Piacok > BÉT > BIZTONSÁGI NYOMDA >

BIZTONSÁGI NYOMDAAz 1993-as privatizációt követően az Állami Nyomda termékprofilját az üzleti nyomtatványok, a biztonsági okmányok és a szerencsejáték nyomtatványok alkották. A későbbiekben a fejlesztések iránya és a cég profilja az informatika és a plasztikkártya-gyártást felé fordult. A társaság 2002-ben elindította elektronikus archiválási szolgáltatását is Adatvédelmet, a biztonságos feldolgozást és őrzést magába foglaló komplett szolgáltatást nyújt ügyfelei, elsősorban bankok, biztosítóintézetek számára. A csoport az anyavállalat mellett három magyar (Gyomai Kner Nyomda Rt., Specimen Rt., Security Audit Kft.) és négy, a régióban bejegyzett leány- és közös vállalatból áll. A Társaság jelenleg a CEE régió egyik legnagyobb árbevételű biztonsági nyomdája.


A Társaság 5% -nál nagyobb Tulajdonosai (2014. március 31.) :

Aegon Csoport 14,58%
EG Capital LLC 11,55%
Digital Forest LLC 6,76%
Pershing LLC 6,35%
Concorde Csoport 6,15%
Közkézhányad 54,61%
ÁLLAMI NYOMDA elemzés

2013.11.25. 4:00

Hatalmas rallyt mutatott az árfolyam az 500 forintos szint áttörését követően, egyelőre a 620 forintos szint útját állja a további emelkedésnek. Ugyan tapad fel az ellenállási szintre, azonban az eladási jelzébe fordult MACD óvatosságra int. A 620 forintos szint áttörése előtt kivárás javasolt. Érdemi korrekció csak az 590 forintos szint eleste után várható.Kapcsolódó hírek

ANY Biztonsági Nyomda: nőtt az export, javult a jövedelmezőség

Javultak az ANY Biztonsági Nyomda exportpiaci lehetőségei 2015-ben, a hatékonyságnövelő fejlesztések pedig tovább javítják az eredményességet - ismertette a társaság a Budapesti Értéktőzsde honlapján kedden.

Nőtt az ANY Biztonsági Nyomda nyeresége

Az ANY Biztonsági Nyomda Nyrt. adózott nyeresége 972,6 millió forint volt az év első kilenc hónapjában, ami 0,6 százalékos növekedés a tavalyi év azonos időszakához képest - közölte a társaság a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján kedden.

Csökkent az árbevétele, nőtt a jövedelmezősége az ANY Biztonsági Nyomdának

Az ANY Biztonsági Nyomda Nyrt. idei első féléves nettó árbevétele 10,3 milliárd forint volt, 1,1 milliárd forinttal, 10 százalékkal kevesebb, mint az előző év első félévében, amikor a nyomda a 2014. évi választási nyomtatványok nagy részét készítette - közölte a társaság csütörtökön a Budapest Értéktőzsde (BÉT) honlapján.
2015.05.08. 22:30

Kisebb árbevétel mellett emelkedő profittal zárta az első negyedévet az ANY Biztonsági Nyomda

Az ANY Biztonsági Nyomda Nyrt. idei első negyedéves nettó árbevétele 5 milliárd forint volt, amely 600 millió forinttal (11 százalékkal) alacsonyabb, mint az előző év első negyedévének forgalma volt, a csökkenés alapvető oka a biztonsági termékek forgalmának a csökkenése - közölte a társaság pénteken a BÉT honlapján.

71 forintos osztalékot fizethet az ANY Biztonsági Nyomda

Az ANY Biztonsági Nyomda Nyrt. igazgatósága azt javasolja, hogy részvényenként 71 forint osztalékot fizessen a társaság a 2014. évi eredmény után - közölte a cég hétfőn a Budapesti Értéktőzsde honlapján.

Jelentősen nőtt az ANY nyomda nettó eredménye tavaly

Jelentősen, 43 százalékkal 1,017 milliárdra nőtt az ANY Biztonsági Nyomda Nyrt. - korábbi nevén Állami Nyomda - nettó eredménye tavaly, árbevétele pedig 26 százalékkal, 22,7 milliárd forintra emelkedett - közölte a nyomda a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján hétfőn.

Nőtt a ANY Biztonsági Nyomda árbevétele és eredménye

Az ANY Biztonsági Nyomda 17,1 milliárd forint konszolidált árbevételt és 802 millió forint mérleg szerinti eredményt ért el 2014 első kilenc hónapjában, a bevétel 26 százalékkal, a profit 41 százalékkal haladja meg az egy évvel korábbit - közölte a társaság pénteken a Budapesti Értéktőzsde honlapján.
2014.08.11. 20:30

A Biztonsági Nyomda 570 millió forint nettó profitot ért el az első fél évben

Az ANY Biztonsági Nyomda Nyrt. 11,5 milliárd forint konszolidált nettó árbevétel mellett 570 millió forint nettó eredményt ért el 2014 első fél évében - közölte a társaság hétfőn a BÉT honlapján.

Stabil növekedés a Nyomda stratégiai piacain

Az ANY Biztonsági Nyomda 2014. első három hónapjának árbevétele 27%-kal, ezen belül az export 54%-kal, a nettó eredmény 36%-kal nőtt a tavalyi év hasonló időszakához képest - olvasható a BÉT honlapján közzétett sajtóközleményben.

Az ANY Biztonsági Nyomda részvényenként 57 forint osztalékot fizet

Az ANY Biztonsági Nyomda Nyrt. részvényenként 57 forint osztalékot fizet, az osztalékfizetés kezdő napja április 22.
2014.03.31. 20:15

ANY Biztonsági Nyomda - jóváhagyta a közgyűlés az 55 forintos osztalékot

Az ANY Biztonsági Nyomda Nyrt. éves rendes közgyűlése jóváhagyta a részvényenként 55 forintos osztalékot hétfőn, az osztalékfizetés kezdő napja április 22.

ANY Biztonsági Nyomda Nyrt.: 55 forint részvényenkénti osztalékjavaslat

Részvényenként 55 forint osztalék kifizetését javasolja az ANY Biztonsági Nyomda Nyrt. (ANY) igazgatósága a közgyűlésnek - közölte a társaság a tőzsde honlapján szerdán. A nyomda rendes évi közgyűlését március 31-én tartják, a tervezett osztalékfizetés időpontja április 22.
2014.03.01. 18:10

A Biztonsági Nyomda növelte árbevételét és eredményét 2013-ban

Az ANY Biztonsági Nyomda Nyrt. (ANY) 2013-ban az előző évinél 7,4 százalékkal több, 18 milliárd forint árbevételre tett szert, mérleg szerinti eredménye 30,6 százalékkal 712 millió forintra nőtt - közölte a társaság pénteken a BÉT honlapján.

Reagált az ANY Biztonsági Nyomda a GVH vizsgálatra

Az ANY Biztonsági Nyomda a BÉT honlapján közzétett tájékoztatóban jelezte, hogy a Gazdasági Versenyhivatal versenykorlátozó tilalom feltételezett megsértése miatt indított eljárása a Társaság éves árbevételének kevesebb, mint 3%-át érintő megrendelésekkel van összefüggésben.

Versenyfelügyeleti eljárás indult ANY Biztonsági Nyomda és a Díjbeszedő ellen

A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) 2014. január 23-án a vállalkozások székhelyein megtartott rajtaütésszerű helyszíni vizsgálattokkal egybekötötten, versenyfelügyeleti eljárást indított az ANY Biztonsági Nyomda Nyrt., a Díjbeszedő Nyomda Zrt. és a Díjbeszedő Holding Zrt. ellen - olvasható a versenyhivatal közleményében.

Legfrissebb fórum témák