Hírek > Vegyesen alakult a forint árfolyama >

Vegyesen alakult a forint árfolyama

2017.07.07 20:00
Kevéssé változott, de vegyesen alakult a forintárfolyam pénteken a főbb devizákkal szemben a bankközi piacon. A hetet a forint szerény árfolyamnyereséggel fejezte be.
Vegyesen alakult a forint árfolyama

Az eurót a kora reggeli 308,31 forint után 308,04 forinton, a svájci frankot 281,08 forint után 280,07 forinton jegyezték este hét óra előtt.
   
A dollár jegyzése a kora reggeli 269,95 forintról 270,12 forintra emelkedett estére, de nap közben 269,30 forinton is állt a jegyzés, ami a forint idei legerősebb árfolyama az amerikai devizával szemben. Legutóbb tavaly májusban állt hasonló árfolyamon a forint.
   
A forint a héten erősödött mindhárom devizával szemben, hétfő kora reggeli árfolyamához képest euróban 0,27 százalékkal, dollárban 0,19 százalékkal, svájci frankban 0,67 százalékkal.

Kalkulátor ajánlónk:

Fix számokkal lottózol? Akkor ez neked való kalkulátor

Összeilletek-e a pároddal? Párkapcsolati kalkulátor

Mekkora az agyam a magyar átlaghoz képest?És erről mit gondolsz?
A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. A hozzászólások tartalmáért azok írója felel. A szerkesztőség fenntartja magának a mindenkori jogot arra, hogy saját megítélése szerint, részben vagy egészben töröljön, illetve ne töröljön hozzászólásokat vagy regisztrált felhasználókat. A szerkesztőség ezen döntéseit nem köteles indokolni.

Legfrissebb fórum témák