Hírek > 180 dolláros célár az Apple részvényeire >

180 dolláros célár az Apple részvényeire

2017.05.17 09:15
Tegnap újabb céláremelés érkezett az Apple-re. A Goldman Sachs után a Canaccord is módosított a céláron, az esetükben 165 dollárról 180 dollárra - olvashatjuk az Equilor mai elemzésében.

A Canaccord elemzője is az érkező iPhone 8 kiemelkedő értékesítési potenciáljával indokolta a célárfolyam korrigálását. Az Apple még az iPhone 6 kirobbanó sikere után nevezte el az értékesítési hullámot szuperciklusnak, az elemzőházak pedig az érkező telefontól is hasonló szuperciklust várnak.

 

Az Apple részvények árfolyama (NASDAQ, AAPL)

 

apple részvények tőzsdei árfolyama

 

Eközben a Warren Buffetthez tartozó Berkshire Hathaway hivatalosan is bejelentette, hogy megduplázták Apple részesedésüket az első negyedévben, mellyel együtt az IBM pakettjük 21%-át értékesítették.

 

Az Apple egyébként állítólag újdonságokat jelenthet be laptop vonalon a júniusi fejlesztői konferencián, amely segíthetne a cégnek ellensúlyozni a Microsofttól érkező erős versenyt és a csökkenő iPad eladások után kieső bevételt. A pletykák szerint mind a 3 laptop típus frissülhet majd.És erről mit gondolsz?
A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. A hozzászólások tartalmáért azok írója felel. A szerkesztőség fenntartja magának a mindenkori jogot arra, hogy saját megítélése szerint, részben vagy egészben töröljön, illetve ne töröljön hozzászólásokat vagy regisztrált felhasználókat. A szerkesztőség ezen döntéseit nem köteles indokolni.

Kapcsolódó hírek

Legfrissebb fórum témák