Hírek > A haza nem eladó! >

A haza nem eladó!

2016.01.19 02:04
Az MSZP szerint az állami földek értékesítésének célja nem a területek magyar kézben tartása, hanem az, hogy az abból származó haszon fideszes "földspekulánsok" zsebébe kerüljön.
A haza nem eladó!

Beke Károly, az MSZP országos elnökségének tagja hétfői budapesti sajtótájékoztatóján kijelentette: a "fideszes földspekulánsok" nem azért vásárolják meg az állami termőföldeket, hogy megműveljék azokat, hanem azért, hogy a jelentősen alulértékelt területeket drágán bérbe adják, vagy később sokszoros áron értékesítsék tovább pénzes külföldi vásárlóknak.

 

Vajon miért nem halljuk most a Fidesz tiltakozását a külföldiek földszerzése ellen? - vetette fel véleményét alátámasztandó Beke Károly, aki szerint árulkodó az is, hogy a földeladási programért államtitkárként ugyanaz a Bitay Márton Örs felel, aki a "trafikmutyit felügyelő bírálóbizottságnak" is tagja volt.

 

Az MSZP agrártagozatának elnöke kijelentette: pártja nem hagyja kiárusítani az országot, az összes földterület eladását kivizsgálná és a korrupcióval értékesített földet visszavenné.


És erről mit gondolsz?
A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. A hozzászólások tartalmáért azok írója felel. A szerkesztőség fenntartja magának a mindenkori jogot arra, hogy saját megítélése szerint, részben vagy egészben töröljön, illetve ne töröljön hozzászólásokat vagy regisztrált felhasználókat. A szerkesztőség ezen döntéseit nem köteles indokolni.

Kapcsolódó hírek

Legfrissebb fórum témák