Az 5 legjobb mémcoin, amelyeket nem szabad kihagynod ebben a piaci visszaesésben

A jelenlegi kriptopiaci visszaesés számos lehetőséget kínál a profitszerzésre. A mémcoinok éppen a kriptovilág középpontjában állnak. Ma az öt legígéretesebb mémcoinról fogunk beszélni: KangaMoon (KANG), Dogecoin (DOGE), Pepe (PEPE), Shiba Inu (SHIB) és Bonk (BONK). Nézzük meg, miért ők a legjobb mémcoinok, amelyeket érdemes most vásárolni.

Az 5 legjobb mémcoin, amelyeket nem szabad kihagynod ebben a piaci visszaesésben

A legjobb mémcoinok a piaci visszaesés idején

- KangaMoon (KANG): Egyedi mémcoin valódi hasznossággal.

- Dogecoin (DOGE): Az első valaha létrehozott mémcoin.

- Pepe (PEPE): Egy mémcoin, amely ellenáll a piaci ingadozásoknak.

- Shiba Inu (SHIB): Az egyik legnagyobb mémcoin.

- Bonk (BONK): Egy gyorsan népszerűvé váló mémcoin.

Közelebbi pillantás a legjobb mémcoinokra

KangaMoon (KANG)

A KangaMoon (KANG) az előértékesítési teljesítményével vált a mémcoinok piacának kiemelkedő tényezőjévé. Ez az előértékesítési szenzáció már 290%-os ROI-t biztosított a korai vásárlóknak ebben a piaci visszaesésben. Továbbá már több mint 6 millió dollárt gyűjtött össze, és úton van afelé, hogy elérje a 7 millió dollárt még 2024 májusa előtt.

A mémcoinok 99%-ától eltérően, a KANG kiemelkedik valódi hasznosságával. Ez lesz a fő fizetőeszköz a KangaMoon hamarosan megjelenő Játssz-a-Győzelemért (P2E) játékában. Ezzel a mémcoinnal játékon belüli tárgyakat vásárolhat, és karaktereit fejlesztheti. A KangaMoon továbbá exkluzív kihívásokat kínál minden KANG birtokosnak extra tokenekért/jutalmakért.

Egy másik izgalmas jellemző a KangaMoonban, hogy közösségének igyekszik visszajuttatni, erre összpontosít. Például a KangaMoon most ingyenes KANG tokent biztosít a legaktívabb közösségi tagjainak. Ezért több mint 20 000 regisztrált közösségi tag kedveli és osztja meg a KangaMoon közösségi média bejegyzéseit.

Egy KANG jelenleg csak 0,0196 dollárba kerül, mivel az előértékesítés 5. szakaszában van. Azonban a szakértők rámutatnak, hogy kapcsolata van a P2E játékpiaccal, amelynek értéke várhatóan eléri a 885 millió dollárt 2028-ra. Ilyen kapcsolatokkal rendelkezve, hosszú távú növekedési potenciálja kiváló. Így előrejelzik, hogy a piacra lépése után egy Tier-1 CEX listázásakor a mémcoin értéke akár százszorosára is nőhet 2024 második negyedévében.

Dogecoin (DOGE)

A Dogecoin (DOGE) a második helyet foglalja el a piaci visszaesés idején vásárolható legjobb mémcoinok között. Az elmúlt év során a Dogecoin ára 0,079 dollárról 0,14 dollárra emelkedett - ez 75%-os ugrás. Ebben az időszakban a Dogecoin piaci kapitalizációja 11,10 milliárd dollárról 20,36 milliárd dollárra nőtt.

Jelenleg a Dogecoin kriptovaluta az 100 és 200 napos EMÁK felett kereskedik. Továbbá, 12 technikai mutató zöld jelzést ad. Emiatt a szakértők bullish Dogecoin ár-előrejelzést tettek. Ők 0,21 dolláros árnövekedést jósolnak a Dogecoin számára a 2024-es második negyedév vége előtt.

mémcoinok

Pepe (PEPE)

Ezután említést kell tennünk a Pepe (PEPE)-ről. Ez a mémcoin az idők során folyamatosan mutatta stabilitását, ami jó jel a volatilis piacokon. A PEPE ára az elmúlt héten egyedül 0,0000064 dollárról 0,0000069 dollárra emelkedett. Ebben az időszakban a Pepe piaci kapitalizációja 2,71 milliárd dollárról 2,93 milliárd dollárra ugrott.

Jelenleg a Pepe coin szintén az 21 és 50 napos EMÁK felett kereskedik. Továbbá, 19 technikai mutató ad zöld jelzést a Pepe számára. Ennek eredményeképpen kiemelkedő piaci elemzők 0,000022 dolláros áremelkedést jósolnak a Pepe számára a 2024-es második negyedév végéig. Ez teszi a Pepét az egyik következő ugrásra kész mémcoinná.

Shiba Inu (SHIB)

Az utolsó előtti helyen, a Shiba Inu (SHIB) szintén a mémcoin titánok közé tartozik. A Dogecoin diadala után a Shiba Inu erős versenyzővé vált a többi mémcoin között. Az elmúlt 12 hónap során a Shiba Inu ára 0,000010 dollárról 0,000023 dollárra nőtt. Ezzel egyidőben a Shiba Inu piaci kapitalizációja 5,96 milliárd dollárról 13,80 milliárd dollárra szárnyalt.

A technikai elemzés szempontjából ez a trend a Shiba Inu coin esetében folytatódhat. Például a SHIB az 100 és 200 napos EMÁK felett kereskedik. A szakértők mindezeket a tényezőket figyelembe véve készítik el a Shiba Inu ár-előrejelzéseiket. Ők egy lehetséges növekedést jósolnak 0,000039 dollárig a 2024-es második negyedév vége előtt.

Bonk (BONK)

Végül, meg kell említenünk a Bonk (BONK)-ot is, egy mémcoint, amely zöldben kereskedik, miközben a piac pirosban van. A CoinMarketCap adatai szerint a BONK ára egy héten belül 0,000020 dollárról 0,000024 dollárra ugrott. Ebben az időszakban a Bonk piaci kapitalizációja 1,35 milliárd dollárról 1,57 milliárd dollárra ugrott.

A technikai elemzés alapján ennek a mémcoinnak a jövője fényesnek tűnik. Különösen fontos, hogy a Bonk az 21 és 50 napos EMÁK felett kereskedik. Továbbá, több mint 22 technikai mutató a vételi zónában van a Bonk coin számára. Így a piaci elemzők előrejelzik, hogy a Bonk értéke növekedni fog 0,000038 dollárig a 2024-es második negyedév vége előtt.

Mi az a mémcoin?

A mémcoinok az internetes mémekből és vicces ötletekből születnek, amelyek könnyed hangulatot visznek a kriptovaluta piacra. Gyakran a hype által hajtottak és nagyon volatilisek. Azonban gyakran kiemelkednek közülük néhányan. Kiváló példa erre a KangaMoon, ahol szórakoztató és innovatív módon közelítik meg.

Melyik mémcoin fog hamarosan felrobbanni?

2024 számos új mémcoint fog termelni, azonban nehéz megjósolni, melyik fog felrobbanni. A KangaMoon kiemelkedik közülük, mivel valódi hasznosságot hoz a mémcoin térbe. Ráadásul alacsony, mindössze 19,6 millió dolláros piaci kapitalizációval rendelkezik, ami azt jelenti, hogy sokkal kevesebb új tőkére van szüksége az árfolyamának megugrásához.

Végső gondolatok a legjobb mémcoinokba való befektetésről

Amikor a piac visszaesik, a tapasztalt kereskedők ezt lehetőségnek látják az alulértékelt kriptókban rejlő pénz megszerzésére. Hogy jó helyzetben legyen, amikor minden újra emelkedni kezd, adja hozzá ezeket az öt mémcoint a pénztárcájához most. Ha érdekli a KangaMoon, az egyik legjobb új mémcoin, iratkozzon fel az előértékesítésére az alábbi linkeken keresztül, és szerezzen 10% bónuszt.

Fedezze fel a KangaMoon (KANG) előértékesítésének izgalmas lehetőségeit még ma!

Weboldal:

https://Kangamoon.com/

Csatlakozzon Telegram közösségünkhöz: https://t.me/Kangamoonofficial

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Nyugdíj- és egészségpénztárak: új csúcsokkal indult az év

Igen eredményesen kezdték az évet a hazai önkéntes nyugdíj- és egészségpénztárak, amelyek mind az összesített taglétszám, mind a tagi és munkáltatói befizetések tekintetében jelentős előrelépést mutattak fel az első negyedévben. A nyugdíjkasszák ismét reálhozamot értek el, az egészségpénztárak tagjai pedig még több szolgáltatást igényeltek, köztük például minden eddiginél többet költöttek lakáshitel-törlesztésre.
2024. 05. 17. 06:00
Megosztás:

Áprilisban kifulladt a budapesti albérletdrágulás lendülete

Áprilisban eltérő irányt vettek az országos és a fővárosi lakbérek. Miközben márciushoz képest országosan átlagosan 0,8 százalékkal nőttek a bérleti díjak Budapesten 0,5 százalékkal csökkentek - derül ki a KSH-ingatlan.com lakbérindexéből.
2024. 05. 17. 05:30
Megosztás:

Teljes mértékben napenergiával működtethető a Lenovo üllői gyárának innovációs központja

A Lenovo fenntarthatósági szempontok szerint épült üllői gyártóüzemében az új napelemek révén a teljes napenergia-kapacitás 3 megawattra (MW) nőtt, ami akár ahhoz is elegendő lenne, hogy egy elektromos autó 17 280 kilométeres utat tegyen meg. A két épületben összesen már 5072 napelemet működtető létesítmény része a Lenovo ambiciózus, a második hatókörű kibocsátásának csökkentésére irányuló globális tervének. Ennek részeként a vállalat jelenleg 17 megawattnyi napelemes kollektort működtet és további létesítmények létrehozását vizsgálja Brazíliában, Mexikóban és Kínában.
2024. 05. 17. 05:00
Megosztás:

A transzferárazás rejtett csapdái

A NAV ellenőrzési gyakorlatában egyre komolyabb szerepet kap a transzferárazás auditja. Ráadásul a vonatkozó szabályok is évről-évre egyre összetettebbek. A transzferár-dokumentációs határidők közeledtével érdemes végigtekinteni, hogy mik azok a rejtett csapdák, amelyeket kerüljünk el a dokumentáció és az adatszolgáltatás elkészítésekor. Ebben van segítségünkre a Jalsovszky Ügyvédi Iroda szakértője.
2024. 05. 17. 04:30
Megosztás:

Duplázás a Defláción: A Rollblock (RBLK) bevételmegosztási modellje deflációsabbá teszi, mint a Binance Coin (BNB) és az Ethereum (ETH)

Az innováció a siker kulcsa a kriptopiacon, és a Rollblock (RBLK) kiemelkedő szereplő a bevételmegosztási modelljével. Ez a rendszer növeli a hasznosságát, és deflációsabbnak tűnik, mint az olyan altcoinok, mint a Binance Coin (BNB) és az Ethereum (ETH). Az elemzők szerint ez a második szakaszban lévő előértékesítési sztár lehet a következő 50-szeres értéknövekedést produkáló altcoin 2024-ben.
2024. 05. 17. 03:30
Megosztás:

Ez a 10 legnépszerűbb használt autó modell Magyarországon

A magyar piac egészét hirdetésszámban és megtekintésben is lefedő Használtautó.hu autópiaci szakértője megvizsgálta, hogy a 10 legnépszerűbb használtautó-modell esetében hogyan alakulnak megyénként az átlagárak. A portál adatai alapján Nógrád és Heves megyékben találhatók a legolcsóbb és legöregebb, Pest és Zala megyében pedig a legdrágább és legfiatalabb darabok.
2024. 05. 17. 03:00
Megosztás:

Itt hibázott nagyot Fico testőrsége - a szakértő megmutatja

Szerdán, a Nyitrabányán tartott kihelyezett kormányülés után meglőtték Robert Fico szlovák miniszterelnököt, akinek az állapota még mindig nagyon súlyos. A kormányfőt három golyó is eltalálta az öt leadott lövésből. Hajós István biztonsági szakértő szerint Fico testőrsége több ponton is hibázhatott, a jövőben pedig itthon is minden bizonnyal szigorítják a biztonsági intézkedéseket.
2024. 05. 17. 02:00
Megosztás:

A TESCO durva húzása: pénzt kérnek érte, pedig ingyen volt!

A TESCO legutóbbi döntése, mely szerint mostantól pénzt számol fel a műanyag ruhafogasokért, nagy visszhangot váltott ki. Az üzletlánc a környezettudatosság jegyében vezette be ezt az intézkedést, ám sokan kérdezik: valóban a Föld megmentése a cél, vagy csak egy ügyes marketingfogásról van szó? És mennyibe "fáj" így egy ruhafogas?
2024. 05. 17. 01:30
Megosztás:

Az öregség szaga - Miért van az idősebb embereknek más szaguk és hogyan lehet megszüntetni?

Mindannyian észrevehettük már, hogy az idősebb embereknek gyakran van egy jellegzetes szaguk. Ez a szag semmiképpen sem kellemetlen, inkább különleges és megkülönböztető. Azonban sokan kíváncsiak arra, hogy mi okozza ezt az illatot, és van-e valami, amit tenni lehetne a mérséklésére.
2024. 05. 17. 01:00
Megosztás:

Normális?! Ön még mindig fizet a drága SMS-ért, amit a bankja küld?

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) 2024. februári adatai szerint a számlavezetés során a bankok felé kifizetett díjak 15 százalékát teszik ki az SMS szolgáltatások. Bár a jegybank nyolcezer forint közelébe becsülte az SMS-ekre fordított éves átlagos ügyfélköltséget, a BiztosDöntés.hu szerint ez a költség még ennél nagyobb is lehet. Pedig ma már a legtöbb banknál létezik erre egy ingyenes alternatíva, melyre könnyen át lehet állni.
2024. 05. 17. 00:30
Megosztás:

A kriptobefektetők elkapkodják a Mega Dice tokent

Az eredetileg 0,069 dolláros kezdeti árfolyamon értékesített DICE jelenlegi ára már 0,075 dollárra emelkedett, ami 8,6 százalékos drágulást jelent.
2024. 05. 17. 00:01
Megosztás:

Új foglalkoztatási program kezdődik 30 felettieknek

Csütörtöktől elérhető a 30 évesnél idősebb álláskeresőknek szóló, 150 milliárd forintos támogatási rendszer - mondta a foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkár az M1 aktuális csatornán csütörtökön.
2024. 05. 16. 23:30
Megosztás:

Románia van a legnehezebb helyzetben a régióban

Az ikerdeficit miatt a régió országai közül Románia van a legnehezebb gazdasági helyzetben - jelentette ki szerdán Mugur Isarescu, a Román Nemzeti Bank (BNR) elnöke a BNR negyedéves inflációs jelentését ismertetve.
2024. 05. 16. 23:00
Megosztás:

A Deutsche Telekom AG bevétele nem érte el a várt szintet

A Deutsche Telekom AG, Európa legnagyobb távközlési vállalata adózott eredménye 87,1 százalékkal csökkent az idei első negyedévben, amikor a vártnál kevésbé nőttek a bevételei.
2024. 05. 16. 22:30
Megosztás:

Mai Európai Bírósági döntés a magyar a ÁFA szabályokról

Az Európai Unió Bírósága által 2024. május 16-án meghozott döntés (C-746/22) szerint ellentétes az Unió jogával az a magyar szabály, amely nem engedi meg a külföldi adózóknak az áfa-visszatérítési eljárásokban, hogy irataikat akár a másodfokú (fellebbezési) eljárásban is beadhassák. Ez ugyanakkor nem csupán a külföldiek áfa-visszatérítésére lehet hatással, de bármely olyan áfa-ügyben is felhasználható, ahol az adóhatóság megtagadta a fellebbezés során benyújtott tények, bizonyítékok értékelését. Az ügy legfontosabb tanulságait a Jalsovszky Ügyvédi Iroda szakértőivel szedtük össze.
2024. 05. 16. 22:00
Megosztás:

Apadt a Siemens negyedéves nyeresége

A német Siemens AG ipari konszern az elemzők által vártnál kevésbé csökkenő negyedéves profitról jelentett csütörtökön.
2024. 05. 16. 21:30
Megosztás:

Ismét sajátrészvény visszavásárlási programot indít az OPUS

Az OPUS GLOBAL Nyrt. június 17-től saját részvény visszavásárlási programot indít - közölte a társaság csütörtökön az MTI-vel.
2024. 05. 16. 21:00
Megosztás:

Meghatározatlan időre bezárták a parajdi sóbányát

Vízbeszivárgás miatt meghatározatlan időre bezárták a parajdi sóbányát, hogy ne veszélyeztessék a látogatók biztonságát.
2024. 05. 16. 20:30
Megosztás:

Mindenkit vár Miskolcon a HUMDA ingyenes programja

A Széchenyi Egyetemi Csoporthoz tartozó HUMDA Magyar Mobilitás-fejlesztési Ügynökség Zrt. Zöld Életre Valók komplex e-mobilitási roadshow miskolci állomásán május 15. és 17. között számos közlekedésbiztonsági, elektromobilitási és interaktív programon vehet részt az egész család - tájékoztatott szerdai közleményében az ügynökség.
2024. 05. 16. 20:00
Megosztás:

Vegyesen alakult csütörtökön a forint árfolyama

Vegyesen alakult csütörtökön a forint árfolyama a főbb devizákkal szemben a kora reggeli jegyzéséhez képest a bankközi piacon: gyengült az euróval és a dollárral szemben, a svájci frank ellenében alig változott.
2024. 05. 16. 19:30
Megosztás: