A Dentons folytatja a jogi szakma megújítását

A Nextlaw Global Referral Network, a világ legkiterjedtebb és leginnovatívabb jogi szolgáltatásokat ajánló hálózata, amely lefedi a világ legjelentősebb joghatóságait, bejelentette digitális platformja legújabb fejlesztéseit. A tagok a jövőben technológiákat, termékeket és szolgáltatásokat is elérhetnek a hálózat platformján keresztül, amely tovább növeli a szolgáltatás színvonalát, és egyedülálló versenyelőnyt nyújt a tagok számára.

A Dentons folytatja a jogi szakma megújítását

A hálózat által kínált első három termék, illetve szolgáltatás: (1) a FileFacets által tervezett és fejlesztett szofisztikált adatokat kezelő analitikai vezérlőpult, (2) a Hire an Esquire online platformja, amelynek segítségével az ügyvédi irodák könnyen és hatékonyan megtalálhatják a legjobb ügyvédeket, valamint (3) a Dentons berkein belül működő US Security Practice Group által, saját részre fejlesztett egyedi tartalom. A tagok böngészve ismerkedhetnek meg a különféle termékekkel és szolgáltatásokkal a platform tagközpontjában (Member Center) és a partnerek weboldalain.


„Hálózatunk már több mint 470 taggal és 25 ezer ügyvéddel rendelkezik több mint 180 országban, minden jelentősebb joghatóságban, praxisban és szektorban. Következő lépésként szeretnénk tagjainknak segítséget nyújtani abban, hogy új és innovatív módon erősítsék meg üzleti tevékenységüket, növeljék szolgáltatásaik minőségét, és még sikeresebben álljanak helyt a piaci versenyben. Hálózatunkat olyan bona fide platformmá alakítjuk, amely a hagyományos hálózati szolgáltatások mellett olyan versenyelőnyt biztosító korszerű innovációs megoldásokat, technológiákat, termékeket és szolgáltatásokat kínál, amelyek lehetővé teszik, hogy tagjaink mind a platformot, mind pedig egymás erősségeit is kiaknázhassák” – mutatott rá Jeff Modisett, a Nextlaw Global Referral Network vezérigazgatója.


„Ezt egyrészt úgy érjük el, hogy azonosítjuk és egy helyen elérhetővé tesszük az új jogi technológiákat, termékeket és szolgáltatásokat, és ingyen vagy a piaci árhoz képest jelentős engedménnyel a tagok rendelkezésére bocsátjuk őket” – tette hozzá Jeff Modisett. „Mindezt testvérvállalatunkkal, a Nextlaw Labs-szel és más külső, független technológiai és szolgáltató szervezetekkel együttműködve, valamint néhány, a Dentonson belül megtervezett és kidolgozott innováció és fejlesztés megosztásával tesszük.”


„A Nextlaw Global Referral Network továbbra is egy innovatív és egyedülálló globális platformnak számít. Ez a legutóbbi innováció ismét bizonyítja, hogy milyen sikerrel építjük ki a Dentonsnál és a Nextlaw által végzett üzleti tevékenységek kapcsán a folyamatos innováció kultúráját” – nyilatkozta Joe Andrew, a Dentons globális elnöke. „A világ legnagyobb ügyvédi irodájaként is jól tudjuk, hogy egyetlen iroda sem rendelkezik minden esetben a legmegfelelőbb hozzáértéssel és iparági szakértelemmel minden egyes joghatóságra kiterjedően, amelyre az ügyfélnek adott esetben szüksége lehet.
Ezért annyira fontos ez az új platform, amely az egész világon összekapcsolja a tehetséges jogi szakembereket, és ennek érdekében fogunk továbbra is azonosítani olyan módszereket és megoldásokat, valamint befektetni ezekbe a módszerekbe és megoldásokba, amelyek ügyfeleink és tagvállalataink kiszolgálásának színvonalát javítani fogják.”


A Dentons a Nextlaw Global Referral Network létrehozásával nemrég elnyerte a „2017 LegalWeek Innovation of the Year” díjat.


FileFacets, a Nextlaw Labs portfóliócége


A FileFacets tartalomelemző technológiáival az ügyvédi irodák kiaknázhatják a fejlett keresési és analitikai képességekben rejlő lehetőségeket. Felgyorsíthatják és továbbfejleszthetik korai adatértékelési, fúziós és akvizíciós, valamint adatvédelmi megfelelés-ellenőrzési képességeiket. További információért kattintson ide.


„Kivételes lehetőség számunkra, hogy több száz különböző méretű ügyvédi irodát tájékoztassunk legfrissebb szoftveres és adatanalitikai fejlesztéseinkről, és megoszthassuk velük az új technológiákat. Ez mindenki számára előnyös: mi új üzleti lehetőségekhez jutunk és tanulhatunk a Nextlaw Global Referral Network tagjaitól, a tagok a legújabb és legnagyszerűbb technológiákhoz férnek hozzá, és a Nextlaw Global Referral Network pedig segítséget kap a platform megerősítéséhez, valamint kiemelkedő, differenciált üzleti érték létrehozásához” – mondta Chris Perram, a FileFacets vezérigazgatója.


Hire an Esquire, a Nextlaw Labs portfóliócége

 

A Hire an Esquire több mint 6000 ügyvédből álló hálózatot kínál az ügyvédi irodák tartós, ideiglenes vagy vegyes szükségleteinek kiszolgálására. További információért kattintson ide.

„A kis és közepes méretű cégek élen járnak a technológia és az agilis üzleti módszertan bevezetésében. Megfigyeltük, hogy ezek az irodák költséghatékonyan veszik igénybe a legjobb és legtehetségesebb jogi szakemberek segítségét ügyfeleik kiszolgálásához és szolgáltatáskínálatuk bővítéséhez – úgy, hogy közben az állandó munkaerőköltséget változóvá alakítják. Örömmel ragadjuk meg a lehetőséget, hogy ezzel a partnerkapcsolattal kiterjesszük jelenlétünket ezen a piacon is” – hangsúlyozta Julia Shapiro, a Hire an Esquire vezérigazgatója.


A Dentons Security Practice Group (US)


A Dentons új, USA-beli biztonsági praxisa (Security Practice Group) a kiberbiztonság terén elégíti ki az ügyvédi irodák szükségleteit úgy, hogy a világ valamennyi jelentősebb joghatóságát lefedő fejlett internetes biztonsági-, valamint üzletiintelligencia-szolgáltatásokat nyújt számukra.


„A Nextlaw Global Referral Network folyamatosan, negyedévente és/vagy megjelenésüktől függően új technológiákat, termékeket és szolgáltatásokat fog bevezetni, és a rendszeren belül lehetőséget biztosít a visszajelzésekre annak érdekében, hogy ne csak mi nyújtsunk egyedülálló értéket tagjainknak, hanem ezzel egyidőben egymástól is tanulhassunk. Ez azt jelenti, hogy együtt erősebbek vagyunk” – tette hozzá Jeff Modisett, a Nextlaw Global Referral Network vezérigazgatója.


Kalkulátor ajánlónk:

Fix számokkal lottózol? Akkor ez neked való kalkulátor

Összeilletek-e a pároddal? Párkapcsolati kalkulátor

Mekkora az agyam a magyar átlaghoz képest?

Jelentősen nőtt a Duna House adózott eredménye és árbevétele is

Az ingatlanközvetítéssel és -fejlesztéssel foglalkozó Duna House-csoport konszolidált adózott eredménye 32 százalékkal, 270 millió forintra nőtt a második negyedévben éves összevetésben, ugyanebben az időszakban a csoport nettó árbevétele 3,4 milliárd forintra emelkedett, ez 2020 második negyedévéhez képest 78 százalékos növekedés - közölte a társaság pénteken az MTI-vel.
2021. 08. 29. 20:00
Megosztás:

Vitatja a Pannónia Nyugdíjpénztár a jegybank határozatát

A Pannónia Nyugdíjpénztár nem ért egyet a Magyar Nemzeti Bank (MNB) határozatában foglaltakkal, azokat kifejezetten vitatja; a pénztár vezetése vizsgálja a jogorvoslat lehetőségét - tájékoztatta a nyugdíjpénztár az MTI-t.
2021. 08. 28. 07:00
Megosztás:

Az Axel Springer megveszi a Politicót

az Axel Springer német kiadóvállalat a washingtoni Politico hírportál kiadóját, bővítve ezzel amerikai portfólióját - jelentették csütörtökön két amerikai lap, a The Wall Street Journal és a The New York Times internetes kiadásai.
2021. 08. 27. 21:00
Megosztás:

Világörökségi hatástanulmány készül a Gellért-hegyi siklóhoz

Az UNESCO előírásainak megfelelő, komplex világörökségi hatásvizsgálat készül a Gellért-hegyi sikló tervezéséhez kapcsolódóan. A vizsgálat célja a megvalósuló beruházásnak a világörökségi helyszín kiemelkedő egyetemes értékeire gyakorolt hatásainak felmérése és további örökségvédelmi javaslatok megfogalmazása. A felméréshez kapcsolódóan olyan látványképek is készülnek, amelyek bemutatják, hogy a legfontosabb fővárosi turisztikai látványpontokból hogyan fog látszódni a felvonó. A Gellért-hegyi sikló új, kiemelkedő turisztikai célpontként segíti Budapest idegenforgalmának újjáélesztését, emellett teljesen kiváltja majd a Gellért-hegy közútjait megterhelő turistabusz-forgalmat. Ezáltal hozzájárul a levegőminőség javulásához és a városrész élhetőbbé válásához.
2021. 08. 26. 13:00
Megosztás:

Lejegyezték a Masterplast Nyrt. 9 milliárd forint értékű Nkp-kötvényeit

A Masterplast Nyrt. 9 milliárd forint névértékű kötvényt bocsátott ki, a teljes mennyiséget lejegyezték a kötvények hétfői aukcióján - közölte a társaság a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján hétfőn.
2021. 08. 26. 07:30
Megosztás:

Jelentősen nőtt a Rába nyeresége

elentősen, 239,5 százalékkal 1,5 milliárd forintra nőtt a Rába Járműipari Holding Nyrt. adózás utáni nyeresége a második negyedévben az előző év azonos időszakához képest - közölte a győri székhelyű járműgyártó vállalat a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján szerda este.
2021. 08. 26. 06:30
Megosztás:

Távközlési szuperholdingot hoz létre a magyar állam és a 4iG

Együttműködési megállapodást kötött Mager Andrea, az Antenna Hungária Zrt. (AH Zrt.) tulajdonosi jogait gyakorló nemzeti vagyon kezeléséért felelős tárca nélküli miniszter és a 4iG Nyrt. (4iG) - tájékoztatta az informatikai cég szerdán az MTI-t.
2021. 08. 26. 06:00
Megosztás:

Tovább terjeszkedik az AutoWallis

Újbudán, a Kopaszi-gát közelében vásárolt 18 ezer négyzetméteres ingatlant az AutoWallis, amelyen több márkának is helyet adó multimárkás gépjármű kereskedő- és szolgáltató központ fejlesztését tervezi a társaság.
2021. 08. 24. 11:00
Megosztás:

A Rába 20 százaléka a Széchenyi István Egyetemért Alapítványhoz kerül

A Rába Járműipari Holding Nyrt. részvényeinek 20 százaléka a Széchenyi István Egyetemért Alapítványhoz kerül ingyenesen a Nemzeti Védelmi Ipari Innovációs Zrt.-től, az alapítvány közérdekű céljainak megvalósítása érdekében - közölte a járműgyártó vállalat hétfőn a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján.
2021. 08. 24. 07:00
Megosztás:

Áttöri az álomhatárt a Magyar Termék, új hazai márkát vezet be a SPAR

2021 végére eléri a 200-at a Magyar Termék védjegyeket használó hazai gyártók száma – mondta Benedek Eszter, a védjegyrendszert működtető nonprofit cég vezetője az idén először meghirdetett Hazai Termékek Hónapja sajtótájékoztatóján. A kampányt támogató SPAR Magyarország augusztustól SPAR HAZAI. SZERETEM márkanéven hagyományos magyar ízvilágú élelmiszereket kínál boltjaiban, az Irinyi Terv Élelmiszeripari Beszállítófejlesztési Programjának keretében pedig már 30-nál több csatlakozó gyártócéggel működik együtt.
2021. 08. 24. 01:00
Megosztás:

A Continental egy zseniális ötlettel rukkolt elő

Continental akár jövőre megkezdheti a műanyag palackok újrahasznosítását a gumiabroncs-gyártás során, már rendelkezésére áll az ehhez szükséges technológia, amelyet az OTIZ Oriental Industries (Suzhou) Ltd.-vel közösen fejlesztett ki - ismertette a társaság közleményében.
2021. 08. 22. 10:00
Megosztás:

800 új légiutaskísérőt vesz fel még idén a Wizz Air

A Wizz Air korábban nem tapasztalt méretű nemzetközi toborzásba kezd, amelynek célja 800 új légiutaskísérő felvétele még ebben az évben - jelentette be közleményében a légitársaság, amelyet csütörtökön juttatott el az MTI-nek.
2021. 08. 20. 06:00
Megosztás:

Nőtt az ANY Biztonsági Nyomda árbevétele

Az ANY Biztonsági Nyomda Nyrt. 22,4 milliárd forint konszolidált nettó árbevételt ért el az első fél évben, csaknem 73 százalékkal többet, mint az előző év azonos időszakában; nettó eredménye 2,19 milliárd forintot tett ki, 1,88 milliárd forinttal, 627,5 százalékkal nőtt a tavalyi első fél évhez képest - közölte a társaság a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján csütörtökön.
2021. 08. 20. 05:00
Megosztás:

Az Északi Áramlat-2 már idén szállíthat gázt

A még épülő Északi Áramlat-2 gázvezeték a várakozások szerint már az idén 5,6 millió köbméter gázt szállíthat Németországba - közölte csütörtökön a Gazprom orosz gázipari vállalat.
2021. 08. 20. 01:00
Megosztás:

Rendkívüli közgyűlést tart a Delta Technologies

Rendkívüli közgyűlés összehívásáról határozott a Budapesti Értéktőzsde Standard kategóriájában jegyzett Delta Technologies Nyrt. igazgatósága. A szeptember 20-án tartandó közgyűléssel a társaság célja a részvények mielőbbi tőzsdei bevezetéséhez szükséges lépések megvalósítása.
2021. 08. 19. 23:00
Megosztás:

Új járműveket állított forgalomba a Volánbusz Somogyban

A Volánbusz Zrt. 24 új autóbuszt állított forgalomba Somogy megyében - tájékoztatta a társaság közleményben szerdán MTI-t.
2021. 08. 19. 09:00
Megosztás:

Több mint 1,1 milliárd forint értékű fejlesztést valósított meg igali üzemében a Pek-Snack

Két beruházásnak köszönhetően több mint 40 százalékkal növelte igali sütőipari üzemének kapacitását a Pek-Snack. Magyarország és a közép-európai régió meghatározó látványpékség-hálózata új, automatizált gyártósort és kelesztő-sokkoló egységet állított üzembe, a Külgazdasági és Külügyminisztérium támogatásának is köszönhetően. A 350 embernek munkát adó cég versenyképesség-javító fejlesztéseinek köszönhetően új közép-európai piacokon is megjelenik, mégpedig Szlovákiában és Bosznia-Hercegovinában.
2021. 08. 19. 05:00
Megosztás:

A Hyatt felvásárolja az Apple Leisure Groupot

A Hyatt Hotels Corporation bejelentette, hogy végleges megállapodást kötött egy vezető luxusüdülő-kezelési, utazási és vendéglátási szolgáltatásokat nyújtó vállalatcsoport, az Apple Leisure Group (ALG) készpénzben történő felvásárlásáról 2,7 milliárd dollárért. Az ügylet zárására várhatóan 2021 negyedik negyedévében kerül sor - közölte a cég az MTI-vel szerdán.
2021. 08. 19. 00:05
Megosztás:

Az Alpine szalont nyit Budapesten

Szalont nyit Budapesten kora ősszel a Renault Group sportautó-márkája, az Alpine - tájékoztatta a Renault Hungária az MTI-t.
2021. 08. 18. 08:30
Megosztás:

Új ügyvezető a The Coca-Cola Company magyarországi leányvállalatánál

A Coca-Cola Company bejelentette, hogy a tavasszal megkezdett átalakulása és a tehetségekbe való folyamatos befektetése következő lépéseként szeptember 1-től Sonia Dimoglit nevezik ki a Coca-Cola Magyarország (Coca-Cola Szolgáltató Kft.) ügyvezetőjének.
2021. 08. 18. 06:00
Megosztás: