Hírek > Mibe érdemes most pénzt fektetni? OTP, MOL, Richter vagy más? >

Mibe érdemes most pénzt fektetni? OTP, MOL, Richter vagy más?

2017.05.18 08:15
Az amerikai elnök legújabb botránya rányomta bélyegét a világpiacok hangulatára is, de itthon a BUX kitartott és nem esett vissza 34 ezer pont alá, a korábbi sávjába.

A Richter árfolyama hajszálnyival a jelenlegi legfőbb támasza fölött fordult északnak és zárt 36 pontos pluszban. A vevők ráugrottak a papírra, 4,5 milliárd Ft-ot is meghaladta a tegnapi forgalom. A 6700 Ft-os szint az 50 napos mozgóátlaggal együtt jól vizsgázott, most újra az emelkedés lehetőségét látjuk kibontakozni.

 

richter részvény árfolyam

 

A hangulat egyelőre támogatja is ezt, a 6860-7000 Ft-os zónába való visszatéréssel pedig újra a korábbi területen folyhatna a kereskedés. Ezzel szemben az említett mankókat letörve akár 200 pontos tér is nyílhatna az esés előtt.

 

Az OTP, MOL, és MTelekom részvények friss elemzését minden reggel megtalálod Elemzések rovatunkban.


Mindig érdekelt a Tőzsde és Forex világa? Több mint 10 éves tapasztalat alapján az egyik leggyakorlatiasabb oktatást most otthonodból nézheted, csak regisztráció szükséges.

És erről mit gondolsz?
A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. A hozzászólások tartalmáért azok írója felel. A szerkesztőség fenntartja magának a mindenkori jogot arra, hogy saját megítélése szerint, részben vagy egészben töröljön, illetve ne töröljön hozzászólásokat vagy regisztrált felhasználókat. A szerkesztőség ezen döntéseit nem köteles indokolni.
Admiral Markets

Legfrissebb fórum témák