Hírek > BÉT - Az európai részvénypiacokhoz hasonlóan emelkedésre számítanak >

BÉT - Az európai részvénypiacokhoz hasonlóan emelkedésre számítanak

2017.07.03 09:30
Az európai részvénypiacokhoz hasonlóan emelkedéssel indulhat a kereskedés a Budapesti Értéktőzsdén (BÉT) hétfőn az Equilor Befektetési Zrt. elemzője szerint, aki ugyanakkor kérdésesnek látja, hogy egész nap kitart-e az optimizmus.
BÉT - Az európai részvénypiacokhoz hasonlóan emelkedésre számítanak

Varga Zoltán kommentárja szerint a vezető részvények közül a Molra érdemes figyelni, az olajtársaság részvényárfolyama kiemelt fontosságú támaszról fordult, amely 21 000-21 200 forint között található, így itt jó eséllyel folytatódhat az emelkedés a következő napokban. A Richter jövőképe továbbra is kedvező, sikerült a 7000 forintos szint felett megkapaszkodni. Az OTP piacán azonban folytatódhat a negatív korrekciós hullám - tette hozzá.
   
A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 75,15 pontos, 0,21 százalékos emelkedéssel, 35 205,42 ponton zárt pénteken, a részvénypiac forgalma 9,6 milliárd forint volt. A Mol 140 forinttal, 0,66 százalékkal 21 225 forintra erősödött, 2,1 milliárd forintos forgalomban.

Az OTP-részvények ára 80 forinttal, 0,88 százalékkal 9050 forintra csökkent, forgalmuk 3,7 milliárd forintot tett ki. A Magyar Telekom árfolyama 2 forinttal, 0,43 százalékkal 472 forintra nőtt, forgalma 493,6 millió forint volt. A Richter-papírok árfolyama 77 forinttal, 1,10 százalékkal 7067 forintra emelkedett, a részvények forgalma 2,3 milliárd forintot ért el.


Kalkulátor ajánlónk:

Fix számokkal lottózol? Akkor ez neked való kalkulátor

Összeilletek-e a pároddal? Párkapcsolati kalkulátor

Mekkora az agyam a magyar átlaghoz képest?És erről mit gondolsz?
A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. A hozzászólások tartalmáért azok írója felel. A szerkesztőség fenntartja magának a mindenkori jogot arra, hogy saját megítélése szerint, részben vagy egészben töröljön, illetve ne töröljön hozzászólásokat vagy regisztrált felhasználókat. A szerkesztőség ezen döntéseit nem köteles indokolni.

Legfrissebb fórum témák