Hírek > Melyik magyar részvénybe érdemest most befektetni? OTP, MOL, Richter esetleg más? >

Melyik magyar részvénybe érdemest most befektetni? OTP, MOL, Richter esetleg más?

2017.05.19 08:45
Hazai tőzsdei körképünkben a magyar tőzsde blue chip részvényeit vesszük nagyító alá, és a fontosabb fundamentumokon túl azt is megvizsgáljuk, hogy mit mutatnak jelenleg a részvények grafikai képei (technikai elemzés).

Tegnap reggel folytatódott a Donald Trump körüli botrányhalmaz, de a nap végére összekapta magát a BUX és visszarepült az éves csúcs közelébe.

 

Az OTP is jól vette a csütörtöki fáradalmakat, bár volt 8600-nál is a bankpapír, végül 8750 körül fejezte be a kereskedést. Egy, a gazdasági naptár szerint teljesen eredménytelen nappal zárhatjuk ezt a hetet.

 

otp részvény elemzés

 

Technikailag érdemes figyelni a 8650-es támaszra, ha ez megmarad, akkor a már tegnap is említett 8900-as TP-t elérheti a jegyzés.

 

MOL, Richter és a Magyar Telekom részvényéről ELEMZÉSEK rovatunkban olvashat részleteket.És erről mit gondolsz?
A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. A hozzászólások tartalmáért azok írója felel. A szerkesztőség fenntartja magának a mindenkori jogot arra, hogy saját megítélése szerint, részben vagy egészben töröljön, illetve ne töröljön hozzászólásokat vagy regisztrált felhasználókat. A szerkesztőség ezen döntéseit nem köteles indokolni.

Legfrissebb fórum témák