Hírek > OTP részvény - eléri a 10.000 Ft-ot? >

OTP részvény - eléri a 10.000 Ft-ot?

2017.07.10 08:20
5 milliárd Ft-ot közelítő forgalom mellett kereskedték pénteken az OTP részvényeit, zárásra mégis érdemi elmozdulás nélkül, 9505 Ft-on maradva búcsúzott a kereskedési héttől a papír.

Bár 10 éves csúcsánál járva továbbra sem mutat (magasabb időtávokon) komolyabb túlvettséget a bankpapír, kisebb korrekciókra azért lehet számítani.

 

otp részvény elemzés

 

9400 Ft alá visszazárva kapnánk az első valóban negatívabb jelet, e fölött él a momentum, mely tovább hajthatja az árfolyamot felfelé, 10000 Ft irányába. A nyári uborkaszezon és a nemzetközi hangulat ingadozása persze mind olyan tényezők, melyekkel érdemes számolni.És erről mit gondolsz?
A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. A hozzászólások tartalmáért azok írója felel. A szerkesztőség fenntartja magának a mindenkori jogot arra, hogy saját megítélése szerint, részben vagy egészben töröljön, illetve ne töröljön hozzászólásokat vagy regisztrált felhasználókat. A szerkesztőség ezen döntéseit nem köteles indokolni.

Legfrissebb fórum témák