Hírek > Vajon mikor kezdődik a 3-as metró felújítása? >

Vajon mikor kezdődik a 3-as metró felújítása?

2017.08.12 03:00
A Magyar Liberális Párt budapesti választmányának elnöke választ kért a főváros vezetésétől arra, hogy mikor kezdődik a hármas metró felújítása.
Vajon mikor kezdődik a 3-as metró felújítása?

Szabadai Viktor pénteki, budapesti sajtótájékoztatóján azt mondta, jelenleg semmilyen biztos információt nem lehet tudni a felújítás kezdetéről, annak ellenére, hogy a főpolgármester és környezete korábban még azt ígérte, hogy idén szeptemberben elindulnak a munkálatok.
    
Ezzel párhuzamosan az sem ismert, hogy milyen buszok járnak majd a metró vonalán és azokat kik vezetik majd - folytatta. A főváros buszállománya ugyanis nem elég arra, hogy pótolja a metró kiesését, ráadásul még a jelenlegi kapacitás kiszolgálásához sincs elegendő sofőr - hangsúlyozta.
    
Az viszont tudható, hogy nem akadálymentesítik az összes megállót és "kispórolják" a légkondicionálást a szerelvényekből - bírált a politikus.


Kalkulátor ajánlónk:

Fix számokkal lottózol? Akkor ez neked való kalkulátor

Összeilletek-e a pároddal? Párkapcsolati kalkulátor

Mekkora az agyam a magyar átlaghoz képest?


És erről mit gondolsz?
A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. A hozzászólások tartalmáért azok írója felel. A szerkesztőség fenntartja magának a mindenkori jogot arra, hogy saját megítélése szerint, részben vagy egészben töröljön, illetve ne töröljön hozzászólásokat vagy regisztrált felhasználókat. A szerkesztőség ezen döntéseit nem köteles indokolni.

Legfrissebb fórum témák