Piacok > Nemzetközi befektetések > Metro Cash & Carry >

Metro Cash & CarryA METRO Cash & Carry 29 országban van jelen, több, mint 600 önkiszolgáló nagykereskedelmi áruházzal. Világszerte több, mint 100,000 alkalmazottat foglalkoztat, a cég éves értékesítési forgalma 2007-ben elérte a 31.7 milliárd eurót. A METRO Cash & Carry a METRO Csoport egyik értékesítési lánca, a világ egyik legfontosabb nemzetközi kereskedelmi vállalata.


2007-ben,a METRO Csoport értékesítési forgalma 64.3 miiliárd euró volt. A csoport alkalmazásában álló 280,000 dolgozó 31 országban 2,200 áruházat üzemeltet. A csoport önállóan működő értékesítési láncai a következőek: METRO/MAKRO Cash & Carry, Real hipermarketek, Media Markt and Saturn – Európában vezető elektronikai termékeket forgalmazó üzletláncok-, és a Galeria Kaufhof áruházak. A csoportról bővebb információk elérhetőek a www.metrogroup.de honlapon

Kapcsolódó hírek

2017.07.24. 16:30

A románok inkább belföldön keresnek jobb megélhetési lehetőséget

Megfordult Romániában a kivándorlási, illetve a belső migrációs szándék aránya: most már több mint kétszer annyian inkább belföldön keresnének jobb megélhetést, mint külföldön, a legvonzóbb városok pedig Kolozsvár, Bukarest és Temesvár - állapította meg egy felmérés, amelyet hétfőn ismertetett a román sajtó.
2017.07.24. 14:30

Már nem olyan lendületes az euróövezeti növekedés

Veszített lendületéből az euróövezeti feldolgozóipari és szolgáltatóipari teljesítmény növekedésének üteme, és ennek alapján 0,6 százalékos második negyedévi GDP-növekedésre lehet számítani az euróövezetben az első negyedévi 0,7 százalék után - derül ki az IHS Markit londoni gazdaságkutató intézet hétfőn közzétett beszerzésimenedzser-indexeinek júliusi előzetes értékeiből.

Vegyes kezdés várható az európai értékpapírpiacokon

Vegyes kezdésre lehet számítani hétfőn a főbb európai értékpapírpiacokon.
2017.07.24. 5:00

Orbán Viktor tusnádfürdői beszédéről írt egy brit napilap

A Financial Times című brit üzleti napilap a lengyelországi igazságügyi reformmal és ezzel kapcsolatban Orbán Viktor miniszterelnök tusnádfürdői beszédével foglalkozott.
2017.07.24. 4:00

Heves esőzések miatt több tízezer ember evakuálását rendelték el Japánban

Több tízezer ember evakuálását rendelték el a japán hatóságok vasárnap a szigetország északkeleti részén, mivel az elmúlt napok heves esőzései súlyos áradásokat idéztek elő és elvágtak egyes vasútvonalakat.
2017.07.24. 3:00

Illegális bevándorlás - Európának egyre fontosabb a líbiai útvonal lezárása

Bakondi György, a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója szerint Líbia biztonsága, a líbiai tranzitútvonal lezárása egyre inkább kiemelkedő európai érdek, mivel Fekete-Afrikából nagy tömegben indultak el olyan emberek, akik nem politikai menekültek, és nagy az utánpótlás is.

USA

2017.07.24. 1:00

Donald Trump nem fogadja el a hírszerzés megállapításait Oroszországról

A Fehér Ház új kommunikációs igazgatója, Anthony Scaramucci szerint Donald Trump változatlanul nem fogadja el a hírszerzés megállapításait Oroszországról.
2017.07.24. 0:05

Régóta éleződnek a feszültségek Németország és Törökország között

Régóta éleződik a feszültség Németország és Törökország között, egyebek mellett, mert a német parlament tavaly népirtásnak minősítette az örmények elleni mészárlást, illetve a törökök nem engedélyezték német képviselőknek bizonyos támaszpontok meglátogatását - mondta Menyes Roland, az Antall József Tudásközpont kutatója az M1 aktuális csatornán vasárnap.
2017.07.23. 19:00

Brexit - Corbyn: a Munkáspárt véget vetne az olcsó közép-európai munkaerő nagybani importjának

Kormányra kerülése esetén a brit Munkáspárt véget vetne az alacsony bérért dolgoztatott munkaerő "nagybani importjának" a közép-európai EU-tagállamokból - mondta vasárnap a legnagyobb brit ellenzéki erő vezetője.
2017.07.23. 17:00

Osztrák külügyminiszter: Le kell zárni a földközi-tengeri menekültútvonalat

"Le kell zárni a földközi-tengeri menekültútvonalat" - jelentette ki Sebastian Kurz osztrák külügyminiszter az Österreich című osztrák lap vasárnapi számának adott interjújában, amelyben arról is beszélt, hogy Olaszország fontos partnere Ausztriának, de nyílt párbeszédre van szükség és világossá kell tenni, hogy a menekültek továbbirányítása esetén a közép-európai államoknak, mint Ausztriának is, meg kell védeniük határaikat.
2017.07.23. 15:00

Egy év alatt 21 ezer illegális határátlépést akadályoztak meg a szerb járőrök

Megbízatása egy éve alatt 21 412 illegális migránst leplezett le a szerb katonaság és a rendőrség közös járőrszolgálata - számolt be róla vasárnap a Vecernje Novosti című belgrádi napilap.
2017.07.23. 14:00

Rekordszámú turista látogatott Japánba

Rekordszámú turista látogatott Japánba az idei második negyedévben, amit a szakértők részben a jen gyengülésével indokoltak.
2017.07.23. 12:00

Német-török viszály: Törökország többet veszíthet

A jelenlegi helyzet nem jó senkinek, sem Törökországnak, sem az Európai Uniónak, de aki többet veszíthet, az egyelőre Törökország, hiszen a legfontosabb gazdasági partnere Németország - mondta Hóvári János Törökország-szakértő az M1 aktuális csatorna műsorában vasárnap.

USA

2017.07.23. 3:00

Trump elnök rendeletet adott ki az amerikai védelmi ipar megerősítéséről

Donald Trump amerikai elnök rendeletet adott ki pénteken az amerikai védelmi ipar megerősítéséről.
2017.07.23. 2:00

Húsz határsértőt fogtak el Nagylaknál

Húsz határsértőt fogtak el Nagylak külterületén a rendőrök, a migránsokat átadták a román hatóságoknak - tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője szombaton az MTI-t.

Legfrissebb fórum témák