Hírek > Új üzletfejlesztési és értékesítési vezető a Mastercard magyarországi csapatában >

Új üzletfejlesztési és értékesítési vezető a Mastercard magyarországi csapatában

2017.08.10 12:30
Berkes Tibor lett a Mastercard új üzletfejlesztési és értékesítési vezetője. A szakember idén nyáron csatlakozott a budapesti irodához, ő felel mostantól a bankkártya alaptermékekért, a vállalati kártyatermékekért, a prepaid-kártyaprogramok, valamint az értéknövelt banki szolgáltatások irányításáért Magyarországon, Horvátországban és Szlovéniában.
Új üzletfejlesztési és értékesítési vezető a Mastercard magyarországi csapatában

Berkes Tibor a mobil telekommunikációs szektorból érkezett a Mastercardhoz. Több mint tíz évig dolgozott a Telenor csoportnál, ahol elsődleges feladata új és innovatív mobil pénzügyi szolgáltatások kialakítása és sikeres piaci bevezetése volt. Telenoros pályafutása mellett 2010 – 2016 között az MPP Magyarország Zrt. igazgatótanácsának tagja volt, 2011-ben aktív szerepet vállalt a Mobiltárca Szövetség létrehozásában. Telekommunikációs pályafutását megelőzően Berkes Tibor a NetLock minősített hitelesítés- és időbélyegzés-szolgáltatónál foglalkozott az elektronikus tanúsítványok, az elektronikus aláírás és titkosítás témakörével, majd az angliai Oxford Brookes University előadója volt.

 

A 42 éves szakember 2001-ben a Nemzetközi Üzleti Főiskolán közgazdasági, majd ösztöndíjasként az angliai Oxford Brookes Univerity-n MBA diplomát szerzett. A Mastercardnál Szendrei Szabolcs munkáját vette át, akit a Mastercard Europe tavasszal az európai hitelkártyákért felelős csapatának vezetőjévé nevezett ki.


Kalkulátor ajánlónk:

Fix számokkal lottózol? Akkor ez neked való kalkulátor

Összeilletek-e a pároddal? Párkapcsolati kalkulátor

Mekkora az agyam a magyar átlaghoz képest?


És erről mit gondolsz?
A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. A hozzászólások tartalmáért azok írója felel. A szerkesztőség fenntartja magának a mindenkori jogot arra, hogy saját megítélése szerint, részben vagy egészben töröljön, illetve ne töröljön hozzászólásokat vagy regisztrált felhasználókat. A szerkesztőség ezen döntéseit nem köteles indokolni.

Legfrissebb fórum témák