Hírek > Mibe fektessünk most pénzt? MOL, OTP, Richter vagy Telekom a nyerő? >

Mibe fektessünk most pénzt? MOL, OTP, Richter vagy Telekom a nyerő?

2017.06.19 07:45
Tőzsdei körképünkben a magyar részvénypiac vezető részvényeit vizsgáljuk meg az elemző szemüvegén keresztül. Mi a jó befektetés most?

MOL részvény kilátások

 

Folytatódhat a héten a korrekció, ha a hét előrehaladtával az európai BMI adatok további pozitív tendenciát mutatnak. A nyersolajpiac is lefelé tart és 45 dollár/hordó felé vette az irányt a Brent típusú kőolaj.

 

mol részvény vétel eladás

 

Ez a MOL-nak természetesen nem hoz kimondottan erős vásárlóerőt, sőt a medvék vannak fölényben. Ezt tökéletesen jelzi a részvények grafikonja is, nem elég, hogy elesett a MOL a korábbi csúcsformától a 22 000-es támasz is letört. 21 230 lehet a következő megálló, de lehet hogy ez is kevés lehet a bikáknak a megkapaszkodáshoz.

 

OTP, Richter és MTelekom friss elemzésünk ITT olvasható.És erről mit gondolsz?
A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. A hozzászólások tartalmáért azok írója felel. A szerkesztőség fenntartja magának a mindenkori jogot arra, hogy saját megítélése szerint, részben vagy egészben töröljön, illetve ne töröljön hozzászólásokat vagy regisztrált felhasználókat. A szerkesztőség ezen döntéseit nem köteles indokolni.

Legfrissebb fórum témák