Csirkehús kisokos: terítéken a minőség
Csirkehúsból csak minőségit!
A csirke a legolcsóbban előállítható húsok közé tartozik. Könnyű, viszonylag semleges ízű, mégis izgalmasan variálható húsétel, amelynek az előkészítése sem okoz sok nehézséget. Egyszerű belőle főzni, hiszen kevés a zavaró mellékíz vagy illat. Csakhogy ez az egyszerűség rohanó világunkban odáig vezetett, hogy nehéz minőségi és szép csirkehúshoz jutni.
A csirkehús vásárlásakor fontos szempont, hogy mennyire igényesen készítették elő az adott terméket. A Matusz-Vad Webáruház felhívja a figyelmet arra, hogy a nem megfelelően filézett, csúnyán metszett, rosszul tisztított húsok sokszor még a leggondosabban elkészített étel élményét is elronthatják - nem mindegy, hogy zavaró csontszilánkokat találunk-e az ételünkben, vagy cafatosra vágott combfiléből kell-e valamilyen megjelenésében is csábító lakomát előállítanunk.
A frissesség is számít!
A csirkehús nehezen őrzi meg az ízét és az állagát, így aztán vásárláskor és feldolgozáskor nagyon oda kell figyelni arra, hogy a vágástól számított lehető legrövidebb időn belül felhasználjuk a húst.
A Matusz-Vad Webáruház friss csirkehúst is kínál, még akkor is, ha a termék vákumcsomagolásba került. A hús frissessége nem csak az élelmiszerbiztonsági szempontok miatt fontos. A csirke például az egyik legkönnyebben büdösödő húsféle. A kellemetlen illat mellett az állott csirkehús íze is megváltozik - az erre érzékeny gyerekek esetében ez azt jelenti, hogy nem hajlandók elfogadni az adott ételt.
Csak tiszta forrásból
A Matusz-Vad Webáruháznál a frissesség alapkövetelmény. A cégnél kapható alapanyagok ellenőrzött helyről, gondos válogatás után kerülhetnek az ellátási láncba. Az áruház kínálatában igazi, sárga, klasszikus csirketermékek és remek minőségű, szépen előkészített filék és húsok is kaphatók, így még a legigényesebb szakács is megtalálja a számítását.
A húsok csontosan, filézve és bőrözve is elérhetőek, ez pedig még az ipari konyhák esetében is jelentősen megkönnyíti az előkészítést, ezekkel a munkafázisokkal már nem az étterem konyháján kell fáradozni. Ez jelentős könnyebbség, főleg most, amikor a vendéglátóipart munkaerőhiány súlytja, és egyre nehezebb olyan személyzetet találni, aki gyorsan és jó minőségben tudja előkészíteni a húst.
A megbízható forrásból történő csirkehús rendelés otthon és az ipari ételkészítésben is nagy könnyebbséget jelent. Az egységes minőségű húsáru egészséges és gyors megoldást jelent, ha szeretnénk igazán finom, klasszikus csirkeételeket készíteni.