Hírek > Magyar Telekom - mire számíthatunk a mai kereskedésben? >

Magyar Telekom - mire számíthatunk a mai kereskedésben?

2017.05.11 08:15
Nem túl szép eredményről számolt be a Telekom tegnap, sajnos a várakozásoknak megfelelően. Az eladásra került leány is csökkentette némileg a számokat.

A mai nap nagy kérdése, hogy a kifutott osztalékszelvény miatt vajon leesik-e teljes egészében a kifizetésre váró 25 Ft az árfolyamból, avagy kisebb mértékű csökkenést láthatunk majd. Így vagy úgy, de nagy valószínűséggel a 480 Ft környékére megérkezett 200 napos mozgóátlagot alulról kell majd újból legyőznie a jegyzésnek, amennyiben a továbbiakban újra magára akar találni.

 

 

Kérdéses, hogy a szerencsevadászoknak mennyire lesz érdemes belevenni a résbe. Emlékezzünk, tavaly igen sokáig meghatározó volt a nyitva tátongó űr. A forgalom némileg magasabb volt szerdán; mégis voltak páran, akik még ki szerették volna venni a részüket az osztogatásból. Bízunk benne, hogy komolyabb megbicsaklás nélkül leszünk túl a következő napon.És erről mit gondolsz?
A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. A hozzászólások tartalmáért azok írója felel. A szerkesztőség fenntartja magának a mindenkori jogot arra, hogy saját megítélése szerint, részben vagy egészben töröljön, illetve ne töröljön hozzászólásokat vagy regisztrált felhasználókat. A szerkesztőség ezen döntéseit nem köteles indokolni.

Legfrissebb fórum témák