Egymástól is tanulnak az OTP Business nagykövetei

A kiválasztott OTP Business nagykövetek között van mások mellett a Balaton téli népszerűsítésén dolgozó cégcsoport, beszállítóit percek alatt kifizető fordítócég vagy elektromos kerékpárokat árusító vállalkozás vezetője is. Bármilyen cégméretet vagy szektort képviseljenek is, a program résztvevői a közös rendezvényeken egyre több témában fedezik fel a tartalmi különbségeken átívelő hasonlóságokat, és tanulnak egymástól üzleti gondolkodást, az ügyfelek és a munkatársak megtartását célzó eszközöket, miközben a bank is jobban megismeri mindennapi kihívásaikat és egy pénzintézettel szemben támasztott elvárásaikat. A kiválasztott cégek abban is hasonlítanak egymásra, hogy piaci réseket találtak, amelyeket sikerrel betöltve tudnak folyamatosan fejlődni.

Egymástól is tanulnak az OTP Business nagykövetei

Gál-Berey Tünde, Villámfordítás fordítóiroda (Easy Media Kft.)

A Villámfordítás fordítóiroda a mai világban kivételesnek tűnő méltányos kereskedelmi elvek mentén működik: nem kevesebb, mint ezerkétszáz alvállalkozóval dolgoznak, ami nem csoda, hiszen mindegyikőjüket, fordítókat, tolmácsokat a világ minden táján, átlagosan öt és fél perc (!) alatt fizetik ki, a hétvégéket is beleértve. „Banki munkaórától függetlenül, az eBiz rendszerén keresztül pillanatok alatt ki tudjuk egyenlíteni partnereink számláját. Azaz, közhelyesen hangozhat, de cégünk sikerének alapja a bizalom és az átláthatóság: mi minden beszállítónkat nemcsak kifizetjük, de gyorsan fizetjük ki” - mondta Gál-Berey Tünde.

A 32 nyelvet és 20 szakterületet behatóan ismerő Villámfordítás azonban nemcsak erről kapta nevét: minőségi fordításaik a fejlett technológia révén gyorsabbak és gazdaságosabbak is a hagyományos fordítószolgáltatókhoz képest. Intelligens szoftvereik növelik fordítóik hatékonyságát, a költségnövelő ismétlődéseket például már az árajánlat elküldése előtt kiszűrik, így nemcsak az ügyfél pénztárcájával, de idejével is takarékoskodnak.


Milyen főnök lennél? Megmutatjuk!


A Villámfordítás alapítója számára az a legizgalmasabb az OTP Business Nagykövet Programban, hogy közelről láthatja, amint egy olyan nagyvállalat mint az OTP, kapcsolódik az ügyfeleivel és nyitottá válik fejlesztésekre, ötletekre. „A hozzám hasonló cégekkel való találkozások, beszélgetések pedig nagyon inspirálóak, hiszen hasonló problémáink vannak és rengeteg ötletet kapunk egymástól” - tette hozzá a szakember.
 
Tóth Balázs, BL YachtClub (GastroDock Kft.)

A Balatonért és annak a hagyományosnál színesebb és a nyári szezonnál hosszabb programkínálatért dolgozik Tóth Balázs és csapata Balatonlellén. A modern BL YachtClub vitorláskikötő mellett három éttermet és egy 80 szobás hotelt is üzemeltetnek, sőt a szomszédos Bogláron mosodát is nyitottak pár éve. „Nem találtunk jó tisztítót a környéken, ezért csináltunk egyet. Bevált, eddig ötven olyan céges ügyfelünk van, akikkel éves együttműködés alapján dolgozunk”. A Gastrodock Kft. fő célja azonban nem a dél-balatoni abroszok, hanem a szezon „foltmentesítése”: Tóth Balázs szerint a Balaton nem egy kéthónapos történet, mert ennyi időre gyakorlatilag nem lehet fenntartható üzleti modellt építeni. Üzleti és kulturális indíttatásból is missziójuknak tekintik, hogy a tavi programkínálatot az egész évre kiterjesszék.

Tudta, hogy bankbetétben romlik a pénze?
A csökkenő kamatkörnyezetben egyre nehezebb jó hozamú befektetést találni. A banki betéti kamatok általában 0-1% közötti éves hozamot fizetnek, miközben az infláció 3,1% (KSH, 2018. június). Így az Ön pénze reálértéken romlik, hiszen az infláció nagyobb, mint a kapott kamat. Mi a teendő ilyen helyzetben?

Töltse ki kalkulátorunkat és megoldást találhat pénzügyeire!
Milyen távra fektet be általában?
   
Mekkora éves kamatot kap jelenleg?
   
Milyen kockázat mellett fektet be Ön?
   
Milyen befektetésben gondolkodik?
 
Milyen éves hozammal lenne Ön elégedett?
   
Szeretne adómentes befektetést?
 
Pénzügyi megoldásunk:
Ahhoz, hogy testreszabott ajánlattal tudjuk Önt felkeresni, kérjük, töltse ki a következő adatokat:
Név:
Irányítószám:
Telefon:
E-mail:
Miért édemes Önnek regisztrálni, és mi fog történni?
  • Mi a pénzhez értünk, segítünk Önnek pénzügyeiben.
  • A megadott elérhetőségeken szakértőink megkeresik Önt.
  • Kollégáink válaszolnak pénzügyi kérdéseire.
  • Szakértőink segítenek Önnek befektetési döntéseiben, információt adunk döntéseihez.
  • Segítségünkkel számos pénzügyi konstrukciót elérhet (állampapírok, deviza, hazai- és külföldi részvénypiacok, befektetési alapok stb).
  • A tanácsadás díjmentes.
Különös tekintettel az Európai Parlament és a Tanács 2016/679 Rendeletében („Általános Adatvédelmi Rendelet” vagy „GDPR”) foglaltakra valamint az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény („Infotv.”) szerint személyes adataim jelen weboldalon történő megadásával hozzájárulok ahhoz, hogy adataimat a ProfitLine.hu kezelje. Továbbá hozzájárulok ahhoz, hogy megadott személyes adataimat a ProfitLine.hu a Partnereink menüpontban feltüntetett szolgáltató partnerei részére továbbítsa további egyeztetés, tájékoztatás, kapcsolatfelvétel céljából.
Köszönjük megkeresését
Köszönjük megkeresését, kollégáink hamarosan felkeresik a megadott elérhetőségek egyikén.

„Úttörőnek számítunk, mi csináltunk például először műjégpályát a Balaton partjára, mi vágtuk ki az elhíresült jégkörhintát, télen nemcsak karácsonyi vásárt, de vitorlásverseny-sorozatot szervezünk, és mindent megteszünk azért, hogy egész évben sok vendég legyen a Balatonnál. Nagyon örülünk, hogy mások is belátják, nemcsak nyáron fér el sok jó étterem, hotel és fesztivál legnagyobb tavunk körül”.

Az OTP Business nagykövete a folyamatos innovációban, az előretekintésben hisz, és abban, ha olyan különleges dolgokat csinálnak, amelyek felkeltik az emberek érdeklődését. A jelek szerint ez sikerül is nekik, hiszen ki ne kapná fel a fejét a Balatonban fürdőző elefántokra? A ma már Balatonlelle egyik nevezetes programjának számító cirkuszi elefántok fürdetése ugyanis szintén az ő nevükhöz fűződik.
 
Márkodi Szilvia, Ultimate e-Bike (Electro Trade Hungary Kft.)

Márkodi Szilviáék cége négy éve alakult, de igen dinamikusan fejlődik: eddig minden évben duplázni tudták bevételüket. Mindez nemcsak a vállalkozás, de környezetünk szempontjából is örömteli, hiszen az Electro Trade Hungary Kft. elektromos járművek, leginkább kerékpárok, rollerek és mopedek kiskereskedelmi értékesítésével foglalkozik. Budapest belvárosában található bemutatótermükben tesztelni, illetve bérelni is lehet ezeket az egyre népszerűbb, környezetkímélő járműveket, ahonnan a kiszemelt e-biciklivel akár haza is tekerhetünk, élvezve az elektromos rásegítés előnyeit. Emellett javítással is foglalkoznak, sőt a terveik között országos szervizhálózat kiépítése is szerepel.

Az OTP Business nagykövete szerint egy jó partnerségben a felek a hozamokon és a kockázatokon is osztoznak, ugyanakkor elengedhetetlennek tartja a szimpátiát, ami gördülékennyé teszi az egymás közötti kommunikációt. „Számomra a partnerség azonban leginkább a hitelességről és a toleranciáról szól, ez ugyanolyan fontos az üzleti életben, mint a magánéletben”- tette hozzá.

„Számunkra is nagyon inspiráló látni, amint nagyköveteink egymástól tanulnak, sőt üzleteket kötnek. Az a célunk a Nagykövet Programmal, hogy egyrészt megmutassuk ügyfélkörünk sokszínűségét, illetve mi is tanuljunk, és jövőbeni szolgáltatásainkat minél inkább ügyfeleink valódi igényeire szabjuk - mondta Csonka Tibor, az OTP Business ügyvezető igazgatója.

Hozzászólások

Az OTP lett az év bankja Romániában

Az OTP romániai leánybankja elnyerte az év bankja címet Romániában, és megkapta a legjobb jelzáloghitelt nyújtó pénzintézet elismerést is - közölte kedden a pénzintézet.
2019. 03. 26. 15:30
Megosztás:
Hozzászólások:

15.500 Ft-os célár az OTP részvényre a JP Morgan-től

Pénteken sokkolta a befektetőket előbb a német, aztán a francia BMI, mindkettő a várakozásoknál sokkal gyengébb lett.
2019. 03. 25. 12:30
Megosztás:
Hozzászólások:

Az OTP ismét csúcsot döntött

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 8,60 pontos, 0,02 százalékos csökkenéssel, 41 955,75 ponton zárt csütörtökön.
2019. 03. 21. 20:30
Megosztás:
Hozzászólások:

219 forintos osztalékot javasol az OTP

Az OTP Bank igazgatósága a 2018-as gazdasági évre a részvényenként 219 forintos osztalékot javasol a közgyűlésnek - derül ki a társaság április 12-re összehívott éves rendes közgyűlésére készített, a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján szerdán közzétett közgyűlési előterjesztésekből.
2019. 03. 20. 10:00
Megosztás:
Hozzászólások:

Ezért szárnyal ma az OTP részvénye

A pletykák szerint az OTP tette a legjobb ajánlatot a szlovén Abank-ra, amely 100 százalékban a szlovén állam tulajdona.
2019. 03. 18. 12:30
Megosztás:
Hozzászólások:

Nátha ellen egészségpénztár – Decemberben pörögtek fel igazán az OTP Egészségpénztár tagjai

Több mint 16 százalékkal bővült 2018-ban az OTP Egészségpénztárhoz befolyt egyéni és munkáltatói befizetések összege az előző évhez képest. Ez azt jelenti, hogy a legnagyobb hazai egészségpénztár tagjai többet fordítottak egészségügyi öngondoskodásra, mint az elmúlt 17 évben bármikor. A kiemelkedő eredményben szerepet játszott, hogy az egyéni befizetések mellett a munkáltatói hozzájárulások összege is emelkedett.
2019. 03. 11. 13:00
Megosztás:
Hozzászólások:

Teszt cikk ne élesítsd ki

Teszt cikk ne élesítsd ki lead
2019. 03. 09. 21:17
Megosztás:
Hozzászólások:

Megháromszorozódott az okos ATM-eken történő befizetések száma

Tavaly háromszor annyi - több mint kétmillió - tranzakciót bonyolítottal le az ügyfelek az okos ATM-eken, mint 2017-ben - közölte az OTP Bank szombaton az MTI-vel.
2019. 03. 02. 19:00
Megosztás:
Hozzászólások:

Itt az OTP friss eredménye - esik az árfolyam

Az OTP ma hajnalban tette közzé negyedik negyedéves eredményét, ami 77,8 milliárd forint lett a tavalyi 68,3 milliárd forinttal szemben, ugyanis egy jelentős, közel 19 milliárd forintos átértékelési (MIRS) és egy -4 milliárd forintos akvizíciókhoz köthető tételnek köszönhetően 15 milliárd forinttal nagyobb lett a számviteli eredmény, mint a tisztított 62,5 milliárd forintos nettó profit.
2019. 03. 01. 12:30
Megosztás:
Hozzászólások:

Az OTP az elemzői várakozásoknál nagyobb nyereséget ért el

Az OTP Bankcsoport az elemzői várakozásoknál nagyobb, az egy évvel korábbit 14 százalékkal felülmúló, 77,818 milliárd forint konszolidált adózott nyereséget ért el 2018 utolsó negyedévében, így a csoport éves adózott eredménye 318,322 milliárd forint lett, szemben az előző évi 281,339 milliárddal.
2019. 03. 01. 06:00
Megosztás:
Hozzászólások:

Újabb bankot vesz az OTP

Az OTP ma reggel jelentette be, hogy újabb bankot vesz. A Societe Generale montenegrói egységének 90,56 százalékát veszi meg, amely 11,5 százalékos piaci részesedésével a negyedik legnagyobb szereplő az országban - olvashatjuk az ERSTE mai elemzői anyagában.
2019. 02. 28. 10:30
Megosztás:
Hozzászólások:

Kiválasztották az OTP Bank Startup Programjának 9 befutóját

Az OTP Bank második Startup Programjában 9 már működő termékkel rendelkező, növekedési szakaszban lévő innovatív technológiai vállalkozás működhet együtt a hitelintézettel. A meghívott cégek a három hónapos program során a bank számos szakterületének támogatása mellett tesztelhetik termékeiket és szolgáltatásaikat, és bizonyíthatják érettségüket és rátermettségüket a bankcsoporttal való hosszabb távú együttműködésre is.
2019. 02. 26. 21:00
Megosztás:
Hozzászólások:

Elemzői vélemény - 1 milliárd eurós profitot mutathat fel az OTP

Az OTP március 1-jén hajnalban teszi közzé negyedik negyedéves gyorsjelentését.
2019. 02. 26. 11:30
Megosztás:
Hozzászólások:

Tudatos huszonévesekkel bővült tavaly az OTP Nyugdíjpénztár tagállománya

Rekordösszegű tagi befizetéssel, mintegy 5 milliárd forintos vagyonbővüléssel és fiatalodó tagállománnyal zárta a piac első számú szereplője a 2018-as évet. Az OTP Nyugdíjpénztár tagjainak száma meghaladta a 228 000 főt, az új belépők között pedig a huszonéves korosztály dominál. A Pénztár tervei között az idei évben a még fiatalabb Z generáció megszólítása és a nyugdíj-célú öngondoskodásra való bíztatása áll, szeretnék a közoktatásba is elvinni a boldog nyugdíjaskor üzenetét.
2019. 02. 21. 04:30
Megosztás:
Hozzászólások:

Új leányvállalattal bővült az OTP Csoport

Az OTP Csoport tagja, a Monicomp Kereskedelmi és Szolgáltató Zrt. kizárólagos tulajdonjogot szerzett a 2006-os alapítású EiSYS Számítástechnikai Kft-ben.
2019. 02. 19. 17:30
Megosztás:
Hozzászólások:

Itt az új OTP Lakástakarék lényege - 2 táblázat és már érted is!

Az OTP Öngondoskodási Index adatai szerint a lakáscélokra előszeretettel takarékoskodnak a magyarok. Tavaly a lakástakarék volt az egyik legnépszerűbb megtakarítási forma. Az OTP Lakástakarék éppen ezért most két új lakástakarék termék ajánlásával segíti ügyfeleit abban, hogy biztonságos és kiszámítható módon érhessék el lakáscéljaikat.
2019. 02. 18. 10:00
Megosztás:
Hozzászólások:

Moldáv bankot vásárol az OTP Bank

Az OTP Bank Nyrt. adásvételi szerződést írt alá a Societe Generale Csoport moldáv leánybankja, a Mobiasbanca - Groupe Societe Generale S.A. (SGMB)87,85 százalékos részesedésének megvásárlásáról - közölte a pénzintézet szerdán a tőzsde honlapján.
2019. 02. 06. 10:00
Megosztás:
Hozzászólások:

Új cafeteria szabályok: a célzott támogatással maradhat meg az egészségtámogatási juttatás

Az OTP Egészségpénztár alkalmazkodva a piaci környezethez, idén is lehetővé teszi, hogy a munkáltatók támogassák dolgozóik egészségügyi öngondoskodását, akár kedvező adózás mellett. Mivel az OTP Egészségpénztár partner az egészséges életmód megteremtésében, ezért ehhez megfelelő struktúrát alakított ki. Az úgynevezett célzott önsegélyező szolgáltatás keretében a munkáltatók 2019 januárjától is támogathatják előnyös juttatásokkal alkalmazottaikat.
2019. 01. 30. 22:00
Megosztás:
Hozzászólások:

Hatással lenni, vagy nem lenni…

A stabil háttér, a biztos jövőkép jelentené a legfőbb garanciát a szakmai sikerekre a magyar munkavállalók jelentős részének – derült ki az OTP Bank megbízásából készített felmérésből. A Pulzus felmérés arra is választ keresett, a válaszadók mit gondolnak, vajon mennyire tudnak munkájukkal hatással lenni másokra.
2019. 01. 18. 15:30
Megosztás:
Hozzászólások:

Stabil bankot vett Bulgáriában az OTP

Az Expressbank megvásárlásával jól működő, stabil bankot vett Bulgáriában az OTP - mondta Csányi Sándor, az OTP Bank elnök-vezérigazgatója az OTP csoport legutóbbi bulgáriai tranzakciójáról, a Societe Generale Expressbank (SGEB) és leányvállalatai megvásárlásáról tartott sajtótájékoztatón, szerdán Szófiában.
2019. 01. 17. 00:20
Megosztás:
Hozzászólások: