Piacok > BÉT > OTP >

OTPA Társaság 5% -nál nagyobb tulajdonosai (2014. február 28..)

Megdet, Timur és Ruszlan Rahimkulov 8,89%
MOL Nyrt 8,57%
Groupama Csoport 8,30%
Lazard Asset Management LLC 5,51%
Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. 5,03%
Közkézhányad 63,7%
OTP elemzés

2017.08.21. 4:00
Lokális csúcsáról és az emelkedő trendcsatornájának tetejéről fordult vissza pénteken az OTP árfolyama. 4,7 milliárd Ft-os forgalom mellett 85 pontot esett a jegyzés, amely így 10030 Ft-on fejezte be a hetet. A kiemelkedő fontosságú 10 ezres támaszt közelíti tehát a bankpapír árfolyama, erre érdemes lesz odafigyelnünk. A bikák legfőbb szándéka megszilárdítani a rég nem látott szinteket, ám most a túlvettség miatti korrekción volt a sor. Ez a harc lehet az elkövetkező napok sztorija, kíváncsian várjuk a folytatást!

Kapcsolódó hírek

Visszaesik az OTP a 10.000-es szint alá?

Mai elemzésünkben az OTP részvények tőzsdei árfolyamát vesszük nagyító alá a technikai elemző szemével. Nézzük, mit mutat a bankpapír grafikonja a nyár végéhez közeledve!
2017.08.11. 15:00

Történelmi csúcs az OTP második negyedéves eredménye

Az OTP-csoport történetének eddigi legmagasabb - egyszeri tételektől megtisztított - negyedéves eredményét érte el idén az április-júniusi időszakban - mondta az OTP Bank vezérigazgató-helyettese a bankcsoport 2017. második negyedéves eredményeit ismertető sajtótájékoztatón pénteken Budapesten.

OTP

2017.08.11. 9:30

80,697 milliárd forint adózott nyereséget ért el az OTP

Az OTP Bankcsoport az elemzői várakozásokat jelentősen meghaladó, 80,697 milliárd forintos konszolidált adózott nyereséget ért el a második negyedévben, 53 százalékkal többet az előző negyedévinél, és 12 százalékkal többet az egy évvel korábbinál - közölte a bankcsoport a Budapesti Értéktőzsde honlapján pénteken, a nemzetközi pénzügyi beszámolási standardok (IFRS) szerinti jelentésében.

Mire számíthatunk az OTP-től holnap?

A hazai blue-chip vállalatok közül utolsóként, augusztus 11-én hajnalban publikálja második negyedéves eredményét az OTP.

OTP részvény - simán átmegy a 10.000 Ft-on a nyár ellenére?

Elég alacsony forgalommal pörögtek a BÉT papírjai, az OTP is csak 2.2 milliárd forintos volument tudott felmutatni a hét kezdetén.

OTP részvény - Mit csináljunk most a bankpapírral?

Összességében jó hetet zárt a magyar tőzsde, a kisebb pénteki visszaesés ellenére is.

Unokákra és nem munkaórákra vágynak a gyerekek nyugdíjaskorukra

Az OTP Öngondoskodási Index kutatása szerint a hazai felnőtt lakosság 36 százaléka nyugdíjasként több időt szeretne majd unokáival, pihenéssel tölteni, mint aktív munkavégzéssel. Az OTP Nyugdíjpénztár pályázatot hirdetett, hogy megismerje a gyerekek véleményét a témában. A legnagyobb hazai nyugdíjpénztár felhívására végül 1378 pályamű érkezett.

OTP részvény - eléri a 10.000 Ft-ot?

5 milliárd Ft-ot közelítő forgalom mellett kereskedték pénteken az OTP részvényeit, zárásra mégis érdemi elmozdulás nélkül, 9505 Ft-on maradva búcsúzott a kereskedési héttől a papír.

OTP részvény - ugrott egy nagyot, mi jön most?

Nemsokára valóban eldőlhet, hogy sikerül-e az OTP-nek a romániai akvizíciója, a magyar hitelintézet ugyanis biztos befutónak tűnik.

Vége az OTP rallynak, vagy csak pihen egy kicsit?

Majd 1 százalékot esett a bankpapír szerdán kicsivel több mint 4,4 milliárd forintos forgalom mellett.

10.000 Ft feletti OTP részvény célárak

Egymás után emelik a nagyobb házak az OTP-re vonatkozó célárfolyamukat. Tegnap a Morgan Stanley jött egy 10.000 forint feletti célárral, miközben az értékelési tartománya attól függően, hogy optimista vagy pesszimista szcenáriót vizsgált, 5 és 14 ezer forint között szórt - olvashatjuk az ERSTE mai elemzésében.
2017.05.12. 19:20

Lendületben az OTP

Erős negyedévet zárt az OTP Bank, a bevételek elsősorban az alacsony kamatok miatt mérséklődtek ugyan, de a kockázati költségek nagymértékű csökkenése segítette a jelentős nyereség kialakulását - mondta Bencsik László, az OTP Bank vezérigazgató-helyettese a pénzintézet pénteki sajtótájékoztatóján Budapesten.
2017.05.12. 14:20

Hogy áll az OTP mérlege?

Az OTP Bankcsoport 52,859 milliárd forintos konszolidált adózott nyereséget ért el az első negyedévben, ami duplája az előző negyedévinek, és 54 százalékkal haladja meg az egy évvel ezelőtti 34,253 milliárd forintot - közölte a bankcsoport a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján pénteken a nemzetközi pénzügyi beszámolási standardok (IFRS) szerinti jelentésében.

Kiemelkedően jó eredményekről számolt be az OTP

Ma reggel publikálta első negyedéves eredményét az OTP, amely minden soron megverte a várakozásokat, s így a bank 52,9 milliárdos eredményt tett közzé a várt 42,8 milliárd forinttal szemben.

OTP

2017.05.11. 6:01

Mire számíthatunk az OTP-től? Holnap jön a gyorsjelentés

A hazai nagyvállalatok közül utolsóként, május 12-én hajnalban teszi közzé negyedéves számait az OTP.

Legfrissebb fórum témák