 

7000 Ft fölé megérkezve újra a mindenkori csúcs kerülne a fókuszba, míg déli irányban továbbra is a jelölt támaszok lehetnek fontosak. Ma minden bizonnyal a hétvégi francia választások eredménye lesz a meghatározó tényező az európai részvénypiacokon.És erről mit gondolsz?
A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. A hozzászólások tartalmáért azok írója felel. A szerkesztőség fenntartja magának a mindenkori jogot arra, hogy saját megítélése szerint, részben vagy egészben töröljön, illetve ne töröljön hozzászólásokat vagy regisztrált felhasználókat. A szerkesztőség ezen döntéseit nem köteles indokolni.

Kapcsolódó hírek

Legfrissebb fórum témák