Hírek > Kimagasló, 11%-os árbevétel-növekedés 2017 első negyedévben a UPC Magyarországnál >

Kimagasló, 11%-os árbevétel-növekedés 2017 első negyedévben a UPC Magyarországnál

2017.05.09 00:56
Erős első negyedévet zárt a UPC Magyarország, a világ legnagyobb kábelkommunikációs- és multimédia vállalatának, a Liberty Globalnak hazai leányvállalata. Az előfizetések (RGU-k) száma az előző év azonos időszakához képest 104 ezerrel növekedett, és így meghaladta az 1 945 000-t. Az előző évhez viszonyított teljes árbevétel-növekedés pedig kimagasló, 11%-os emelkedést mutat, a hálózatfejlesztési aktivitásoknak, a mobil- és üzleti szegmensnek és a magas hozzáadott értéket képviselő, innovatív szolgáltatásoknak köszönhetően.

2017 első negyedévének legfontosabb eredményei a UPC-nél:

 

· 11%-os árbevétel-növekedés az előző év azonos időszakához viszonyítva

· Az előfizetések (RGU-K) száma az első negyedév végére meghaladta az 1 945 000-t

· Országszerte 1 738 000 háztartásban elérhetőek a UPC szolgáltatásai

· A lakossági és üzleti ügyfelek száma megközelíti a 825 ezret

· A mobil előfizetések száma március végére meghaladta a 67 ezret

· A dinamikusan zajló hálózatfejlesztés, az üzleti szolgáltatások sikerei, a magas hozzáadott értéket képviselő innovatív szolgáltatások, valamint a korszerű, egyre nagyobb sebességre képes szélessávú hálózat jelentik a növekedés motorját a UPC-nél.

 

A további adatok az alábbi infografikán tekinthetők meg:

 


És erről mit gondolsz?
A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. A hozzászólások tartalmáért azok írója felel. A szerkesztőség fenntartja magának a mindenkori jogot arra, hogy saját megítélése szerint, részben vagy egészben töröljön, illetve ne töröljön hozzászólásokat vagy regisztrált felhasználókat. A szerkesztőség ezen döntéseit nem köteles indokolni.

Legfrissebb fórum témák