Jogi nyilatkozat és adatvédelem

Jogi nyilatkozat és adatvédelem

Jogi nyilatkozat

A ProfitLine Financial Solutions Kft., mint a ProfitLine.hu kiadójának

ADATVÉDELMI ÉS ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓJA

 

 

Felelősségi nyilatkozat 

 

www.profitline.hu honlapot a ProfitLine Financial Solutions Kft. (2112 Veresegyház, Lehár F. u. 4/B., Cg. 13-09-149873, a továbbiakban „ProfitLine”) üzemelteti.

 

A honlapon található anyagokat kizárólag általános tájékoztatás céljából bocsátjuk ingyenesen az érdeklődők rendelkezésére. A megjelent információk semmilyen esetben nem minősülnek jogi vagy egyéb befektetési / szakmai tanácsnak. Amennyiben tanácsra van szüksége konkrét kérdéssel kapcsolatban, vagy a honlapon közölt információkról szeretne további tájékoztatást kapni, kérjük, lépjen velünk kapcsolatba.

Mindent megteszünk azért, hogy a honlap tartalma pontos, teljes körű és naprakész legyen. Mindamellett nem vállalunk felelősséget az oldalainkon megjelent információk teljességéért, pontosságáért, időszerűségéért vagy a felhasználásuk kapcsán fellépő következményekért. Nem vállalunk továbbá semmilyen felelősséget a honlap használatából vagy a megjelent információkra való hagyatkozásból eredő esetleges kárért.

A honlap külső weboldalakra mutató hivatkozásokat is tartalmaz, amelyekre lehetőség szerint minden esetben felhívjuk a figyelmet. A külső weboldalakat független harmadik felek üzemeltetik, amelyekre a ProfitLine nincs befolyással, ezért a ProfitLine nem felelős az ilyen weboldalak elérhetőségéért, tartalmáért vagy felhasználásáért.

 

Szerzői jogvédelmi nyilatkozat

 

A honlap tartalma szerzői jogi védelem hatálya alá tartozik, beleértve az adatbázisjogokat és egyéb vonatkozó jogokat, amelyek a ProfitLine tulajdonát képezik. Minden jog fenntartva. A honlapon található anyagok jogosulatlan felhasználása a hatályos szerzői jogi jogszabályokkal ellentétes lehet.

Ez a webhely sem egészben, sem részben nem reprodukálható (mechanikus vagy elektronikus úton), kivéve a személyes, nem kereskedelmi célú felhasználást, illetve a ProfitLine-ra vonatkozó adatok tájékozódás céljából történő megtekintését. Ha a webhelyről a fent említett célból adatokat tölt le, minden példánynak tartalmaznia kell az eredetiben szereplő szerzői jogi és egyéb tulajdonjogra vonatkozó nyilatkozatokat.

A jelen honlap bármely részének módosítása, terjesztése, nyilvános bemutatása, más szellemi alkotásba, kiadványba vagy honlapba történő beépítése vagy egyéb, az információk visszakereshetőségét lehetővé tevő elektronikus rendszerben történő tárolása bármilyen okból tilos.

 

A ProfitLine nagyon kevés azonosításra alkalmas adatot gyűjt a honlap látogatóiról.

A birtokunkba került adatokat jellemzően az érdeklődőkkel való kapcsolattartásra, a kért referenciaanyagok kiküldésére, hirdetési és marketingcélokra, valamint a honlap használatával kapcsolatos statisztikai információk nyomon követésére használjuk fel.

Az általunk kért azonosításra alkalmas adatok között szerepel a minket megkereső személyek elérhetősége (például név, e-mail cím, telefon- és faxszám). További adatok gyűjtésére is sor kerülhet, amennyiben azokat a látogató az elektronikus regisztrálási űrlapon megadja.

 

Adatvédelem

 

Adatkezelési tájékoztatónk rendelkezéseinek kialakításakor a ProfitLine különös tekintettel vette figyelembe az Európai Parlament és a Tanács 2016/679 Rendeletében („Általános Adatvédelmi Rendelet” vagy „GDPR”), az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény („Infotv.”), a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény („Ptk.”), továbbá a gazdasági reklámtevékenység alapvető feltételeiről és egyes korlátairól szóló 2008. évi XLVIII. törvény („Grtv.”), az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény, valamint a számvitelről szóló 2000. évi C. törvény (a bizonylatok kiállítását és megőrzését illetően),a kutatás és közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név- és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX. törvény, valamint az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során, Strasbourgban, 1981. január 28. napján kelt Egyezmény kihirdetéséről szóló 1998. évi VI. törvény rendelkezéseit, illetőleg az "ONLINE PRIVACY ALLIANCE" ajánlásait.

 

A honlapunkon megadott e-mail címeken keresztül és a kapcsolat űrlap segítségével is felveheti velünk a kapcsolatot. Az így küldött üzenetek tartalmazzák a küldő felhasználói nevét, nevét, e-mail címét, telefonszámát és lakóhelyének irányítószámát valamint minden olyan információt, amelyet velünk az üzenet szövegében meg kíván osztani.

 

Az Adatkezelés célja, jogalapja


 

A ProfitLine által folytatott Adatkezelés célja:
a) online tartalomszolgáltatás;
b) a Társaság üzleti tevékenyégével összefüggő kapcsolattartás, 
c) a Felhasználó azonosítása, a Felhasználóval való kapcsolattartás;
d) a Felhasználói jogosultságok (a Felhasználó által igénybe vehető Szolgáltatások) azonosítása;
e) Társaság internetes oldalain keresztül elérhető szolgáltatások (kiemelten pénzügyi, befektetési, biztosítási szolgáltatások) nyújtásának biztosítása
f) személyre szabott tartalmak és hirdetések megjelenítése
g) a Felhasználó által igénybe vett Szolgáltatások valamint a hirdetések testreszabásának elősegítése, a kényelmi funkciók igénybevétele;
h) egyedi felhasználói megkeresések kezelése, intézése;
i) statisztikák, elemzések készítése;
j) közvetlen üzletszerzési illetve marketing célú megkeresés (pl. hírlevél, eDM, stb.)
k) Felhasználó által generált tartalmak (pl. hozzászólás, fórum stb.) közzétételéhez tárhely biztosítása;
l) egyedi esetekben nyereményjátékok szervezése, lebonyolítása, a nyertesek kiértesítése és részükre a nyeremény biztosítása;

m) az Adatkezelő tevékenységi körébe tartozó szerződések megkötésének és teljesítésének elősegítése

n) oktatások, konferenciák szervezése, lebonyolítása


A ProfitLine a fent ismertetett bármelyik adatkezelési cél megvalósítása érdekében kezelhet Személyes adatokat.

 

Amennyiben az Adatkezelésre a Felhasználók önkéntes, megfelelő tájékoztatáson alapuló nyilatkozata alapján kerül sor, amely nyilatkozat tartalmazza a Felhasználók kifejezett hozzájárulását ahhoz, hogy az oldal használata során általuk közölt Személyes adataik, illetve a róluk generált Személyes adatok felhasználásra kerüljenek. Amennyiben az Adatkezelés során a Felhasználók adatainak a továbbítására kerül sor harmadik fél felé, úgy a tájékoztatás kiterjed erre a tényre. A Felhasználó a hozzájáruláson alapuló Adatkezelés esetén jogosult a hozzájárulását bármikor visszavonni, amely azonban nem érinti a visszavonás előtti adatkezelés jogszerűségét.

A tartalomszolgáltatás keretében történő Adatkezelés jogalapja a tájékoztatáshoz és a véleménynyilvánításhoz való alapvető jogok biztosítása, a jogszabályok által meghatározott keretek között.
A különböző szolgáltatások igénybevétele esetén az Adatkezelés jogalapja lehet a Felhasználó önkéntes hozzájárulása, valamint a Felhasználó által létrehozott szerződés megkötése illetve teljesítése, az Adatkezelőre irányadó jogszabályokban foglalt rendelkezések és az Adatkezelő marketing/értékesítési tevékenységének támogatása. A Felhasználó mint vásárló a Honlapon történő regisztrációval vagy a szolgáltatás igénybevételével hozzájárul ahhoz, hogy a regisztráció és/vagy az igénybe vétel során megadott Személyes adatait a ProfitLine a megrendelés teljesítésére a mindenkor hatályos jogszabályi rendelkezéseknek megfelelően tárolja, kezelje és felhasználja. 
 

A ProfitLine a megadott Személyes adatokat nem ellenőrzi. A megadott Személyes adatok megfelelőségéért kizárólag az azt megadó személy felel.

 

Bármely Felhasználó e-mail címének valamint a regisztráció során megadott Személyes adatainak megadásakor egyben felelősséget vállal azért, hogy:
1. a megadott adatok és a hozzájárulások tőle származnak és a valóságnak megfelelnek,
2. a megadott adatok felhasználásával kizárólag ő vesz igénybe szolgáltatást.

 
E felelősségvállalásra tekintettel egy megadott e-mail címen és/vagy adatokkal történt belépésekkel összefüggő mindennemű felelősség kizárólag azt a Felhasználót terheli, aki az e-mail címet regisztrálta és az adatokat megadta. Amennyiben a Felhasználó szolgáltatás igénybevételéhez a regisztráció során harmadik fél adatait adta meg, az ezzel kapcsolatos felelősség őt terheli és a ProfitLine jogosult a Felhasználóval szembeni kártérítés érvényesítésére. A ProfitLine ilyen esetben minden tőle telhető segítséget megad az eljáró hatóságoknak a jogsértő személy személyazonosságának megállapítása céljából.

 

 

A 16. életévét be nem töltött személy érintett Személyes adatai csak a felette szülői felügyeletet gyakorló nagykorú személy hozzájárulása esetén kezelhetők. A ProfitLine-nak nem áll módjában a hozzájáruló személy jogosultságát, illetve nyilatkozatának tartalmát ellenőrizni, így a Felhasználó illetve a felette szülői felügyeletet gyakorló személy szavatol azért, hogy a hozzájárulás megfelel a jogszabályoknak. Hozzájáruló nyilatkozat hiányában a ProfitLine 16. életévét be nem töltött érintettre vonatkozó Személyes adatot nem kezel és nem gyűjt.

 

Adatok továbbítása 3. félnek

 

Az így összegyűjtött információkat a Partnereink menüpontban nevesített harmadik félnek átadhatjuk, az átadott információt a Partnereink menüpontban megjelölt harmadik felek kapcsolatfelvételre illetve marketing célokra felhasználhatják. A ProfitLine honlapján keresztül adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul ahhoz, hogy adatait a ProfitLine a Partnereink menüpontban megjelölt harmadik felek részére továbbíthassa.

 

A jelen webhely használatával Ön kifejezett hozzájárulását adja a ProfitLine számára az Ön személyazonosságára, illetve a webhely használatára vonatkozó adatok fenti célokra történő összegyűjtéséhez, felhasználásához és közreadásához.

Mindemellett adatainak a ProfitLine weboldalán történő megadásával Ön kifejezett hozzájárulását adja a weboldalon összegyűjtött adatok határokon átnyúló továbbításához a fent vázolt célok megvalósítása érdekében.

 

 

Az Adatkezelések időtartama

A Felhasználó által a ProfitLine által nyújtott szolgáltatásokkal összefüggésben megadott Személyes adatok kezelése mindaddig fennmarad, amíg a Felhasználó az adott Szolgáltatásról – az adott felhasználói névvel – ki nem iratkozik, vagy egyébként nem kéri a Személyes adatok törlését. Ez esetben a Személyes adat a ProfitLine rendszereiből törlődik.


A ProfitLine által szervezett rendezvények és nyereményjátékok résztvevőinek Személyes adatait a ProfitLine – kivéve, ha a Felhasználó egyéb célú adatkezeléshez is hozzájárult – az adott rendezvény vagy nyereményjáték időpontját követő 5 évig kezeli.


Marketing célból továbbá közvetlen üzletszerzésre megadott Személyes adatok kezelése mindaddig fennmarad, amíg a Felhasználó nem kéri azok törlését.

 

Adatvédelmi tisztviselő:

 

Tekintettel a GDPR vonatkozó rendelkezéseire a ProfitLine adatvédelmi tisztviselőt jelöl ki:

Az adatvédelmi tisztviselő:
- neve: Dr. Győrfi Zoltán
- e-mail címe: gyorfi.zoltan@profitline.hu
- telefonszáma: 06-209-139-241

 

Tájékoztató - Cookie-k és más információk tárolásáról

Az Európai Uniós jogszabályok a ProfitLine.hu számára előírják, hogy:

Az Európai Unióban élő végfelhasználóink esetén:

• kötelesek vagyunk gazdaságilag ésszerű erőfeszítéseket tenni annak érdekében, hogy egyértelmű tájékoztatást nyújtsunk a személyes adatok mindennemű gyűjtésével, megosztásával és felhasználásával kapcsolatban, továbbá, hogy beszerezzük a végfelhasználók hozzájárulását a webhelyen, alkalmazásban, e-mailben küldött kiadványban vagy máshol folytatott ilyen jellegű tevékenységekhez, amelyek abból erednek, hogy Ön Google-termékeket (is) használ; és 

• kötelesek vagyunk gazdaságilag ésszerű erőfeszítéseket tenni annak biztosítása érdekében, hogy a végfelhasználó egyértelmű és teljes körű tájékoztatást kapjon a cookie-k és más információk tárolásáról és eléréséről a végfelhasználói eszközön, valamint hogy e tevékenységekhez hozzájárulását adja, amennyiben ilyen tevékenységre kerül sor a jelen irányelv hatálya alá tartozó termékkel kapcsolatban.

Weboldalunk az XTB Ltd. (bejegyzett székhelye: Pikioni 10, Building: Highsight Rentals Ltd, 3075, Limassol, Ciprus) általi sütiket is használhat a felhasználó pontosabb és kényelmesebb tájékoztatásához, az XTB internetes webhelyek tartalmának a felhasználói preferenciákhoz történő igazításához, valamint a portál használatának optimalizálásához. Ezen harmadik fél sütik használatára az ezen szervezet által használt adatvédelmi politika vonatkozik. Az ezen a területen jelenleg hatályos harmadik fél szabályok itt találhatók: https://xtb.scdn5.secure.raxcdn.com/file/0100/91/XTB%20Limited_Privacy%20Policy_HU_May%202018_d1e931ee3a.pdf

 

Feltételek és a tájékoztatás elfogadása

 

Annak érdekében, hogy a szolgáltatásainkat használhassa, először el kell fogadnia a Feltételeket. Ön nem használhatja a Szolgáltatásokat, ha nem fogadja el a feltételeket. Ön elfogadhatja a feltételeket azáltal, hogy ténylegesen használja a Szolgáltatásokat. Ebben az esetben Ön tudomásul veszi és elfogadja a feltételeket. Nem használhatja az oldalunk szolgáltatásait, ha nem fogadja el a feltételeket.

 

Oldalainkon cookie-t (sütiket) használunk

 

A cookie egy rövid szöveg, amelyet a felkeresett webhely állít be a böngészőjébe. Segítségével a webhely megjegyzi a látogatásával kapcsolatos információkat, beállításokat. Ezáltal gördülékenyebbé válhat a következő látogatás, és könnyebb lesz a webhely használata. A cookie-k fontos szerepet játszanak. Nélkülük az internet használata sokkal nehézkesebb, sőt lehetetlen lenne. Mi is használunk böngésző cookie-t abból a célból, hogy információt tároljunk. Illetve partnereink a Google Adsense, a Google Analytics is tárol Önről sütiket, ezen szolgáltatások működéséhez sütik használatára van szükség. 

 

Naplófájlok

 

Mint a legtöbb weboldal, és webserver mi is gyűjtjük és felhasználjuk a naplófájlok adattartalmát. A naplófájlokban levő információ tartalmazhatja az Ön IP (Internet protokoll) címét, az Ön Internet Szolgáltatóját (ISP), a honlapunk meglátogatására használt böngészőjét (mint pl. Internet Explorer vagy a Firefox), az időpontot, amikor honlapunkra látogatott, és hogy mely oldalakat látogatta meg az egész oldalunkon.

 

2018. május 24.

 

Alig mozdult reggelre a forint árfolyama

Alig változott, vegyesen alakult a forint árfolyama kedd reggelre a főbb devizákkal szemben az előző esti jegyzéséhez képest a nemzetközi devizakereskedelemben.
2024. 03. 19. 08:00
Megosztás:

Közösségi teret hoznak létre Csolnokon

Egy volt bányatiszti lakás átalakításával hoz létre közösségi teret Csolnok önkormányzata - közölte Komárom-Esztergom vármegye önkormányzat területfejlesztési társaságának projektmenedzsere az MTI-vel.
2024. 03. 19. 07:40
Megosztás:

A kriptó szakértők most a Cardano (ADA) és Pepe (PEPE) coinokra figyelnek, miközben KangaMoon (KANG) kilőtt az űrbe 125% nyerővel

A kriptovaluta piac állandó mozgásban van. Miközben szakértők folyamatosan figyelik a Cardano-t (ADA) és a Pepe-t (PEPE), egy friss új jelenség tűnik fel - a KangaMoon (KANG). Ez a 3. fázisú előértékesítési csillag hirtelen bukkant fel, hogy hullámokat verjen a mém-coin piacon. A 125%-os árfolyamemelkedésével az elemzők azt jósolják, hogy ez lesz a következő 50x-es mém-coin 2024-ben.
2024. 03. 19. 07:00
Megosztás:

Elindult a Felsőoktatási véradó hetek programsorozat

Elindult hétfőn a Felsőoktatási véradó hetek programsorozat; a Magyar Vöröskereszt és az Országos Vérellátó Szolgálat közös kampányának célja, hogy minél több fiatalt buzdítsanak önkéntes véradásra.
2024. 03. 19. 06:30
Megosztás:

Így válhatsz Te is programozóvá: továbbra is keresettek a junior fejlesztők

Az utóbbi hónapokban több baljós hangulatú hír is felütötte a fejét az IT piaccal kapcsolatban. Pár hónapja bezárt az ország egyik legismertebb programozó bootcampje, nemrég pedig egy jelentősebb online programozóiskola is csődöt mondott. Az enyhe visszaesés más iparágak mellett az IT világát is elérte, ám ez nem azt jelenti, hogy a kódiskolák már túllennének a fénykorukon. Sőt!
2024. 03. 19. 06:00
Megosztás:

Sikert aratott az MFB új kötvénye

Élénk érdeklődés kísérte a Magyar Fejlesztési Bank (MFB) első zöldkötvény kibocsátását: a Budapesti Értéktőzsdén lebonyolított aukció eredményeképpen csaknem 11 milliárd forint összegű forrást gyűjtött az MFB, amely segítséget nyújt a zöld beruházásokat megvalósító vállalkozások finanszírozásában - közölte a pénzintézet hétfőn az MTI-vel.
2024. 03. 19. 05:30
Megosztás:

Hazánkban bővíti védelmi innovációs hálózatát a NATO

Magyarországon bővíti védelmi innovációs hálózatát a NATO - tájékoztatta a Honvédelmi Minisztérium hétfőn az MTI-t.
2024. 03. 19. 05:00
Megosztás:

Még több kedvezménnyel csalogatják a biztosítók a lakástulajdonosokat

Nem állnak meg a biztosítók a díjkedvezményeknél a lakásbiztosítási kampány alatt: több százezres vásárlási utalványokat adnak, millió forintos tárgynyereményeket sorolnak.
2024. 03. 19. 04:30
Megosztás:

Zoran Milanovic horvát államfő nem lehet jelölt a parlamenti választásokon

A horvát alkotmánybíróság hétfőn arra a következtetésre jutott, hogy Zoran Milanovic államfő ebben a minőségében nem lehet jelölt a parlamenti választásokon, és nem vehet részt egyetlen politikai párt tevékenységében sem - jelentette ki Miroslav Separovic, a horvát alkotmánybíróság elnöke hétfőn. Milanovic puccsnak nevezte az alkotmánybíróság döntését.
2024. 03. 19. 04:00
Megosztás:

Magyar projekt is szerepel az idei Új Európai Bauhaus Díj jelöltjei között

Magyar projekt is szerepel az idei Új Európai Bauhaus Díj jelöltjei között. Az Európai Bizottság április 9. és 13. között immár második alkalommal rendezi meg Brüsszelben az Új Európai Bauhaus (ÚEB) Fesztivált.
2024. 03. 19. 03:30
Megosztás:

2015-höz képest megduplázódtak az albérletárak idén februárban

Tovább nőttek a lakbérek 2024 februárjában. Januárhoz képest országosan 1, Budapesten pedig 1,1 százalékos volt az emelkedés, éves szinten pedig 11,6 és 11,3 százalékos drágulás következett be - derül ki a KSH-ingatlan.com lakbérindex eredményeiből.
2024. 03. 19. 03:00
Megosztás:

Nem túl derűs hangulat a német kiskereskedelemben

Februárban romlott a müncheni egyetem ifo gazdaságkutató intézetének németországi kiskereskedelmi ágazati üzleti hangulatindexe.
2024. 03. 19. 02:00
Megosztás:

Fagyra számíthatunk kedden és szerdán hajnalban

Északias áramlással továbbra is hideg és száraz levegő érkezik a Kárpát-medencébe, aminek hatására nemcsak keddre, de szerdára virradóra is nagy területen várható fagy az országban - derül ki a HungaroMet Zrt. hétfői videójából.
2024. 03. 19. 01:30
Megosztás:

Nem emlékszünk ilyen dinamikájú vagyonosodásra, a legfelső 1% ilyen mértékű térnyerésére

A jövő megérkezett – Vagyonkezelési Évkönyv, amely egyszerre értékel és prognosztizál. Talán soha nem volt ekkora változás a vagyonkezelés világában, mint 2023-ban. Felkészül: 2024. A globális kihívások, inflációk, háborúk, megszokottan sikeres szektorok megtorpanása, a kripto és a mesterséges intelligencia térhódítása, a befektetők attitűdjét és igényét egyszerre változtatta meg jelentősen. A vagyonosok igényeinek még jobb kiszolgálása most igazán komoly kihívás lett. A Blochamps Capital megjelent Évkönyve 240 oldalas minőségi tudástárként nyújt segítséget a hazai privátbanki és vagyonkezelési piacon aktív szereplők számára.
2024. 03. 19. 01:00
Megosztás:

A kriptobálnák lelkesen gyűjtik a SPONGE-t – Ideje bevásárolni?

A kriptobálnák szinte felhalmozzák a Sponge tokent (SPONGE V2), hogy még a tőzsdéken való megjelenése előtt részesülhessenek a seregnyi előnyében.
2024. 03. 19. 00:01
Megosztás:

Januárban többlettel zárta külkereskedelmét euróövezet

Januárban többlettel zárta külkereskedelmét az euróövezet az egy évvel korábbi deficittel szemben - derült ki az Európai Unió statisztikai hivatala, az Eurostat hétfőn ismertetett adataiból.
2024. 03. 18. 23:00
Megosztás:

A kormány sok-sok uniós forrást szeretne eljuttatni a vállalkozásoknak - Mi lesz ebből?

A kormány célja, hogy idén a lehető legtöbb uniós forrást, minél gyorsabb ütemben eljuttassa a vállalkozásoknak; ebben kiemelt szerepe lesz a Magyar Fejlesztési Banknak (MFB) és a Magyar Gazdaságfejlesztési Ügynökségnek (MGFÜ) - mondta Lóga Máté a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) államtitkára hétfőn Budapesten sajtótájékoztatón. Az eseményen stratégiai együttműködési megállapodást kötött az MFB és az MGFÜ.
2024. 03. 18. 22:30
Megosztás:

Zsarolás miatt fogták el egy egészségügyi szolgáltató cég két vezetőjét

Zsarolás miatt fogták el egy egészségügyi szolgáltatást nyújtó cég két vezetőjét, akik havonta egymillió forintért cserébe garantálták egy versenytársuknak, hogy a cégét nem szorítják ki a piacról - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) hétfőn a police.hu oldalon.
2024. 03. 18. 21:30
Megosztás:

Szépen nőtt a CATL nyeresége és bevétele

Több mint 22 százalékkal nőtt 2023-ban a CATL árbevétele az előző évhez képest, elérve a 400,92 milliárd jüant (mintegy 20,15 ezermilliárd forint), a kínai székhelyű, akkumulátorgyártó társaság nettó nyeresége 44,12 milliárd jüan (mintegy 2,21 ezermilliárd forint) volt tavaly, 44 százalékkal nagyobb az egy évvel korábbi eredményhez képest - tájékoztatta a vállalat az MTI-t hétfőn.
2024. 03. 18. 20:30
Megosztás:

Sikerrel fejezte be 60 db első generációs FLIRT korszerűsítését a Stadler hazai csapata - Videó

Különleges projektet fejezett be a Stadler Szerviz üzletágának magyarországi csapata, ugyanis sikerrel végezte el 60 db első generációs FLIRT motorvonat felújítását a Magyar Államvasutak részére. A felújítás keretében az összesen 123 darabos flotta elsőként beszerzett egységeinek műszaki színvonalát emelték a később érkező, bizonyos tulajdonságaiban korszerűbb vonatok szintjére. A járművek korszerűsítését a terveknek megfelelően 4 éven belül végezte el a Stadler által vezetett konzorcium, amelynek köszönhetően a MÁV-START műszakilag egységes, homogén járműállományt üzemeltethet.
2024. 03. 18. 20:00
Megosztás: