Hírek > OTP részvény - ugrott egy nagyot, mi jön most? >

OTP részvény - ugrott egy nagyot, mi jön most?

2017.07.06 08:05
Nemsokára valóban eldőlhet, hogy sikerül-e az OTP-nek a romániai akvizíciója, a magyar hitelintézet ugyanis biztos befutónak tűnik.

Nemsokára valóban eldőlhet, hogy sikerül-e az OTP-nek a romániai akvizíciója, a magyar hitelintézet ugyanis biztos befutónak tűnik. Az OTP a National Bank of Greece tulajdonában álló Banca Romaneasca részvényeit szeretné megkaparintani és romániai piaci részesedését ezzel 2,2 százalékról 5 százalékra emelni.

 

OTP bank részvény árfolyam

 

A hír hallatára tegnap elég sokan csipegettek a bankpapírból. Technikailag is visszatért a harcmezőre, 9300 fölött masírozik az OTP és ez most egy nagy robbanásként ugrott be az árfolyam életébe. Ma az amerikai munkaerőpiac jelenthet ez egy kicsit óvatosságra intheti a papírt, de e mámor magasan tarthatja a jegyzést.És erről mit gondolsz?
A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. A hozzászólások tartalmáért azok írója felel. A szerkesztőség fenntartja magának a mindenkori jogot arra, hogy saját megítélése szerint, részben vagy egészben töröljön, illetve ne töröljön hozzászólásokat vagy regisztrált felhasználókat. A szerkesztőség ezen döntéseit nem köteles indokolni.

Legfrissebb fórum témák