Selmeczi: újra előnyomakodnak a múlt erői

A Fidesz szóvivője szerint újra előnyomakodnak a 2002-2010 közötti időszak kormányzati politikusai, "a múlt erői", azok, akik már többször is tönkretették az országot.

"Bajnai Gordonról beszélünk, de csatlakozik hozzá több olyan politikus, Gyurcsány, Kuncze, a szocialista párt politikusai (...), akik tevőlegesen részt vettek abban, hogy Magyarország 2010-re a csőd közelébe került" - így reagált budapesti sajtótájékoztatóján Selmeczi Gabriella arra, hogy csütörtökön a választói összefogást támogató nyilatkozatot tett közzé az Együtt 2014 mozgalom.

 

A Fidesz szóvivője úgy fogalmazott, "a Gyurcsány-Bajnai-szövetség programját, cselekedeteit régóta nagyon jól ismerjük". Elvették az emberek egyhavi fizetését, a nyugdíjasok egyhavi nyugdíját, megkurtították a gyest és a gyedet, a bajba került devizahiteleseknek pedig azt üzenték, lehet kisebb lakásba is költözni - sorolta. Selmeczi Gabriella szerint ha a "Gyurcsány-Bajnai-szövetség" újra szerepet kap, az újabb adósságot jelent az országnak, a családoknak és az önkormányzatoknak. "Mindezt csak azért, hogy (...) Gyurcsány és Bajnai, illetve az embereik a bankokat és a külföldi multinacionális cégeket segítsék" - mondta. (MTI)

Belgium 20 ezer majomhimlő elleni vakcinát adományoz

Belgium 20 ezer majomhimlő elleni vakcinát adományoz a járvány fészkének számító Kongói Demokratikus Köztársaságnak - jelentette pénteken belga hírügynökség az ország szövetségi minisztertanácsának bejelentésére hivatkozva.
2024. 09. 07. 14:00
Megosztás:

Az USA negyedmilliárd dollár értékű újabb fegyverszállítmányt küld Ukrajnának

Az amerikai kormány újabb, ezúttal mintegy 250 millió dollár értékű katonai támogatást jelentett be Ukrajna számára pénteken.
2024. 09. 07. 13:00
Megosztás:

Az elnökválasztás utáni időpontra halasztotta a bíró a Donald Trump elleni ítélethozatalt

A bíró pénteken az amerikai elnökválasztás utáni időpontra halasztotta a büntetés mértékének kihirdetéséről szóló tárgyalást abban a perben, amelyet Donald Trump volt elnök ügyében tartottak hallgatási pénz kifizetésének körülményei miatt.
2024. 09. 07. 12:00
Megosztás:

Alibaba - érdemes venni belőle?

Az Alibaba évek óta Kína kiskereskedelmi zászlóshajójának számít, azonban az alapító, Jack Ma 2019-es lemondása óta megkopott a hírneve. A kínai óriás látszatra újfent szilárd lábakon áll ugyan, de a céget hátráltathatja a többnyire negatív globális és kínai gazdasági jövőkép.
2024. 09. 07. 10:00
Megosztás:

Ezért nem szabad online beszerezni az Ozempic injekciót

Komoly egészségkárosító hatásuk lehet az interneten árult szemaglutid hatóanyagú szereknek - állapították meg a Pécsi Tudományegyetem (PTE) Gyógyszerésztudományi Kara és a Kaliforniai Egyetem kutatói a baranyai felsőoktatási intézmény MTI-hez pénteken eljuttatott közleménye szerint.
2024. 09. 07. 09:00
Megosztás:

A holland választók többsége betiltaná a közösségi média használatát a parlamenti viták során

A holland választópolgárok 82 százaléka megtiltaná, hogy a képviselők használják a közösségi médiát a parlamenti viták során - derül ki a holland közmédia EenVandaag nevű hírelemző programjának szervezésében készített, pénteken közzétett közvélemény-kutatásból.
2024. 09. 07. 08:00
Megosztás:

A Dogwifhat (WIF), Cardano (ADA) küzd, miközben az ETFSwap (ETFS) 2400%-os emelkedésre készül 14 nap alatt

Ahogy a Dogwifhat (WIF) és a Cardano (ADA) továbbra is folyamatos kihívásokkal néz szembe, minden szem az ETFSwapra (ETFS) szegeződik, mivel ez a projekt egy figyelemre méltó, 2 400%-os emelkedés előtt áll mindössze 14 nap alatt.
2024. 09. 07. 07:00
Megosztás:

Pepe tartók figyelik, ahogy egy új 100x altcoin berobban, a Cardano befektetőket elcsábítják?

A Pepe (PEPE) tulajdonosai a pálya széléről figyelik, ahogy más mémérmék szárnyalnak, miután a Pepe ára 9,9%-ot esett az elmúlt hónapban, amit a kriptopiacot érintő visszaesések hulláma idézett elő. A Cardano ára szintén küszködik, hogy áttörje a jelentős ellenállást, mivel az ár 1,3%-ot esett az elmúlt 30 napban.
2024. 09. 07. 06:25
Megosztás:

Milyenek a magyar gazdaság kilátásai?

A magyar gazdaság kilátásai jók, a jelenlegi moderált gazdasági növekedés felgyorsul - mondta Varga Mihály pénzügyminiszter a 62. Közgazdász-vándorgyűlés záró plenáris ülésén pénteken Nyíregyházán.
2024. 09. 07. 06:00
Megosztás:

Mi lesz az állami támogatással, ha az NGM javaslatának megfelelően adómentesen lakáscélra fordíthatnánk a nyugdíjmegtakarításunkat is?

Az NGM javaslata alapján a hosszú futamidejű megtakarításainkhoz adómentesen hozzáférhetünk, amennyiben otthonteremtésre fordítanánk az összeget. Mindenki fejében benne van, hogy ez mentességet jelenthet a hozamok után befizetendő 15% szja (közismertebb nevén kamatadó) és a 13% szocho megfizetése alól. De mi a helyzet, ha valamilyen nyugdíjmegtakarításunkat szabadítanánk fel: vissza kell fizetni a korábban kapott állami támogatást, adójóváírást?
2024. 09. 07. 05:00
Megosztás:

Olaszországban kezdik, de Horvátországban folytatják a nyarat a magyarok – ezt mutatják a mobilhasználati adatok

A Yettel összesített adatok alapján folyamatosan vizsgálja a hálózatán zajló forgalom típusát és intenzitását mind a belföldön, mind a külföldön mobilt használó ügyfelek esetében. Most a szabadságokkal teli nyári időszakot elemezte a vállalat, érdekes megállapításokat nyerve az adatokból.
2024. 09. 07. 04:00
Megosztás:

Szereted a kaparós sorsjegyet! Akkor ennek a hírnek most örülni fogsz!

Egyszerű játékmenettel, kincses sziget témával, és kiemelkedően magas nyereményekkel érkezik a Szerencsejáték Zrt. új, háromtagú sorsjegycsaládja, a Kalózok Kincse. A legdrágább, 3000 forintért kapható változattal akár 150 milliót vagy utazási utalványt is nyerhetnek a szerencsések.
2024. 09. 07. 03:00
Megosztás:

Sok pénzt ígér 4 csillagjegynek is a jövő heti horoszkópja! Tudd, hol keresd a szerencsét!

Fedezd fel, mit tartogat számodra a jövő hét pénzügyek terén! Minden csillagjegyhez különleges szerencsenap, nyereménytipp és szerencseszámok társulnak, hogy még sikeresebb lehess. Ne hagyd ki a részleteket, tudd meg, mi az, amit elkerülj, és hol vár rád a pénzügyi szerencse!
2024. 09. 07. 02:00
Megosztás:

Önkiszolgáló kasszák a LIDL-ben TESCO-ban stb. – az átverés itt kezdődik!

Az önkiszolgáló kasszák megjelenése óta a vásárlás kényelmesebbé vált mind a vásárlók, mind a boltok számára. Azonban ez a technológia nem csak az előnyöket hozta magával, hanem új lehetőségeket is adott a visszaélésekre hajlamos vevőknek.
2024. 09. 07. 01:00
Megosztás:

A Shiba Shootout lesz a következő kriptomilliomos csináló?

A Shiba Shootout mostanában nagyon felkapott téma a kriptopiacon, mivel az új mém érme már több mint 1 millió dollárt gyűjtött össze az előértékesítése alatt.
2024. 09. 07. 00:01
Megosztás:

Tapasztalt technikai elemző felfedi az új, forró AI kriptolehetőséget, miközben a NEAR és az ICP lemaradnak az Nvidia nehézségei közepette

Egy tapasztalt technikai elemző egy ígéretes, mesterséges intelligencia által vezérelt kriptoprojektet emelt ki, amely jelentős figyelmet vonz. Miközben a NEAR és az ICP küzdenek, és az Nvidia nehézségekkel néz szembe, ez az innovatív digitális eszköz új növekedési lehetőséget kínál. Olvasókink felfedezhetik, mely feltörekvő coinok tudnak profitálni ebből a jövedelmező trendből.
2024. 09. 06. 23:30
Megosztás:

A Pump.fun vezeti a leggyorsabban növekvő alkalmazások listáját bevétel alapján – a Tron mémcoin szenzációját lehagyják a Solana (SOL) mémcoinjai

A régóta várt bikapiac és az altcoin szezon már a küszöbön áll. A piaci helyzet továbbra is nyugodt a várható növekedés előtt, az altcoinok pedig alacsony árakon mozognak, készen arra, hogy felrobbanjanak. Ebben a környezetben a Pump.fun jelenik meg, mint a bevétel alapján leggyorsabban növekvő alkalmazás, jelezve a piaci dinamikák változását.
2024. 09. 06. 23:00
Megosztás:

Marad a piaci korrekció októberig? Miért fordulnak a Solana (SOL), Cardano (ADA) és Ripple (XRP) tulajdonosai egy 0,03 dolláros, mesterséges intelligencia által vezérelt új kriptolehetőség felé?

Ahogy a kriptopiac lehetséges lassulással néz szembe, a Solana, a Cardano és a Ripple befektetői új lehetőségeket keresnek. Egy kulcsszereplő, amely felkeltette a figyelmüket, egy mesterséges intelligencia által vezérelt új kriptovaluta, amely mindössze 0,03 dolláron áll. Ismerd meg, miért lehet ez az új érme igazi áttörés, és mely digitális eszközök mutatnak ígéretes növekedést a jövőben.
2024. 09. 06. 22:00
Megosztás:

Milyen egy energiahatékony bölcsőde?

Energiahatékony bölcsőde épül Biatorbágyon mintegy 840 millió forintos európai uniós támogatásból - közölte a Pest vármegyei település önkormányzata az MTI-vel.
2024. 09. 06. 21:00
Megosztás:

A kereskedő, aki a 20-as éveiben 100 millió dolláros vagyont szerzett Bitcoinnal, felfedi a következő 5 altcoint, amelyekkel 500 dollárból 50 millió dolláros portfóliót lehet felépíteni – ezúttal mémcoinokra fogad

A régóta várt bikapiac és az altcoin szezon állítólag küszöbön áll. Mivel a piaci hangulat továbbra is csendes, sok altcoin még mindig alacsony áron kereskedik, ami jelentős nyereségre adhat lehetőséget. Ennek hátterében egy kereskedő, aki híressé vált azzal, hogy a 20-as éveiben 100 millió dolláros vagyont halmozott fel Bitcoinból, most egy új kihívásra koncentrál. Ezúttal azt tűzte ki célul, hogy egy szerény 500 dollárt 50 millió dolláros portfólióvá alakítson át ígéretes altcoinok, köztük néhány váratlan mémcoin segítségével. Az olvasók kíváncsian várják, hogy mely konkrét altcoinokat tartja ez a sikeres kereskedő kirobbanó növekedésre érettnek az elkövetkező hónapokban.
2024. 09. 06. 20:00
Megosztás: