Hírek > Richter részvény - mire számítsunk, hogyan kereskedjünk vele? >

Richter részvény - mire számítsunk, hogyan kereskedjünk vele?

2017.07.10 07:30
Mínuszos napot zárt pénteken a BUX, a legnagyobb esést a komponensei közül a Richter szenvedte el. A gyógyszergyártó papírja újabb 48 ponttól megszabadulva 6796 Ft-on állapodott meg a hétvégére.

Ezzel a 6800 Ft-os támasza alá került az árfolyam, az elmúlt napok átlagos forgalma mellett. A 100 napos mozgóátlag ma még gondolkozásra késztetheti a jegyzést, alábukva viszont a hosszú távú emelkedő trendcsatorna alja kerülhet a fókuszba.

 

richter részvény árfolyam

 

Nem látunk igazi erőt, forgalmat, mintha valóban a nyári unalom ült volna ki a chart-ra, így egyelőre nem sok jel mutat felfelé. Az elmúlt napokban kialakult ereszkedő trend törése szükséges ahhoz, hogy újra 7000 Ft irányába tudjon kacsintgatni a jegyzés.

 

OTP, MOL, és MTelekom friss elemzésünk ITT érhető el.És erről mit gondolsz?
A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. A hozzászólások tartalmáért azok írója felel. A szerkesztőség fenntartja magának a mindenkori jogot arra, hogy saját megítélése szerint, részben vagy egészben töröljön, illetve ne töröljön hozzászólásokat vagy regisztrált felhasználókat. A szerkesztőség ezen döntéseit nem köteles indokolni.

Legfrissebb fórum témák