Egymástól is tanulnak az OTP Business nagykövetei

A kiválasztott OTP Business nagykövetek között van mások mellett a Balaton téli népszerűsítésén dolgozó cégcsoport, beszállítóit percek alatt kifizető fordítócég vagy elektromos kerékpárokat árusító vállalkozás vezetője is. Bármilyen cégméretet vagy szektort képviseljenek is, a program résztvevői a közös rendezvényeken egyre több témában fedezik fel a tartalmi különbségeken átívelő hasonlóságokat, és tanulnak egymástól üzleti gondolkodást, az ügyfelek és a munkatársak megtartását célzó eszközöket, miközben a bank is jobban megismeri mindennapi kihívásaikat és egy pénzintézettel szemben támasztott elvárásaikat. A kiválasztott cégek abban is hasonlítanak egymásra, hogy piaci réseket találtak, amelyeket sikerrel betöltve tudnak folyamatosan fejlődni.

Egymástól is tanulnak az OTP Business nagykövetei

Gál-Berey Tünde, Villámfordítás fordítóiroda (Easy Media Kft.)

A Villámfordítás fordítóiroda a mai világban kivételesnek tűnő méltányos kereskedelmi elvek mentén működik: nem kevesebb, mint ezerkétszáz alvállalkozóval dolgoznak, ami nem csoda, hiszen mindegyikőjüket, fordítókat, tolmácsokat a világ minden táján, átlagosan öt és fél perc (!) alatt fizetik ki, a hétvégéket is beleértve. „Banki munkaórától függetlenül, az eBiz rendszerén keresztül pillanatok alatt ki tudjuk egyenlíteni partnereink számláját. Azaz, közhelyesen hangozhat, de cégünk sikerének alapja a bizalom és az átláthatóság: mi minden beszállítónkat nemcsak kifizetjük, de gyorsan fizetjük ki” - mondta Gál-Berey Tünde.

A 32 nyelvet és 20 szakterületet behatóan ismerő Villámfordítás azonban nemcsak erről kapta nevét: minőségi fordításaik a fejlett technológia révén gyorsabbak és gazdaságosabbak is a hagyományos fordítószolgáltatókhoz képest. Intelligens szoftvereik növelik fordítóik hatékonyságát, a költségnövelő ismétlődéseket például már az árajánlat elküldése előtt kiszűrik, így nemcsak az ügyfél pénztárcájával, de idejével is takarékoskodnak.


Milyen főnök lennél? Megmutatjuk!


A Villámfordítás alapítója számára az a legizgalmasabb az OTP Business Nagykövet Programban, hogy közelről láthatja, amint egy olyan nagyvállalat mint az OTP, kapcsolódik az ügyfeleivel és nyitottá válik fejlesztésekre, ötletekre. „A hozzám hasonló cégekkel való találkozások, beszélgetések pedig nagyon inspirálóak, hiszen hasonló problémáink vannak és rengeteg ötletet kapunk egymástól” - tette hozzá a szakember.
 
Tóth Balázs, BL YachtClub (GastroDock Kft.)

A Balatonért és annak a hagyományosnál színesebb és a nyári szezonnál hosszabb programkínálatért dolgozik Tóth Balázs és csapata Balatonlellén. A modern BL YachtClub vitorláskikötő mellett három éttermet és egy 80 szobás hotelt is üzemeltetnek, sőt a szomszédos Bogláron mosodát is nyitottak pár éve. „Nem találtunk jó tisztítót a környéken, ezért csináltunk egyet. Bevált, eddig ötven olyan céges ügyfelünk van, akikkel éves együttműködés alapján dolgozunk”. A Gastrodock Kft. fő célja azonban nem a dél-balatoni abroszok, hanem a szezon „foltmentesítése”: Tóth Balázs szerint a Balaton nem egy kéthónapos történet, mert ennyi időre gyakorlatilag nem lehet fenntartható üzleti modellt építeni. Üzleti és kulturális indíttatásból is missziójuknak tekintik, hogy a tavi programkínálatot az egész évre kiterjesszék.

Tudta, hogy bankbetétben romlik a pénze?
A csökkenő kamatkörnyezetben egyre nehezebb jó hozamú befektetést találni. A banki betéti kamatok általában 0-1% közötti éves hozamot fizetnek, miközben az infláció 3,1% (KSH, 2018. június). Így az Ön pénze reálértéken romlik, hiszen az infláció nagyobb, mint a kapott kamat. Mi a teendő ilyen helyzetben?

Töltse ki kalkulátorunkat és megoldást találhat pénzügyeire!
Milyen távra fektet be általában?
   
Mekkora éves kamatot kap jelenleg?
   
Milyen kockázat mellett fektet be Ön?
   
Milyen befektetésben gondolkodik?
 
Milyen éves hozammal lenne Ön elégedett?
   
Szeretne adómentes befektetést?
 
Pénzügyi megoldásunk:
Ahhoz, hogy testreszabott ajánlattal tudjuk Önt felkeresni, kérjük, töltse ki a következő adatokat:
Név:
Irányítószám:
Telefon:
E-mail:
Miért édemes Önnek regisztrálni, és mi fog történni?
  • Mi a pénzhez értünk, segítünk Önnek pénzügyeiben.
  • A megadott elérhetőségeken szakértőink megkeresik Önt.
  • Kollégáink válaszolnak pénzügyi kérdéseire.
  • Szakértőink segítenek Önnek befektetési döntéseiben, információt adunk döntéseihez.
  • Segítségünkkel számos pénzügyi konstrukciót elérhet (állampapírok, deviza, hazai- és külföldi részvénypiacok, befektetési alapok stb).
  • A tanácsadás díjmentes.
Különös tekintettel az Európai Parlament és a Tanács 2016/679 Rendeletében („Általános Adatvédelmi Rendelet” vagy „GDPR”) foglaltakra valamint az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény („Infotv.”) szerint személyes adataim jelen weboldalon történő megadásával hozzájárulok ahhoz, hogy adataimat a ProfitLine.hu kezelje. Továbbá hozzájárulok ahhoz, hogy megadott személyes adataimat a ProfitLine.hu a Partnereink menüpontban feltüntetett szolgáltató partnerei részére továbbítsa további egyeztetés, tájékoztatás, kapcsolatfelvétel céljából.
Köszönjük megkeresését
Köszönjük megkeresését, kollégáink hamarosan felkeresik a megadott elérhetőségek egyikén.

„Úttörőnek számítunk, mi csináltunk például először műjégpályát a Balaton partjára, mi vágtuk ki az elhíresült jégkörhintát, télen nemcsak karácsonyi vásárt, de vitorlásverseny-sorozatot szervezünk, és mindent megteszünk azért, hogy egész évben sok vendég legyen a Balatonnál. Nagyon örülünk, hogy mások is belátják, nemcsak nyáron fér el sok jó étterem, hotel és fesztivál legnagyobb tavunk körül”.

Az OTP Business nagykövete a folyamatos innovációban, az előretekintésben hisz, és abban, ha olyan különleges dolgokat csinálnak, amelyek felkeltik az emberek érdeklődését. A jelek szerint ez sikerül is nekik, hiszen ki ne kapná fel a fejét a Balatonban fürdőző elefántokra? A ma már Balatonlelle egyik nevezetes programjának számító cirkuszi elefántok fürdetése ugyanis szintén az ő nevükhöz fűződik.
 
Márkodi Szilvia, Ultimate e-Bike (Electro Trade Hungary Kft.)

Márkodi Szilviáék cége négy éve alakult, de igen dinamikusan fejlődik: eddig minden évben duplázni tudták bevételüket. Mindez nemcsak a vállalkozás, de környezetünk szempontjából is örömteli, hiszen az Electro Trade Hungary Kft. elektromos járművek, leginkább kerékpárok, rollerek és mopedek kiskereskedelmi értékesítésével foglalkozik. Budapest belvárosában található bemutatótermükben tesztelni, illetve bérelni is lehet ezeket az egyre népszerűbb, környezetkímélő járműveket, ahonnan a kiszemelt e-biciklivel akár haza is tekerhetünk, élvezve az elektromos rásegítés előnyeit. Emellett javítással is foglalkoznak, sőt a terveik között országos szervizhálózat kiépítése is szerepel.

Az OTP Business nagykövete szerint egy jó partnerségben a felek a hozamokon és a kockázatokon is osztoznak, ugyanakkor elengedhetetlennek tartja a szimpátiát, ami gördülékennyé teszi az egymás közötti kommunikációt. „Számomra a partnerség azonban leginkább a hitelességről és a toleranciáról szól, ez ugyanolyan fontos az üzleti életben, mint a magánéletben”- tette hozzá.

„Számunkra is nagyon inspiráló látni, amint nagyköveteink egymástól tanulnak, sőt üzleteket kötnek. Az a célunk a Nagykövet Programmal, hogy egyrészt megmutassuk ügyfélkörünk sokszínűségét, illetve mi is tanuljunk, és jövőbeni szolgáltatásainkat minél inkább ügyfeleink valódi igényeire szabjuk - mondta Csonka Tibor, az OTP Business ügyvezető igazgatója.

Hozzászólások

Biztosítójától válik meg az OTP Bank

Az OTP bolgár leánybankjai, a DSK Bank és az Expressbank értékesíti az Express Life Bulgaria biztosítóban meglévő 100%-os részesedését.
2019. 07. 11. 10:30
Megosztás:
Hozzászólások:

Az OTP olcsóbban szerezte meg a SocGen montenegrói leánybankját

Az OTP az eredeti árnál olcsóbban jutott hozzá a francia Société Générale (SocGen) montenegrói leánybankjához - jelentette a délkelet-európai térségre összpontosító SeeNews hírszolgálat.
2019. 07. 08. 12:30
Megosztás:
Hozzászólások:

Az OTP már folyósította az első Babaváró támogatásokat

Nem sokkal a július 1-i indulás után az OTP Bank már több ügyfelének is folyósította a szabadon felhasználható Babaváró támogatást. Az első igénylések Veszprém és Zala megyéből érkeztek. Az igénylők 30 év körüliek, és mindkét esetben a maximálisan igényelhető, 10 millió forintot folyósította a hitelintézet.
2019. 07. 02. 11:30
Megosztás:
Hozzászólások:

Az OTP kötvénykibocsátást tervez

Az OTP ún. Tier 2 tőkeképes, alárendelt EUR kötvényeket fog kibocsátani: 500 millió euró névértékben 10 éves futamidővel, 5 év utáni visszaválthatósággal.
2019. 06. 28. 14:00
Megosztás:
Hozzászólások:

Erről a bizniszről most lecsúszott az OTP

Tegnap döntött a szlovén vagyonügynökség a harmadik legnagyobb szlovén bank, az Abanka privatizációjáról.
2019. 06. 20. 10:30
Megosztás:
Hozzászólások:

Továbbra is versenyben az OTP a szlovén Abanka felvásárlásában

Szlovén lapértesülések szerint az OTP továbbra is versenyben van a szlovén Abanka megvásárlásáért. A legutóbbi hírkehez képest, amikor még a szerb AIK is a vevőjelöltek közt volt 450 millió eurós ajánlattal, úgy tűnik, hogy nem sok minden változott.
2019. 06. 14. 12:30
Megosztás:
Hozzászólások:

Így maradhat működőképes a cége

Csupán három hetük maradt a pénzintézetek vállalkozói ügyfeleinek, hogy megtegyék tényleges tulajdonosi nyilatkozatukat. A törvényi rendelkezések értelmében a határidő lejárta után, akiknek a nyilatkozata nem érkezett be a számlavezető fiókba, vagy a banki kapcsolattartóhoz, nem fogják tudni igénybe venni a banki szolgáltatásokat. Az elmúlt időszakban átlagosan 10 ezer OTP Business ügyfél fordul hetente a bankhoz.
2019. 06. 05. 21:00
Megosztás:
Hozzászólások:

Rövid távra tervez a pénzügyileg tudatosabb generáció

Főként a szüleitől tanult a pénzzel gazdálkodni, öngondoskodási képességét pedig minimum átlagosnak ítéli a 19-30 éves korosztály nagyobb része – derül ki az OTP Bank Öngondoskodási Indexének adataiból. A családalapítás, a lakásvásárlás és a tartalékképzés csak néhányuk megtakarítási céljai között szerepel, ezek helyett inkább rövid távú pénzügyi célokat tűznek maguk elé a fiatalok.
2019. 05. 31. 18:00
Megosztás:
Hozzászólások:

Hamarosan mintegy 5 milliárd forinttal lehetnek gazdagabbak az OTP Nyugdíjpénztár valamint az OTP Egészségpénztár tagjai

Rekordösszegű, összesen 4,7 milliárd Ft adó-visszatérítésre jogosultak az OTP Egészségpénztár, illetve az OTP Nyugdíjpénztár tagjai 2018-as egyéni befizetéseik után. A két pénztár ezért arra bíztat mindenkit, hogy éljenek az adó-visszatérítés lehetőségével, ami az egyéni befizetések mértékétől függően akár 150 000 Ft is lehet. Kedvező változás érinti a jövő évi bevallást, már a 2019-es munkáltatói hozzájárulások után is jár a 20%-os adó-visszatérítés a tagok számára.
2019. 05. 16. 08:30
Megosztás:
Hozzászólások:

Fontos határidő a vállalkozásoknak - Nyilatkozattételi kötelezettség 2019. június 26-ig

Minden üzleti kapcsolattal rendelkező jogi személynek vagy jogi személyiséggel nem rendelkező szervezetnek minősülő ügyfél képviselőjének kötelezően nyilatkoznia kell a jogi személy vagy jogi személyiséggel nem rendelkező szervezet tényleges tulajdonosáról és a kapcsolódó adatokról. Az OTP Bank a közeledő határidőre figyelmezteti ügyfeleit.
2019. 05. 15. 19:30
Megosztás:
Hozzászólások:

Az OTP-nek is kedvez a magyar gazdaság növekedése

Az OTP várakozásai szerint idén is a magyar gazdaság bővül majd a régióban a legerőteljesebben, 4,5 százalékkal, de a régió többi országában is növekedés várható, ami az egész OTP csoportnak kedvez - mondta Bencsik László vezérigazgató-helyettes a bank sajtótájékoztatóján, pénteken Budapesten.
2019. 05. 10. 14:00
Megosztás:
Hozzászólások:

Felülmúlta a várakozásokat az OTP

Az OTP-csoport az elemzői várakozásoknál jobb első negyedévet zárt, 72,6 milliárd forint konszolidált adózott nyereséget ért el, 7 százalékkal kevesebbet az előző negyedévinél, de 12 százalékkal többet az egy évvel korábbinál.
2019. 05. 10. 06:00
Megosztás:
Hozzászólások:

Mire számíthatnak az OTP részvényesek péntek hajnalban?

Az OTP május 10-én hajnalban publikálja első negyedéves eredményét.
2019. 05. 08. 20:30
Megosztás:
Hozzászólások:

Az OTP most egy szlovén bankot kebelez be éppen...

Ma reggel jelentette be az OTP, hogy megállapodott a Societe Genarale-lal, hogy megveszi annak szlovén leányát, az SKB Banka-t, illetve annak 99,73 százalékát. Ez egy jelentős bank, a negyedik legnagyobb pénzintézet Szlovéniában, 9 százalékos piaci részesedéssel. A bank saját tőkéje 400 millió euró körül van, a tőkearányos jövedelmezősége 16,6 százalék.
2019. 05. 03. 16:30
Megosztás:
Hozzászólások:

Szlovéniában vásárol bankot az OTP

Szlovéniában vásárol bankot az OTP Bank.
2019. 05. 03. 09:30
Megosztás:
Hozzászólások:

A magyarok többsége csak hallomásból ismeri a megtakarításokat

A KSH adatai szerint tavaly történelmi rekordot ért el a lakosság által felhalmozott készpénz összege. A 2018-as év utolsó negyedévére 4792 milliárd forintot tett ki az a vagyon, amit a magyarok a saját otthonukban őriznek. Az OTP Bank Öngondoskodási Index felmérése a nagymértékű készpénzfelhalmozás hátterére is rámutat: a legtöbben szükség esetére otthon tartják megtakarításaikat, vagy éppen keveslik a félretett pénzüket ahhoz, hogy befektessék azt. A felmérésből látszik az is, hogy az egyes megtakarítási termékeket az emberek nagy része legfeljebb hallomásból ismeri.
2019. 05. 01. 19:30
Megosztás:
Hozzászólások:

Erős évkezdés az OTP SZÉP kártyánál

70%-kal több juttatás érkezett az OTP SZÉP kártyákra az első negyedévben, mint egy évvel korábban.
2019. 05. 01. 04:30
Megosztás:
Hozzászólások:

Újabb bankot venne az OTP - de merre?

Sajtóértesülések szerint az OTP versenyben van két horvát bankért. Állítólag érdeklődik mind a Raiffeisen horvát leányáért, mind az Addiko nevű bankért.
2019. 04. 29. 12:30
Megosztás:
Hozzászólások:

Mi a sikeres pályakezdők titka?

A mai fiatalok ambiciózusak, bátrak, nagy elvárásaik és merész terveik vannak, de az egyetemi tudás mellett egyre inkább szükséges szakmai tapasztalatot is szerezniük tanulmányaik alatt, ha érvényesülni szeretnének – derül ki az OTP Bank esettanulmányi versenyeken gyűjtött tapasztalataiból. Az Y generáció fiatalabb képviselői, valamint a Z generáció – azaz a mostani egyetemisták és fiatal pályakezdők – egy része már a tanulmányaik alatt szakmai területen keres diákmunkát, hogy mire diplomával a kezében kilép a munkaerőpiacra, piacképes tudása legyen. Ennek hatására a munkáltatók részéről is egyre nagyobbak az elvárások a pályakezdőkkel szemben, ami még fontosabbá teszi a tapasztalatszerzést.
2019. 04. 28. 14:30
Megosztás:
Hozzászólások:

Ez történt az OTP Bank közgyűlésén

Pénteken tartotta közgyűlését az OTP, ahol...
2019. 04. 15. 19:00
Megosztás:
Hozzászólások: