Hírek > Harmincnyolcmillióval zárult az ökumenikusok adománygyűjtése >

Harmincnyolcmillióval zárult az ökumenikusok adománygyűjtése

2017.06.18 12:00
Harmincnyolcmillió forint gyűlt össze az Ökumenikus Segélyszervezet Felhőtlen gyermekkor elnevezésű adománygyűjtésén.
Harmincnyolcmillióval zárult az ökumenikusok adománygyűjtése

A negyedik éve indított adománygyűjtéshez idén is több módon - a 1353-as adományvonal hívásával, online adományozással és a Tesco áruházakban - lehetett csatlakozni. Az áruházlánc üzleteiben május 2. és 31. között a vásárlók 33 millió forintot adományoztak a pénztáraknál és az online kapható 250 forintos kuponok megvásárlásával - közölte a segélyszervezet csütörtökön az MTI-vel.

 

A segélyszervezet a figyelemfelhívó akciók mellett rendkívüli gyermekprogramokat is szervezett, hogy minél több adományt gyűjtsön a rászoruló gyermekek körülményeinek javításához, a felzárkóztató és közösségi programokhoz, valamint a segélyszervezet nyári táboraihoz. Az Ökumenikus Segélyszervezet 9 központban (Budapest, Kaposvár, Kastélyosdombó, Szolnok, Miskolc, Debrecen, Szendrő, Olaszliszka, Orosháza) nyújt rendszeres és személyre szabott segítséget gyermekeknek. Az élelmiszer, ruha és tanszer mellett a szervezet egyéni és közösségi fejlesztő programokkal kínál esélyt a felzárkózásra.

 

 

Kalkulátor ajánlónk:

Fix számokkal lottózol? Akkor ez neked való kalkulátor

Összeilletek-e a pároddal? Párkapcsolati kalkulátor

Mekkora az agyam a magyar átlaghoz képest?


És erről mit gondolsz?
A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. A hozzászólások tartalmáért azok írója felel. A szerkesztőség fenntartja magának a mindenkori jogot arra, hogy saját megítélése szerint, részben vagy egészben töröljön, illetve ne töröljön hozzászólásokat vagy regisztrált felhasználókat. A szerkesztőség ezen döntéseit nem köteles indokolni.

Legfrissebb fórum témák