Hírek > Lezárult a BIF-részvényekre tett vételi ajánlat >

Lezárult a BIF-részvényekre tett vételi ajánlat

2017.06.30 03:00
Lezárult a Budapesti Ingatlanhasznosítási és Fejlesztési Nyrt. (BIF) részvényeire tett nyilvános vételi ajánlat - közölte a BIF és az ajánlatot lebonyolító OTP Bank csütörtökön este a Budapesti Értéktőzsde honlapján.
Lezárult a BIF-részvényekre tett vételi ajánlat

A Pió-21 Kft. - a társaság egyik tulajdonosa - által 2017. május 26-án közzétett nyilvános vételi ajánlatot a részvényesek 3 990 949 darab részvényre fogadták el. Az elfogadott részvényeknek a 600,04 forintos ajánlati árral számított ellenértéke mintegy 2,395 milliárd forint.
   
Az ajánlattételi eljárás június 28-án lezárult. Az ajánlattevő nem élt elállási jogával.
   
A BIF 100 forint névértékű részvényeivel a BÉT standard kategóriájában kereskednek.

Kalkulátor ajánlónk:

Fix számokkal lottózol? Akkor ez neked való kalkulátor

Összeilletek-e a pároddal? Párkapcsolati kalkulátor

Mekkora az agyam a magyar átlaghoz képest?


És erről mit gondolsz?
A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. A hozzászólások tartalmáért azok írója felel. A szerkesztőség fenntartja magának a mindenkori jogot arra, hogy saját megítélése szerint, részben vagy egészben töröljön, illetve ne töröljön hozzászólásokat vagy regisztrált felhasználókat. A szerkesztőség ezen döntéseit nem köteles indokolni.

Legfrissebb fórum témák