Hírek > A kínai dömping helyezi nyomás alá az ArcelorMittalt >

A kínai dömping helyezi nyomás alá az ArcelorMittalt

2017.05.15 11:00
Közel 8%-ot esett az ArcelorMittal árfolyama a pénteki kereskedés folyamán, annak ellenére, hogy a cég első negyedéves eredménye megverte az elemzői várakozásokat.

Ez annak volt köszönhető, hogy a jelentést követő közleményben a vállalat jelezte, hogy a Kína felől érkező mesterségesen olcsó acélimport továbbra is nyomás alatt tartja a piacot. Ez globális túlkínálatot eredményez, ami az acélárak eséséhez vezet. A vállalat szerint emiatt van az, hogy hiába nő a kereslet a főbb piacokon, sok befektetés mégsem tudja elérni a kívánt megtérülést.Kalkulátor ajánlónk:

Fix számokkal lottózol? Akkor ez neked való kalkulátor

Összeilletek-e a pároddal? Párkapcsolati kalkulátor

Mekkora az agyam a magyar átlaghoz képest?


És erről mit gondolsz?
A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. A hozzászólások tartalmáért azok írója felel. A szerkesztőség fenntartja magának a mindenkori jogot arra, hogy saját megítélése szerint, részben vagy egészben töröljön, illetve ne töröljön hozzászólásokat vagy regisztrált felhasználókat. A szerkesztőség ezen döntéseit nem köteles indokolni.

Kapcsolódó hírek

Legfrissebb fórum témák