Hírek > Orbán Viktor megfutamodott. Állítólag >

Orbán Viktor megfutamodott. Állítólag

2016.01.15 15:00
A Jobbik szerint Orbán Viktor "megfutamodott", amikor nem fogadta el Vona Gábor javaslatát, hogy hozzanak létre bizottságokat a Jobbik "állítólagos orosz kapcsolatainak" és a miniszterelnök környezete meggazdagodásának vizsgálatára.
Orbán Viktor megfutamodott. Állítólag

A Jobbik parlamenti frakciója csütörtöki, az MTI-hez eljuttatott közleményében arra reagált, hogy a Fidesz-frakció ugyancsak közleményben azt írta: Európa legsúlyosabb korrupciós botrányában továbbra is várják Vona Gábor "vallomását" arról, hogy "a Kovács Bélákat foglalkoztató Jobbik milyen idegen hatalmakat szolgál, és mennyi pénzért teszi ezt".

 

A Jobbik közleménye szerint pártelnökük, Vona Gábor a parlament nyilvánossága előtt felajánlotta, hogy egy Fidesz vezette vizsgálóbizottság vizsgálja ki a Jobbik "állítólagos orosz kapcsolatait", és ezzel párhuzamosan Orbán Viktor egy másik bizottság előtt adjon számot közvetlen környezete, barátai, családtagjai "korrupciógyanús meggazdagodásáról".

 

Az ellenzéki párt szerint Orbán Viktor "elszabotálta" az elszámoltatást, miközben a vizsgálóbizottságok javaslata elől "gyáván megfutamodott".

 

Ezt számolja ki!

Mennyi alkoholt ihatok ma este? - kalkulátor

Mennyi van még hátra az életemből? - kalkulátor

Mindig érdekelt a Tőzsde és Forex világa? Több mint 10 éves tapasztalat alapján az egyik leggyakorlatiasabb oktatást most otthonodból nézheted, csak regisztráció szükséges.

És erről mit gondolsz?
A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. A hozzászólások tartalmáért azok írója felel. A szerkesztőség fenntartja magának a mindenkori jogot arra, hogy saját megítélése szerint, részben vagy egészben töröljön, illetve ne töröljön hozzászólásokat vagy regisztrált felhasználókat. A szerkesztőség ezen döntéseit nem köteles indokolni.
Admiral Markets

Legfrissebb fórum témák

Egyre magasabb a magyar fogyasztói kedv ( hozzászólás, 2016-08-09 17:05)
Állati emlékérmét bocsát ki az MNB ( hozzászólás, 2016-08-09 13:45)
Folytatódik a gazdasági fellendülés az unióban ( hozzászólás, 2016-08-09 07:53)
Horvátország nem harcol a turistákért ( hozzászólás, 2016-08-09 07:51)
Rekordhosszúságú vasútassztrájk Dél-Angliában ( hozzászólás, 2016-08-09 07:51)
Várható fordulatok a lakáspiacon ( hozzászólás, 2016-08-09 07:51)
Sör árak alakulása egy ábrán ( hozzászólás, 2016-08-09 07:51)