Hírek > Jobbik szerep az EU-ban >

Jobbik szerep az EU-ban

2016.01.06 22:45
A Fidesz szerint a Jobbik az Európai Unióban nem magyar nemzeti érdekeket, hanem idegen hatalmakat szolgál.
Jobbik szerep az EU-ban

A kormánypárt ezt arra reagálva közölte szerdán az MTI-vel, hogy Gyöngyösi Márton, a Jobbik országgyűlési képviselője felszólította Orbán Viktor miniszterelnököt, hogy csütörtökön lépjen szövetségre a Budapestre látogató David Cameron brit miniszterelnökkel Magyarország nemzeti szuverenitásának visszaszerzése érdekében.

 

A kormány következetesen képviseli a nemzeti érdekeket Brüsszelben, a fejlesztéspolitikában, a gazdasági kérdésekben és a bevándorláspolitikában egyaránt - írták. A "magát nemzetinek hazudó" Jobbik pedig érintett az unió legsúlyosabb korrupciós botrányában, európai parlamenti képviselőjüket az EU elleni kémkedéssel gyanúsítják - tették hozzá, Kovács Béla ügyére utalva.

 

Mint fogalmaztak, Vona Gábor hónapok óta nem válaszol arra a kérdésre, hogy milyen idegen hatalmakat szolgál a korábban uniós kilépést sürgető Jobbik, és mennyi pénzért teszi mindezt.


És erről mit gondolsz?
A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. A hozzászólások tartalmáért azok írója felel. A szerkesztőség fenntartja magának a mindenkori jogot arra, hogy saját megítélése szerint, részben vagy egészben töröljön, illetve ne töröljön hozzászólásokat vagy regisztrált felhasználókat. A szerkesztőség ezen döntéseit nem köteles indokolni.

Legfrissebb fórum témák