Hírek > Romlott az angol easyJet diszkont légitársaság eredménye >

Romlott az angol easyJet diszkont légitársaság eredménye

2017.05.17 06:00
Jelentősen romlott az angol easyJet diszkont légitársaság eredménye a pénzügyi év első félében az előző évihez viszonyítva, miközben az utasforgalom és a bevételek jól alakultak.
Romlott az angol easyJet diszkont légitársaság eredménye

A légicég keddi, MTI-hez eljuttatott közleménye szerint az árbevétel 3,2 százalékkal, 1,8 milliárd fontra javult, az utasszám pedig 8,4 százalékkal, 33,8 millióra bővült. A gépek átlagos telítettsége 0,5 százalékponttal 90,2 százalékra növekedett.
    
A társaság az üzemelés költségeit nem részletezte, csupán annyit közölt, hogy az egy székre vetített, a kerozinköltséget nem tartalmazó költségszint 38,5 font volt az első fél évben.

Tudta, hogy bankbetétben romlik a pénze?
A csökkenő kamatkörnyezetben egyre nehezebb jó hozamú befektetést találni. A betéti kamatok általában 1% alatti éves hozamot fizetnek, miközben az infláció 1,8% (KSH, 2016. dec.). Így az Ön pénze reálértéken romlik.
Töltse ki kalkulátorunkat és megoldást találhat pénzügyeire!
Milyen távra fektet be általában?
   
Mekkora éves kamatot kap jelenleg?
   
Milyen kockázat mellett fektet be Ön?
   
Milyen ügyfél Ön?
 
Milyen éves hozammal lenne Ön elégedett?
   
Szeretne adómentes befektetést?
 
Pénzügyi megoldásunk:
Ahhoz, hogy testreszabott ajánlattal tudjuk Ön felkeresni, kérjük, töltse ki a következő adatokat:
Név:
Irányítószám:
Telefon:
E-mail:
Információ: Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény törvényben foglaltak alapján személyes adataim jelen weboldalon történő megadásával hozzájárulok ahhoz, hogy adataimat a ProfitLine.hu a Személyes adatok védelméről és biztonságáról szóló adatvédelmi szabályzatában leírtak szerint kezelje és adataimat továbbítsa a Partnereink menüpontban felsorolt szolgáltató partnerei részére további egyeztetés, tájékoztatás céljából.
Köszönjük megkeresését
Köszönjük megkeresését, kollégáink hamarosan felkeresik a megadott elérhetőségek egyikén.

    
Az adózott eredmény ebben az időszakban 236 millió font veszteség volt, míg egy évvel korábban még csak 18 milliós veszteséget könyveltek el. Ennek okaként Caroly McCall vezérigazgató a húsvéti ünnepek második fél évre történő átcsúszását és a font árfolyamának változását jelölte meg. Ez a két esemény elmondása szerint 127 millió fontos rést ütött a gazdálkodásban.
    
Kiemelte még, hogy az eredmények megfelelnek a piaci várakozásoknak, a következő időszakban pedig az egy székre vetített bevétel emelkedésére számítanak.

 

Kalkulátor ajánlónk:

Fix számokkal lottózol? Akkor ez neked való kalkulátor

Összeilletek-e a pároddal? Párkapcsolati kalkulátor

Mekkora az agyam a magyar átlaghoz képest?


És erről mit gondolsz?
A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. A hozzászólások tartalmáért azok írója felel. A szerkesztőség fenntartja magának a mindenkori jogot arra, hogy saját megítélése szerint, részben vagy egészben töröljön, illetve ne töröljön hozzászólásokat vagy regisztrált felhasználókat. A szerkesztőség ezen döntéseit nem köteles indokolni.

Legfrissebb fórum témák