Hírek > Mibe érdemes most pénzt fektetni? OTP, MOL, Richter vagy más? >

Mibe érdemes most pénzt fektetni? OTP, MOL, Richter vagy más?

2017.05.18 08:15
Az amerikai elnök legújabb botránya rányomta bélyegét a világpiacok hangulatára is, de itthon a BUX kitartott és nem esett vissza 34 ezer pont alá, a korábbi sávjába.

A Richter árfolyama hajszálnyival a jelenlegi legfőbb támasza fölött fordult északnak és zárt 36 pontos pluszban. A vevők ráugrottak a papírra, 4,5 milliárd Ft-ot is meghaladta a tegnapi forgalom. A 6700 Ft-os szint az 50 napos mozgóátlaggal együtt jól vizsgázott, most újra az emelkedés lehetőségét látjuk kibontakozni.

 

richter részvény árfolyam

 

A hangulat egyelőre támogatja is ezt, a 6860-7000 Ft-os zónába való visszatéréssel pedig újra a korábbi területen folyhatna a kereskedés. Ezzel szemben az említett mankókat letörve akár 200 pontos tér is nyílhatna az esés előtt.

 

Az OTP, MOL, és MTelekom részvények friss elemzését minden reggel megtalálod Elemzések rovatunkban.És erről mit gondolsz?
A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. A hozzászólások tartalmáért azok írója felel. A szerkesztőség fenntartja magának a mindenkori jogot arra, hogy saját megítélése szerint, részben vagy egészben töröljön, illetve ne töröljön hozzászólásokat vagy regisztrált felhasználókat. A szerkesztőség ezen döntéseit nem köteles indokolni.

Legfrissebb fórum témák