Hírek > OTP részvény - Mit csináljunk most a bankpapírral? >

OTP részvény - Mit csináljunk most a bankpapírral?

2017.07.17 07:51
Összességében jó hetet zárt a magyar tőzsde, a kisebb pénteki visszaesés ellenére is.

A MOL-hoz hasonlóan az OTP is az ellenállásáról fordult le az elmúlt kereskedési hét utolsó napján, 47 pontos (közel fél százalékos) esést bemutatva. 9552 Ft-ról várjuk a mai folytatást.

 

otp részvény elemzés

 

Az emelkedő trendjében/vel küzd a jegyzés, egyelőre sikerrel, a pénteki kanócot elnézve. Technikai korrekciónak, profitrealizálásnak tudhatjuk be a látottakat. A kilátások összességében továbbra is pozitívak, kíváncsiak várjuk az új hét eseményeit! Kicsit kevesebb vásárló lehet látni a piacon, de ettől függetlenül továbbra is a 9300-as támasz a mérvadó, amíg ez tart addig nem kell félteni a blue chip árfolyamát egy eséstől.És erről mit gondolsz?
A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. A hozzászólások tartalmáért azok írója felel. A szerkesztőség fenntartja magának a mindenkori jogot arra, hogy saját megítélése szerint, részben vagy egészben töröljön, illetve ne töröljön hozzászólásokat vagy regisztrált felhasználókat. A szerkesztőség ezen döntéseit nem köteles indokolni.

Legfrissebb fórum témák