Hírek > Ingyenes iPhone fejlesztő képzés a Kulcs-Soft-nál >

Ingyenes iPhone fejlesztő képzés a Kulcs-Soft-nál

2009.11.26 11:43
A Kulcs-Soft Nyrt. 2009. novembertől 20.–tól új tevékenységet indít, az országban elsőként iPhone programozókat képez.

Mivel egyre népszerűbbek az okos telefonokra írt alkalmazások, és ez a tendencia csak emelkedni fog a Kulcs-Soft fontosnak érzi, hogy egyre több ilyen fejlesztő legyen Magyarországon.

 

Ez a képzés még egyik egyetemen sem valósult meg, ezért a cég saját maga indít ilyen kurzust. Online oktatás, online fórum, és e-book-ok formájában folyamatosan oktatjuk a diákokat. Havonta egyszer személyes konzultációt tartunk. Minden tanuló személyes feladatot kap, mely egyben a vizsgamunkája is.


A tanfolyam végén sikeres vizsgát tévők erről Kulcs-Soft oklevelet kapnak.


A képzés teljesen ingyenes. Az érdeklődésre jellemző, hogy egy hét alatt több mint 10 tanuló jelentkezett, volt aki külföldről. Az új érdeklődőket folyamatosan várja a társaság.


És erről mit gondolsz?

Kommentek

Anonymous
2012-07-23 17:40:07
What a joy to find seomone else who thinks this way.
Anonymous
2012-07-23 17:40:07
What a joy to find seomone else who thinks this way.
A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. A hozzászólások tartalmáért azok írója felel. A szerkesztőség fenntartja magának a mindenkori jogot arra, hogy saját megítélése szerint, részben vagy egészben töröljön, illetve ne töröljön hozzászólásokat vagy regisztrált felhasználókat. A szerkesztőség ezen döntéseit nem köteles indokolni.

Kapcsolódó hírek

Legfrissebb fórum témák