Hírek > Mit vegyünk most? OTP, MOL, Richter és MTelekom kilátások >

Mit vegyünk most? OTP, MOL, Richter és MTelekom kilátások

2017.07.03 08:20
A kezdeti bizonytalankodások után javuló hangulatot láthattunk pénteken az európai piacokon, itthon a Richter nagyban hozzájárult a BUX teljesítményéhez.

A gyógyszergyártó papírja zárásra 77 Ft-tal ért többet a megelőző naphoz mérten, 7067 Ft-ot adtak egy részvényért. A forgalom maradt a mostanában megszokott zónában, 2,35 milliárd Ft mozdult meg.

 

Richter részvény vétel eladás tőzsde

 

Csalóka a grafikon, a 7000 alatti zárásra nem jött ugyan megerősítés, az emelkedő trend sem sérült még érdemben, de kiszámíthatatlan mozgásokat is láthatunk. Ha a mai napon lefordulunk és nem a 7140 Ft-os szint áttörésével lesznek elfoglalva a vevők, akkor borongósabban indulhat az új hét. 7000 Ft felett nincs gond, bízunk a támaszban, de indokolt a figyelem.

 

MOL, OTP és MTelekom friss elemzésünk IDE kattintva érhető el.És erről mit gondolsz?
A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. A hozzászólások tartalmáért azok írója felel. A szerkesztőség fenntartja magának a mindenkori jogot arra, hogy saját megítélése szerint, részben vagy egészben töröljön, illetve ne töröljön hozzászólásokat vagy regisztrált felhasználókat. A szerkesztőség ezen döntéseit nem köteles indokolni.

Legfrissebb fórum témák