Hírek > Magyar Telekom - jól tartja magát, de merre indulhat? Elemzés >

Magyar Telekom - jól tartja magát, de merre indulhat? Elemzés

2017.07.12 08:40
Nem volt erős napja a magyar piacnak kedden, kerestük az irányt, a Telekom viszont jól tartja magát. Valóban megmozdult valami, a tegnapi zárásban 476 Ft-on fizettek egy részvényért.

A forgalom ugyan továbbra is alacsony, a beszűkült mozgásból lassan mégis mintha sikerülne kikerülni.

 

Magyar Telekom részvény elemzés

 

Az igazsághoz azért hozzátartozik, hogy az újabb sajátrészvény-vásárlással ismét maga a cég adta a napi forgalom harmadát. 480 Ft-ig tiszta a terep, fölé kerülve pedig újabb löket optimizmussal tekintgethetnénk a 200 napos mozgóátlag felé, amely valóban meghatározó fontosságú. Egyelőre megerősítést nyert a felfelé fordulás, az előzményekre való tekintettel viszont továbbra is indokolt az óvatosság!És erről mit gondolsz?
A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. A hozzászólások tartalmáért azok írója felel. A szerkesztőség fenntartja magának a mindenkori jogot arra, hogy saját megítélése szerint, részben vagy egészben töröljön, illetve ne töröljön hozzászólásokat vagy regisztrált felhasználókat. A szerkesztőség ezen döntéseit nem köteles indokolni.

Legfrissebb fórum témák