Hírek > Richter részvény friss elemzése >

Richter részvény friss elemzése

2017.07.12 08:20
Nem alakult ki igazán meghatározó irány a magyar piacon a keddi napon. A Richter árfolyama mínusszal való kezdés után a kedvező piaci hangulatban visszaemelkedett a megelőző napi záró ár környékére, ahonnan végül nem is tudott érdemben elmozdulni.

A forgalom alakulása csökkenő tendenciát mutat, pedig technikai alapon nem is olyan csúnya a kép a felpattanás óta. A déli irányú korrekciós mozgás végét a kedden látottak megerősítik, ám a fogyni látszó erő óvatosságra int bennünket.

 

Richter elemzés

 

A 7000 Ft-os szint átlépése hozhatna újabb pozitív jelzést, a támaszokra pedig továbbra is számíthatunk. Ha sikerül nyomást helyezni a soron következő ellenállásra, úgy a kétségeink is fokozatosan eloszlanának.És erről mit gondolsz?
A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. A hozzászólások tartalmáért azok írója felel. A szerkesztőség fenntartja magának a mindenkori jogot arra, hogy saját megítélése szerint, részben vagy egészben töröljön, illetve ne töröljön hozzászólásokat vagy regisztrált felhasználókat. A szerkesztőség ezen döntéseit nem köteles indokolni.

Kapcsolódó hírek

Legfrissebb fórum témák