Hírek > Nagyot zuhant az E.ON profitja >

Nagyot zuhant az E.ON profitja

2017.05.09 11:31
Az E.On profitja 20%-kal csökkent a tavalyi évhez képest és az 525 millió eurós adózott eredmény alulmúlta a piac 549 millió eurós várakozását. (forrás: ERSTE)

A gyenge eredmény fő oka a magasabb hálózati díjak és, hogy a vártnál hosszabb ideig voltak az atomerőművek leállítva. A társaság változatlanul hagyta 2017-es célkitűzését, melyben 1,2 -1,45 milliárd eurós eredményt jelöltek meg.

 

e.on tőzsdei részvény árfolyam

 

A részvény árfolyama - a gyenge eredményközlés ellenére - emelkedést mutatnak a mai tőzsdei kereskedésben.És erről mit gondolsz?
A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. A hozzászólások tartalmáért azok írója felel. A szerkesztőség fenntartja magának a mindenkori jogot arra, hogy saját megítélése szerint, részben vagy egészben töröljön, illetve ne töröljön hozzászólásokat vagy regisztrált felhasználókat. A szerkesztőség ezen döntéseit nem köteles indokolni.

Kapcsolódó hírek

Legfrissebb fórum témák