Hírek > Holnap lesz az első országos mentőnap >

Holnap lesz az első országos mentőnap

2017.06.23 10:00
Légi mentési gyakorlat is szerepel az első országos mentőnap programjában, amely szombaton lesz a fővárosban, a Városligetben - tájékoztatta az Országos Mentőszolgálat (OMSZ) szóvivője az MTI-t.
Holnap lesz az első országos mentőnap

Győrfi Pál közölte: a rendezvényen bemutatkozik az életmentés valamennyi szereplője, így gyermekmentők, vízi mentők, mentőkutyások is, és az OMSZ 20 partnerszervezete is elfogadta meghívásukat.
    
A volt Petőfi csarnok mellett felállított színpadon veszik át a Generali a Biztonságért Alapítvány adományát, négy új mentőautót, majd nagyszabású mentési bemutató kezdődik mentőhelikopter bevetésével.
    
Mindemellett színes kulturális programmal és mentőjárművek kiállításával is várják az érdeklődőket.


Kalkulátor ajánlónk:

Fix számokkal lottózol? Akkor ez neked való kalkulátor

Összeilletek-e a pároddal? Párkapcsolati kalkulátor

Mekkora az agyam a magyar átlaghoz képest?


És erről mit gondolsz?
A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. A hozzászólások tartalmáért azok írója felel. A szerkesztőség fenntartja magának a mindenkori jogot arra, hogy saját megítélése szerint, részben vagy egészben töröljön, illetve ne töröljön hozzászólásokat vagy regisztrált felhasználókat. A szerkesztőség ezen döntéseit nem köteles indokolni.

Legfrissebb fórum témák