Hírek > Ettől mozog most az EUR/USD árfolyam >

Ettől mozog most az EUR/USD árfolyam

2017.07.14 13:00
Yellen szavai ezúttal már nem mozgatták meg jelentősen az EUR/USD árfolyamát, azonban a mai amerikai inflációs adatok akár hevesebb árfolyam reakciót is kiválthatnak a devizapárban.

Tegnap végül az aznapi nyitóértéke körül, 1,14-en zárt a kurzus, aminek közelében ma reggel is tartózkodik.Tovább tudott erősödni tegnap a forint az euróval szemben, ma reggel már 306,6 forinton jegyzik a devizapárt. Ha ma tovább tudna erősödni a magyar fizetőeszköz, 305 forintnál lenne a következő fontos támasz.


Kalkulátor ajánlónk:

Fix számokkal lottózol? Akkor ez neked való kalkulátor

Összeilletek-e a pároddal? Párkapcsolati kalkulátor

Mekkora az agyam a magyar átlaghoz képest?És erről mit gondolsz?
A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. A hozzászólások tartalmáért azok írója felel. A szerkesztőség fenntartja magának a mindenkori jogot arra, hogy saját megítélése szerint, részben vagy egészben töröljön, illetve ne töröljön hozzászólásokat vagy regisztrált felhasználókat. A szerkesztőség ezen döntéseit nem köteles indokolni.

Legfrissebb fórum témák