Hírek > Jól járhatnak ma a tőzsdei spekulánsok, ha nem a strandra mennek >

Jól járhatnak ma a tőzsdei spekulánsok, ha nem a strandra mennek

2017.07.17 08:36
Emelkedéssel indíthatják a kereskedést a vezető nyugat-európai értéktőzsdék hétfőn.
Jól járhatnak ma a tőzsdei spekulánsok, ha nem a strandra mennek

Elemzők várakozása szerint London és Frankfurt egyaránt 0,2 százalékos, Párizs pedig 0,1 százalékos erősödéssel kezdheti a hetet.

 

A befektetők kezdeti derűlátását elsősorban az válthatja ki, hogy reggel jórészt pluszban álltak az ázsiai tőzsdemutatók a vártnál kedvezőbb kínai makrogazdasági adatokra. Pénteken a londoni FTSE index 0,47 százalékkal, a frankfurti DAX pedig 0,08 százalékkal gyengült, míg Párizs a csütörtöki szinten fejezte be a napot.

 

Hétfőn, reggel nyolc órakor az északi-tengeri Brent olajfajta hordónkénti ára 12 cent (0,25 százalék) emelkedéssel 49,03 dolláron állt.


És erről mit gondolsz?
A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. A hozzászólások tartalmáért azok írója felel. A szerkesztőség fenntartja magának a mindenkori jogot arra, hogy saját megítélése szerint, részben vagy egészben töröljön, illetve ne töröljön hozzászólásokat vagy regisztrált felhasználókat. A szerkesztőség ezen döntéseit nem köteles indokolni.

Legfrissebb fórum témák