Hírek > Bináris opciók: Minden, amit tudnod kell a kockázatokról >

Bináris opciók: Minden, amit tudnod kell a kockázatokról

2017.06.19 09:30
Számos módja van, hogy befektesd a tőkéd és spekulálj vele. De van egy olyan bizonyos lehetőség, ahol újabban egyre inkább emelkedik a résztvevők száma - a bináris opciós weboldalak. Ezek az elmúlt években meglehetősen népszerűvé váltak, manapság non-stop jelennek meg újak.
Bináris opciók: Minden, amit tudnod kell a kockázatokról

Azt mondják, ezeket az oldalakat ugyanazoknak az embereknek találták ki, mint akik online pókereznek. Mégis különböznek abban, hogy a befektetés egyik formájaként tekintenek rá, amely iránt az emberek érdeklődnek. Mivel szerencsejáték oldalaknak nevezik őket, rövidre zárva, úgy véljük, a lent található bejelentés és más hasonló üzenetek arra utalnak, hogy valószínűleg már csak idő kérdése, hogy a szabályozók közbe lépjenek.

 

„Az FCA-nak aggályai vannak azzal kapcsolatban, hogy a bináris fogadás védi-e a befektetőket a kockázatoktól és megkérdőjelezi, hogy a bináris fogadás megfelel-e azoknak a követelményeknek, amit egy valódi befektetés igényel"- mondta Christopher Woolard, az FCA Strategy and Competition ügyvezető igazgatója.

 

Amíg a szabályozás nem történik meg, jó üzletnek tűnhetnek. Egy Google keresés után a bináris opciókra több százezer találatot láthatunk olyan promóciókkal, mint „keress 71% profitot minden órában" vagy „keress 81% profitot kevesebb, mint egy óra alatt". Ha akarod, megveheted ezeket az opciókat, amelyeket sokszor a "mindent vagy semmit" vagy "digitális" opcióknak neveznek.

 

Ami igazán érdekes manapság, hogy a bináris opciós kereskedés egyfajta hamis befektetési szubkultúrává vált. Ezek a weboldalak úgy mutatják be a bináris opciókat, mint "egy izgalmas újfajta befektetés" – kifejezetten a "befektetés" szót használva.

 

Ha a befektetésekről beszélünk, a Forexet és CFD kereskedést a befektetések egyik formájának tekinthetjük. Azok a brókercégek, amelyek az FCA szigorú felügyelete alá tartoznak, például az Admiral Markets, megbízhatóbb szolgáltatást biztosíthatnak a befektetők számára, hiszen folyamatosan ellenőrzés alatt állnak.

 

Bármelyiket is választod, reméljük a cikk után kicsit közelebb kerültél ahhoz, hogy mi a különbség a befektetések és a szerencsejáték között. 


És erről mit gondolsz?
A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. A hozzászólások tartalmáért azok írója felel. A szerkesztőség fenntartja magának a mindenkori jogot arra, hogy saját megítélése szerint, részben vagy egészben töröljön, illetve ne töröljön hozzászólásokat vagy regisztrált felhasználókat. A szerkesztőség ezen döntéseit nem köteles indokolni.

Kapcsolódó hírek

Legfrissebb fórum témák