Hírek > Kezdődik a kereskedés a Waberer's részvényeivel a tőzsdén >

Kezdődik a kereskedés a Waberer's részvényeivel a tőzsdén

2017.07.06 09:00
Ma debütálnak a tőzsdén a Waberer’s részvények. A részvények a BÉT prémium kategóriába kerülnek be.
Kezdődik a kereskedés a Waberer's részvényeivel a tőzsdén

A társaság piaci kapitalizációja az 5.100 forintos kibocsátási árral kalkulálva 90,2 milliárd forint lesz, ez a legnagyobb IPO a Budapesti Értéktőzsdén 1998 óta. A mai nappal teljesülnek a lengyel Link megvásárlásának a feltételei is, hiszen az egyik ilyen volt a Waberer’s részvényeivel történő kereskedésnek megkezdése a Budapesti Értéktőzsdén.

 

A tranzakciót a lengyel és a német versenyhatóság is feltétel nélkül hagyta jóvá. A Waberer’s várakozásai szerint a Link tranzakciójának zárására 2017 július végén kerül sor.És erről mit gondolsz?
A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. A hozzászólások tartalmáért azok írója felel. A szerkesztőség fenntartja magának a mindenkori jogot arra, hogy saját megítélése szerint, részben vagy egészben töröljön, illetve ne töröljön hozzászólásokat vagy regisztrált felhasználókat. A szerkesztőség ezen döntéseit nem köteles indokolni.

Legfrissebb fórum témák